Обява
Свий
Няма добавени обяви.
На кафе
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: На кафе
Па ти вече си космонавт.Може да си сипваш ракията.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеИ мен не ме тегли нещо-докато стана баба ш'ма потрошат от целувки,тц.По-добре кръвно-мръвно,кот доди.
Сега мернах моторчето-124/78,хапа е сутринта-а де.Пулса малко ташкън/113/,ама новото ми JP "д-р Тишо 124-ката"
ме светна за антистенокардина и днес съм в аптеката.
В офф роуд форум може да си намериш подходящи мнения,медикаменти и дозировки-в болницата зор работа...

Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
.......................Иван Вазов.............................Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАаа, не! Болежки в момента имаш ти, аз съм си здрав, прав и корав...

Още повече щом става дума за Маги - няма болест , няма нищо ...
Ма ние коментираме евентуалната напреднала възраст на колежката,ти па у филхармонията.

Има едно хубавко край нас,ма се казва Станка/не с танка/,явно ще ти е грижа името,забръй.
Коментар
-
Не се знае кой къде ще го хване парАлизата, та да не знае кога да спре.А леле, майко.Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнениеЩе станеш дедо и няма и камаграта да ти помага (evil)
Тиш щом става дума за мен , винаги !
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
Коментар
-
Мълчи,лекуващия ми е модератор-днес не признавам нищо.Утре може...Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеПа ти вече си космонавт.Може да си сипваш ракията.
Коментар
-
Ми нали причинявало отклонения в камбаната?Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениестига бе , имаш кръвно

Коментар
-
Лоша работа с тия, новите китове....Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнениеНа теб ще разчитам
maxxx нали знаеш че с пари всичко е възможно

Особено след шестата ракия.
И после се чудиш, що пъшка - оргазъм или инсулт....Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Абе уж болни,а те старците разбойници,гледат да спечелят съчуствието на младите мометаПървоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеМълчи,лекуващия ми е модератор-днес не признавам нищо.Утре може...
,и си помпат ,кой кайсиева ,кой водчица,а ние да ги мислиме

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Аз само като я гледам на аватара и тъй се вдървих , че половин час не мога да мръдна!Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеНе се знае кой къде ще го хване парАлизата, та да не знае кога да спре.А леле, майко.

Ей на виж, колко време не съм писал...
Как да пишеш човеко, то ха река да драсна два реда па я погледна и се кокалясам , тамън ми мине и пак отде я скивам и хоп, отново на кокал....малииийййй , ужасТ некъв...а бе , вий нема ли да си лягате вече?
Коментар
-
а ние , кои ние бе луд за ебачите ли споменавашПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеАбе уж болни,а те старците разбойници,гледат да спечелят съчуствието на младите момета
,и си помпат ,кой кайсиева ,кой водчица,а ние да ги мислиме

е сега момето избега
sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
Мръдна в твоя случай с "м" ли се пише или с "п"?????????Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеАз само като я гледам на аватара и тъй се вдървих , че половин час не мога да мръдна!

Ей на виж, колко време не съм писал...
Как да пишеш човеко, то ха река да драсна два реда па я погледна и се кокалясам , тамън ми мине и пак отде я скивам и хоп, отново на кокал....малииийййй , ужасТ некъв...а бе , вий нема ли да си лягате вече?

Те "HILTI" капалдисали сергията в Горна,що ли?

Изпиша ли се вече-пусни водата,де-виж колко време те няма.
Коментар
-
Хах, широко ти е на теб около врата с туй кръвно - кат те боли горната глава, долната хич я няма...Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеМръдна в твоя случай с "м" ли се пише или с "п"?????????
Те "HILTI" капалдисали сергията в Горна,що ли?

Изпиша ли се вече-пусни водата,де-виж колко време те няма.

Мен питаш ли ме кво ми е кат нищо не ме боли цяла вечер
Коментар
-
С тая фрегата от откачалки и момците нещо,камо ли друго.Само контингента.Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеа ние , кои ние бе луд за ебачите ли споменаваш
е сега момето избега
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар