Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Испания е новият евро шампион!
    Да им е честито!
    Наздраве на фсчки фенове!
    Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Наздраве , да им е жив и здрав вратаря на испанците че е много хубав

Коментар

Наздраве! Не обичам да гледам мачове. Обичам леденостудена мастика с айрян. Да живее мастиката - страстта на кристали!

Коментар

Тишо,де го Макса бе?
          Де се запиля тоя кльощавия,да не се е стопил напълно в тея жеги?

Коментар

Тишо благодарско но вече ми идва в повече БИРАТАСега маго почивкаДа сте живи и здрави всички
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
              Испания е новият евро шампион!
              Да им е честито!
              Наздраве на фсчки фенове!
              И това ми доиде в повече
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

• До: На кафе

Добро утро!
                Честит понеделник!

Коментар

Добро утро! Весел и успешен ден на всички!
                  Искам България чиста!

Коментар

Добро утро, приятели!
                    Понеделник е кофти ден- не предприемайте нищо , което можете да отложите за вторник! Най-добре да прекарате деня в почивка и да съберете сили за утрешния ден. Аз поне правя така.

Коментар

Добро утро. Противно на всички суеверия, че понеделник не се плаща, мисля да отида да си платя поне телефона. Ако някой е превел нещо по сметката може и тока да платя, ама знам ли? и на тях да го таковам...
                      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от Blacksmith Преглед на мнение
                        Тишо,де го Макса бе?
                        Де се запиля тоя кльощавия,да не се е стопил напълно в тея жеги?
                        Бе не знам де е... Май откак Юли замина и Макса спря да влиза. Може би има проблеми с интернета - нали му беше гърмял компа нещо... Ама факт е , че ми липсва де....
                        Ей, Максе , ако четеш тези думи да не се възгордееш нещо, мокрицо такава...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                          Бе не знам де е... Май откак Юли замина и Макса спря да влиза. Може би има проблеми с интернета - нали му беше гърмял компа нещо... Ама факт е , че ми липсва де....
                          Ей, Максе , ако четеш тези думи да не се възгордееш нещо, мокрицо такава...
                          Мъррррррррррррррляч,на линия съм от снощи,ма са напих от бяс зарад швабите!!!
                          Пък дет ма нямаше да ти държа нашийника-смених нетаджиите и се вързах към "Супер Любо".После не се харесаха техния модем с рутера ми по IP,не успях сам да се оправя и накрая викнах едно хакерче да намести конфигурацията.
                          Пък за "мокрицо"-надвечер,сега требе да бегам по дела...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                            Мъррррррррррррррляч,на линия съм от снощи,ма са напих от бяс зарад швабите!!!
                            Пък дет ма нямаше да ти държа нашийника-смених нетаджиите и се вързах към "Супер Любо".После не се харесаха техния модем с рутера ми по IP,не успях сам да се оправя и накрая викнах едно хакерче да намести конфигурацията.
                            Пък за "мокрицо"-надвечер,сега требе да бегам по дела...
                            Хахахаха, добре е че си жив и мърдаш! Заради това съм готов да се изправя и срещу най-отровния порой изсипвал се нявга от устата/клавиатурата/ ти...

Коментар

Щом е за здраве наздраве да е на всички!
                              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

А добра вечер и най-важното и животоспасяващо-НАЗДРАВЕ!!!
                                Докато се пиндилках с нета си разни дисиденти снасяли по мой адрес-та да им река между рогите:
                                На Черния Смит енд Уесън-Не се топи туй що не се стопява в жеги,студ и торнадо-башка другото остана един кол за домати-забравих му името,ама става и за простиране на губери!!!
                                А на Зеленясалия Блатен Коч-мляко с/без мастичка-да,ама ако не си си досукал мога да помогна,мамин сладък-може и да ти ареса,въшльо разплут!Кат се броиш за шопар и 1/2 ко та керти да станеш булка и 3/4?Горнооряховската Мъ-духа/може и Мъдуна-се в г@з/ случи с кого да се чопли-сега да възира да се гримира и епилира че иначе да го пиеш за страх!Щял да шие Ким-да те шият тебе с кангото/23 мм ПКВТ ряпа да яде пред твойта амбразура.../!
                                Аре Наздравичка,барнах на примоция от розовото домати/оня шприцвания дебелунгер щеше да ми носи джулюнско/ и сега на едро с лук,маслини и зехтинец.
                                Та-живи и здрави и НАЗДРАВЕ!До час съм на пета!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X