Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: НАЗДРАВЕ

Де сте,бе?Дън са ви спретнали булките некой лобут?
    Ми...да сте гледали овреме!
    Наздраве!На пета+ съм.Кеф,нет-сичко есте,само кръчмето пустош...

Коментар

Завърна се Макса с гръм и трясък
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Завърна се Макса с гръм и трясък
        Сполай ти за добрите думи-май на останалата част от отбора са им вързали девствен пояс на устата?!
        Аре бе,чета-стопли се саладжоса,само двамцата ли да поркаме и джаскаме доматки?Мъка...

Коментар

Юли некаде заминал а Тишо се спотайва,сигурно се е накъркал вече

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Юли некаде заминал а Тишо се спотайва,сигурно се е накъркал вече
            Ахам,или пухти върху некой адрес,пръч психясал-внасяй коли и си мий пърхута с такива дружкодембили извратени!
            Абе...който спал-спал...!После разни Тихомирообразни образувания ти довършват калцираните формирования!
            Наздравичка,да не разводняваме водките!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
              Ахам,или пухти върху некой адрес,пръч психясал-внасяй коли и си мий пърхута с такива дружкодембили извратени!
              Абе...който спал-спал...!После разни Тихомирообразни образувания ти довършват калцираните формирования!
              Наздравичка,да не разводняваме водките!
              Водките ки оставям на теб че са ми малко люти ,Аз си падам по Старозагорското произведение на изкуството,което скоро си намери новата бутилка

Коментар

• До: На кафе

Взех само аз да пия кафе. Не е на добре работата. Половината колеги съфорумци пият вече по трета бира и още не могат да изтрезнеят. Накъде отива тоя свят. И сока от грозде не го уважават ако не е ферментирал и (или) дестилиран. То за това никой нищо не превежда ( по сметката) и ще трябва да си варя кафето на газ .
                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Снощи бях до късно за риба , после на мастики с един френд завърнал се вчера от гурбет и не съм пускал компа изобщо. Максе , гнусотник неземен, пак ли си тука помийообразуваща машино! Джулюнските домати още не са готови. Затуй ще ти дам двата мои, ама вървят с кола/не че нещо ти пречи де/ и недей скромничи - знам че той те вълнува повече "хомообразувание" такова. А бе , ти ходи ли на гей парада? Да н' са те поизтупали след като си отнесъл хурката?
                  Крайно време е да учредиш гей-клуб! Трудно ще се намери по-опитен кадър от теб , травестит такъв. Как беше оня гей-бар? "Максимус" ли беше?... И после се чудим що си си избрал такъв ник, еййй, хомооо!

Коментар

Айдеее, вие се заиграхте и темата Наздраве е активна в 9 сутринта - засилихме се по нанадолнището. Аз съм скандализиран !

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Снощи бях до късно за риба , после на мастики с един френд завърнал се вчера от гурбет и не съм пускал компа изобщо. Максе , гнусотник неземен, пак ли си тука помийообразуваща машино! Джулюнските домати още не са готови. Затуй ще ти дам двата мои, ама вървят с кола/не че нещо ти пречи де/ и недей скромничи - знам че той те вълнува повече "хомообразувание" такова. А бе , ти ходи ли на гей парада? Да н' са те поизтупали след като си отнесъл хурката?
                      Крайно време е да учредиш гей-клуб! Трудно ще се намери по-опитен кадър от теб , травестит такъв. Как беше оня гей-бар? "Максимус" ли беше?... И после се чудим що си си избрал такъв ник, еййй, хомооо!
                      OOOOOOoooooooooo,дебел,пак ли си на манежа?!Тъй да бъде-няма да ти е капо дебелата зурла!Твоите чери доматченца като ги комплектоваш с "Хабъл" тогаз ги слагай на тезгяха-анадънму?!Само амбриажи у тъз проста зелка изпушила-явно френда ти е лющил мастики пък ти си ловил голия унгарски шаран-без кунки натюрлих!
                      Под "хомо" явно имаш предвид "хомосапиенс"-недостижима алтернатива за дебелия ти дирник&сие!Ника ми е "maxxx" простангел въшлив,ама много бързо направи транслация с любимата си кръчма-явно ти е на лоясалато сърчице да та шият бод зад игла...
                      Къв Ким кви пет лева-най много да се скарате кой да е с розовите кюлоти!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Myyy Преглед на мнение
                        Взех само аз да пия кафе. Не е на добре работата. Половината колеги съфорумци пият вече по трета бира и още не могат да изтрезнеят. Накъде отива тоя свят. И сока от грозде не го уважават ако не е ферментирал и (или) дестилиран. То за това никой нищо не превежда ( по сметката) и ще трябва да си варя кафето на газ .
                        Ааа , не е вярно! Аз сутрин алкохол не пия! Да не съм като онуй пиянде Макса, който от ранни зори се отрязва по-зле и от циганин каруцар!
                        Добро утро на всички!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                          Айдеее, вие се заиграхте и темата Наздраве е активна в 9 сутринта - засилихме се по нанадолнището. Аз съм скандализиран !
                          Имаш на ЛС една водка-ш'ти мине бързо!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Ааа , не е вярно! Аз сутрин алкохол не пия! Да не съм като онуй пиянде Макса, който от ранни зори се отрязва по-зле и от циганин каруцар!
                            Добро утро на всички!
                            Ти ко прайш тук ма,парцал?!Само обикаляш заведенията,белким някой за два лева ти изпъне вратния кабел...Ма толкоз закъсали ма съмнява...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              OOOOOOoooooooooo,дебел,пак ли си на манежа?!Тъй да бъде-няма да ти е капо дебелата зурла!Твоите чери доматченца като ги комплектоваш с "Хабъл" тогаз ги слагай на тезгяха-анадънму?!Само амбриажи у тъз проста зелка изпушила-явно френда ти е лющил мастики пък ти си ловил голия унгарски шаран-без кунки натюрлих!
                              Под "хомо" явно имаш предвид "хомосапиенс"-недостижима алтернатива за дебелия ти дирник&сие!Ника ми е "maxxx" простангел въшлив,ама много бързо направи транслация с любимата си кръчма-явно ти е на лоясалато сърчице да та шият бод зад игла...
                              Къв Ким кви пет лева-най много да се скарате кой да е с розовите кюлоти!!!
                              А бе не знам кому е любимата кръчма, смрадлив гей такъв - не аз бях на хомо-специализация в Унгария... Максе, мангалска любовницо, сексуално извращение на мъжкия род, можеш само да си мечтаеш за моя "Хъбъл", гейчо разгонен. Връткаш се насам-натам като развита свиня, ама то тъй - като те сърби та чак ти се плаче. Ами вземи си набий един кол отзад , па белким мирясаш! Ей тъй, виж как са те снимали:

Коментар

Юли го няма. Иначе редовно отваряше той. Нещо се заигра с Венецианките. Не му е чиста работата. Като се върне ще бъде много разглезен. Ще си пие кафето само с прясно избита сметана .
                                Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X