Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Тц, тц , добро ут,,
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Добро утро. Освен, че е петък, ами и месеца свършва. Иде Юли месец. Време е за море.
      Спомняте ли си звука на иЗпотена бириЧка на плажа - Тцссът - кат се отваря ? ))))
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
        Добро утро. Освен, че е петък, ами и месеца свършва. Иде Юли месец. Време е за море.
        Спомняте ли си звука на иЗпотена бириЧка на плажа - Тцссът - кат се отваря ? ))))
        Ааааа, не , там има слънце и жените ходят голи, ужас
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Изкушавам се да ви разкажа един истински случай, сам съм си го измислил...
          Време на действието: юли - август
          Място: софийски офис на просперираща фирма
          Влиза Шефът: Момчета, харесвате ли топла бира?
          Дружен отговор: НЕЕЕ!
          Шефът: А, студени кебапчета?
          Шефът: А потни мадами?
          Шефът: Тогава, вие бачкайте! Аз отивам на море сам!
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
            Изкушавам се да ви разкажа един истински случай, сам съм си го измислил...
            Време на действието: юли - август
            Място: софийски офис на просперираща фирма
            Влиза Шефът: Момчета, харесвате ли топла бира?
            Шефът: А, студени кебапчета?
            Шефът: А потни мадами?
            Шефът: Тогава, вие бачкайте! Аз отивам на море сам!
            Садист

Коментар

Добрютрю!
              Хубав ден на всички!
              Ferrum dum ignis candet cudendum est.

Коментар

Добро утро !
                Оох петък дойде (party)
                Успешен ден на всички , аз отивам да училище
                Peace

Коментар

Първоначално публикуван от Маги Преглед на мнение
                  Добро утро !
                  Оох петък дойде (party)
                  Успешен ден на всички , аз отивам да училище
                  Peace
                  Арее, и после след даскалото пак у кафето

Коментар

Здравейте!

Имам да споделя важно физико-химическо откритие. Скромно бих казал - то е не само важно, а и фундаментално, тъй като в него са замесени висши научни работи като молекули, флуиди и турбулентност.

Ето откритието:

Всяко разбъркване на кафето подслажда кафето, независимо от наличието на захар в последното.

Как дойде прозрението? Правилно казват, че гениалните неща са прости.

Тази сутрин си разбърках кафето, след като бях забравил да сложа захар вътре. Отпих и с голямо теоретично вълнение установих, че то е ПО-МАЛКО ГОРЧИВО, отколкото в случаите когато забравя и да сложа захар, и да го разбъркам.

Установих още, че самият аз съм ПО-МАЛКО ПОДРАЗНЕН от вкуса на разбърканото кафе без захар, отколкото от вкуса на неразбърканото кафе без захар.

По този начин научният ми талант допринесе откритието да се потвърди и откъм субективната му страна - а именно раздразнението.

Оттам нататък беше лесно: решава логиката. Емпирично доказано е - и то отдавна - че разбърканото кафе със захар е по-сладко от неразбърканото кафе със захар. АБСОЛЮТНО СЪЩАТА ЗАКОНОМЕРНОСТ, която днес открих и при кафето без захар!

Може би някои ще се мъчат да отрекат послаждащото въздействие на самото разбъркване върху кафето и ще сведат вкуса на последното единствено до захарта. Веднага ще им посоча в какво нелепо и нелогично заблуждение изпадат: на практика те твърдят, че РАЗБЪРКВАНЕТО ПОДСЛАЖДА ЗАХАРТА. Макар че тази хипотеза е очевидно абсурдна, аз я подложих на експериментална проверка. Резултатът не ме изненада, но все пак го привеждам в настоящото научно съобщение: разбърканата захар изобщо и най-малко не е по-сладка от неразбърканата такава.

Поздрави!

P.S. Законът на Spas55 за разбъркването на кафето важи и за чая.

P.P.S. Поздравления за откритието приемам само днес, тъй като утре и след това ще бъда зает с нови научни постижения и предизвикателства.
                    Искам България чиста!

Коментар

Спасе, ти си гений! Горд съм че сподели с нас епохалното си откритие за "Разбъркването на кафето и чая" и дори ако желаеш бих могъл да ти стана съавтор срещу скромен процент...

Коментар

Аидееее и Юли се курдисал на аватарче.Тихомир,сега Юли и оня Maxxa ако се появи от неиде с голямото гърло.....имало пирани в БГ,ами има и при тях шанса за оцеляване е много по голям от колкото тези юнаци да ти додат на гости.А инъче сутрин си лочат кафенце-да бе да
                        Емил-00356 99872043-Малта
                        Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                          Здравейте!

........

Всяко разбъркване на кафето подслажда кафето, независимо от наличието на захар в последното.

P.S. Законът на Spas55 за разбъркването на кафето важи и за чая.

P.P.S. Поздравления за откритието приемам само днес, тъй като утре и след това ще бъда зает с нови научни постижения и предизвикателства.
                          Без съмнение, посочената от колегата Емпирика, има своето, макар и МААЛОВАЖНО значение, в общата теория на консистенциите. ))
                          И като такова представлява незначителен и пренебрежимо малък научен принос, за да бъде изведено до закон !

Казано накратко - това го знае всяка ...жена.

Разбъркването подслажда удоволствието, независимо от размера на ..... лъжичката, черпака, и въобще наличието на такава.
                          При кризисни ситуации, може да се разбърка и с ...пръст.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

• До: НАЗДРАВЕ

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Нещо повей на вятъра ли ми се счува?
                            А ве ей, я беги се скрий някъде , че с туй твойто тегло/64кг/ ще те духне нейде вятъра та не можем после те намери да ти дойдем на гости! Клечо! Хах....
                            Клечо желае на Г.О. феновете еротична клечка за разхубавяване/то кол,ама дан съ червя с моята скромнотия/.
                            Принципно дайте да усучем по едно питие/найс пъти/,сколасах днес да лешперя събота и неделя!Убавец кадърен!
                            Наздраве!!!
                            Ад'де-ко са дърпате?!Няма ли да сръбнем?
                            Последно редактирано от maxxx; 20-06-08, 19:12.

Коментар

Ох на батя "убавеца кадърен"! Ти си бил самото олицетворение на скромността бре! Я 'земи почерпи , к'о си са стиснал кат влашки михлюзин , не та е срам!...

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                                Ох на батя "убавеца кадърен"! Ти си бил самото олицетворение на скромността бре! Я 'земи почерпи , к'о си са стиснал кат влашки михлюзин , не та е срам!...
                                Ам е ти едно "сураво" мезе,нъл ни пийш?!Кат са гледам сабахлаим из WC-то колкото и да си ящен,три дена няма да скучаеш!
                                Я ми изрови една песничка,ако обичаш/дан тъ почвам/-Японския химн,пят от Скорпиънс на концерта в Токио.Гаранция не съм го трил,но днес верно баталясах и не ми се рови.
                                Благодаря предварително,Г-н Севов!
                                П.П.-Нищо не се чува,на село от куртоазия май ич...?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X