Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На кафе

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На кафе

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
    какво ще праиш на плажа у тая жега само може човек кръвно да дигне особено ако някоя мине със паднал сутиен
    Бе те ходят вече без гащи , ти за сутиени говориш!

Коментар

Еееее,,,,,ха имали много суджук и бира , и да има и некоа згодна
      А стига си му угаждал на юлито,като има бира и суджук кво му слушаш акъла.Сгодни-модни,я не се хаби с глупости.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Добро утро,палавници!
        Виждате ми се разгонени рано-рано,да не си докарате нещо на сърчицата и шкембенцата.Мен ме изфращя една оса вчера и крачето самун марка.Предписах си биротерапия и напълних един рафт в хладилника-мъка.Мойте ей сега се омитат да пазаруват-НАЗДРАВЕ!

аре бе заспиии,,,, ние сменихме по две, три момета , разходихме се по плажа , гледахме да те видиме , немате
        sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

А стига си му угаждал на юлито,като има бира и суджук кво му слушаш акъла.Сгодни-модни,я не се хаби с глупости.
          Ей, ревнивко!

Коментар

Добро утро и от мен. Идейна темичка

Събудих се към 6:00 ама се въртях до 9:00. Сънувах какви ли не глупости вместо да сънувам някоя съседка аз сънувах че съм новобранец в Хасково. Хасково е един от градовете, които подготвяме за новата карта

Навън се е опичило яко, добре че със скутера прелитам та нищо не виждам, че иначе ще стане някоя катастрофа и .... гипс.

Днес има Ендуро състезание ето тук. http://bgmaps.com/services/links/lin...1de876cded0569

Много ще е зрелищно, както обикновено, така че който може да дойде няма да съжалява

Коментар

аре бе заспиии,,,, ние сменихме по две, три момета , разходихме се по плажа , гледахме да те видиме , немате
              Пълних хладилника с цяра бе,буден съм от 6 часа.Тъпия крак се надул и не можах да спя читаво.Ти момета де видя бе-днес градините почиват.На плажа не ходи-чувам имало стръвници с големи ц..и.
              Да не си докараш нещо на ишияса.
              По-добре при дебеланко и суджуците-аз ще те наглеждам да седиш мирен.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                ...Днес има Ендуро състезание ето тук...
                Мамка му, що е толкова далеч...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
                  Добро утро

Днес има Ендуро състезание ето тук. http://bgmaps.com/services/links/lin...1de876cded0569

Много ще е зрелищно, както обикновено, така че който може да дойде няма да съжалява

жена ми получи за това састезание покана със есе мес , как ли е станало
                  sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Ей, ревнивко!
                    Що бе баце,пясък някой вадил ли е-по добре да си пази силите за софрата.Ни мерси,ни нищо-мани...

Коментар

По-добре при дебеланко и суджуците-аз ще те наглеждам да седиш мирен.
                      да бе, да , писар и кибици не , само директно участие , нали проблема е у крако , мисла да немаш проблем с плюскането

Коментар

жена ми получи за това састезание покана със есе мес , как ли е станало
                        хахаха грешка явно

Коментар

Чекай са, да не утепаш жената.

Явно организаторите спам-ват хората от някоя база данни с номера, или са си платили на някой оператор за реклама. Те от Еди Моторс са играчи...

Коментар

Отече се тя.... Юли го нЕма, отиди да бъхте жена си...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

да бе, да , писар и кибици не , само директно участие , нали проблема е у крако , мисла да немаш проблем с плюскането
                              Директно бе,кой се дърпа от софри-ти па.Само близичко до мене да не се прайш на петел.
                              Абе Юли,туй с смс-а до жена ти насмърдява ша знайш.С тези трасета за внос на коли да не си завъдил пърхут?
                              Бе и да не си все има за какво-шетай братче,укрепвало чувствата и епидермиса.

Коментар

Добутро )
                                Днес пия кафе от машина, а не турско ( гръцко ), както обикновенно.
                                Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X