Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокойно

Пиша изпод масата.
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокоино

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
      Това беше тема в която спокойно можехме да споменем какво мислим.Понеже Аз споменах името на Явор и казах ,че съм недоволен от неговото отнушение към новите във форума веднага получих предопреждение ,че съм нарушил правата на форума.Това все пак потвърждава мнениетоми ,че това е лов на вещици. И още нещо до г-н Куадра от когото получих предопреждението обясни ми точно с какво съм нарушил правилника на форума.Втози форум могат да обиждат само модераторите но това не е нарушение на правилника нали ?
      Монтьоре, може да обсъждаш каквото пожелаеш, мой човек, но не се прави така. Не стига, че сестрата била к**ва, ами и сега трябва да търсим и кой е брата. Ако имаш да казваш нещо казвай го с идеята да променим "мастото" за добро, иначе......за к`во?
      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
        Пиша изпод масата.
        Било му е смешно, тука се гаврят с МОЯ Ник, а той се забавлява.......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Ееее,не се засягай...ама това със слончетата.Пък и горното наТони.А и достатъчно сърдити има днес.
          В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
            Било му е смешно, тука се гаврят с МОЯ Ник, а той се забавлява.......
            Проблема лесно може да се разреши.отваряш една тема и го подкарваш от далече та да се стигне до главна роля в сапунакта
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
              Ей, това с сапунката е много гот!!!
              Направо ми се развихри въображението...:

"Докато офроуд съществува",
              сезон III,
              серия 2467

Квадратния, който уж е добър, всъщност е голям гадняр и наказва поголовно, без основание. Но се намесва Гадния, който всъщност е добър човек и с умела интрижка, успява да парира дамогванията на К.. Който, на всичкото отгоре се е съюзил с Злия, който продължава атаката му към Мониторния. Но понеже(за изненада), И.Кахиксова, с ОНЯ поглед, изобщо не се появява, в крайна сметка, нещата си остават пат, макар и чат...!
              В последната сцена, всеки от г.д.л.(главни действащи лица),
              стоят пред своя монитор и се чешат по главите(и не само).
              Камерата се завърта и показва монитора на всяко г.д.л....
              О чудо! Те всъщност гледат едно и също нещо!!!
              На монитора се изписва Offroad-Bulgaria.com.!
              Kaкво ли ще стане по-нататък...????!!!!
              Ще видите в следващата 2468 серия,
              където.......
              ми е тека като напише Гада на някои които за първи път го вижда , тОа Ша избега чъ,у Гинци
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

По някога имам чувството, че съм сред малки деца. Само дето, мойте като им плесна по един шамар и вземат, че спрат.....

Коментар

Мдаааа, нещо е поизнервена обстановката във форума тия дни, та май трябва да се помисли на събора на форума да се вдигне едно рингче, за бокс с предпазители, кеч, мазни борби... с две думи, кой каквото може...

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                  за кво говорим.кви са тия приказки.КАРТОН.който иска да ти го отменя.
                  Не съм адвокат на montiora, но това с картона, за това му мнение ми се струва малко прекалено.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Ходи ти със Злой на едно рингче.По предпочитам да пия бира със него.Че нещо дълъг идва.

Коментар

• До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокойно

Първоначално публикуван от pacific Преглед на мнение
                      По някога имам чувството, че съм сред малки деца. Само дето, мойте като им плесна по един шамар и вземат, че спрат.....
                      за тука маи тояга трябва

има и предложения но никои не ги коментира , мисля че ако се измисли нещо Венци ще го приложи
                      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Проблема, че тук децата са по 130 кг и по 1,80 високи. Пък и винаги имат някоя щанга под ръка. Смятай ако им плеснеш някой шамар какво ще стане. Но на акъл са между 2 и 4 група в детската градина
                        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Което е най-взривоопасната комбинация.

Коментар

Може още тука едно виртуално дуелче да се спретне Аз се цаня за секундант

Коментар

• До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокоино

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
                              Не разбирам всичките ограничения който сте наложили.Мислех ,че това е форум в който ще намериш помощ или ще помогнеш на някой с това което знаеш,а то се оказа че форума е пълен със супер специялисти ,който не ти помагат а се правят на още по-големи спецове без покритие.Ако някой иска да сподели някаква информация ,която би помогнала на някого то той се зблъсква с някакви ограничения понеже е нов.Можеби сте прави за пресяванията но пресейте и спецовете във форума .И още нещо отнасяйте се по коректно с новите можеби някой знае повече от някой утвърден. УСПЕХ.
                              А аз мисля, че си прекалено големи очаквания. Не можеш да събереш 50 човека в една стая, да им зададеш въпрос, и да разчиташ, че всички отговори ще ти харесат.

Коментар

мчета извън спора , преди минута пи вас работеше ли форума при мен , нещо стана

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X