Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

кжи колега , не пречете , от сърце ви моля, никои да не оценява , в тази контеинерска тама хаиде , Венци не е утрепал никои
    Последно редактирано от Юли; 19-01-08, 02:41.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокоино

аз съм първи от една провукация, да и на мен не ми харесват условията за влизане в саита , но все пак влязох и , има хора дето не ми харесват но ги търпя и , има администрация дето ме дразни но ме стимолира и, има хора които никога няма да напишат това и, лелееее,,,,,, ако е мои саита , абе веци я резни кабела , всеки чака да чуе за себеси това което иска и, ебати интернета и,

ми кажете го веднъж и да свърши цирка аааа,,ма ха . дано да несъм прав,
    Последно редактирано от Юли; 19-01-08, 02:21.
    sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ааа ,иска да нагласиш некой за бан а
      Арни сме за това ни търпиш ,колкото и да викаш че не ни харесваш
      А администрацията е като старшината в казармата,трябва да я има
      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
        Ааа ,иска да нагласиш некой за бан а
        Арни сме за това ни търпиш ,колкото и да викаш че не ни харесваш
        А администрацията е като старшината в казармата,трябва да я има
        е ти си първия осъден на см,,,,,,,,,,,,,,,,,,, е след мен , някои няма да взприеме но,,
        от мижитурки фаида нема , не виждам убити в тоя саит ако има някои изчезнал казваи
        Последно редактирано от Юли; 19-01-08, 02:46.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
          ако има някои изчезнал казваи
          има такива, които решават сами да си тръгнат ...
          подобни теми - изблици на холандска смелост е имало и преди - ако пречеха на някого, вероятно щеше да има лого на всяка страница "Чувствайте се като у дома си, но не забравяйте, че сте на гости !"
          Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

пиша:

ФОРУМЪТ СЕ ИЗРАЖДА!!!!!

не викам, само се надявам да го видят повече клошари.........

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              пиша:

ФОРУМЪТ СЕ ИЗРАЖДА!!!!!

не викам, само се надявам да го видят повече клошари.........
              В какъв смисъл?????????
              Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                В какъв смисъл?????????
                купата с плява нараства главоломно....... а иглата си е същата...... даже имам чувството, че даже не е в тази купА..

Коментар

Уважаеми колега, естествено сте прав. Много ни се ще да си подреждаме по-добре информацията от една страна... от друга силното ограничаване на комуникацията между хората би развалило основната цел на портала - обществото от хора тук...

Затова е добре да се пробваме да вадим и подреждаме най-ценното и непреходно и го подреждаме в систематизирана информация... За тази цел пък доброволци много трябват... Ако имате желание...?
                  VPetrov.photography

Коментар

Не разбирам всичките ограничения който сте наложили.Мислех ,че това е форум в който ще намериш помощ или ще помогнеш на някой с това което знаеш,а то се оказа че форума е пълен със супер специялисти ,който не ти помагат а се правят на още по-големи спецове без покритие.Ако някой иска да сподели някаква информация ,която би помогнала на някого то той се зблъсква с някакви ограничения понеже е нов.Можеби сте прави за пресяванията но пресейте и спецовете във форума .И още нещо отнасяйте се по коректно с новите можеби някой знае повече от някой утвърден. УСПЕХ.

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
                      Не разбирам всичките ограничения който сте наложили.Мислех ,че това е форум в който ще намериш помощ или ще помогнеш на някой с това което знаеш,а то се оказа че форума е пълен със супер специялисти ,който не ти помагат а се правят на още по-големи спецове без покритие.Ако някой иска да сподели някаква информация ,която би помогнала на някого то той се зблъсква с някакви ограничения понеже е нов.Можеби сте прави за пресяванията но пресейте и спецовете във форума .И още нещо отнасяйте се по коректно с новите можеби някой знае повече от някой утвърден. УСПЕХ.
                      ти имаш вече 22 мнения. Не би трябвало да имаш ограничения

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
                        ти имаш вече 22 мнения. Не би трябвало да имаш ограничения
                        Не говоря за мен лично . Но незабравяй ,че и аз минах по този път , а и други ще минат . Определено проблема е в утвърдените спецове , които се отнасят с пренебрежение към всички останали.

Коментар

Колега, те затова са и утвърдени, защото са получили признанието и оценката на толкова много хора тук. Ако някой не ти харесва давай конкретно. Че такива обвинения без покритие тук не се толерират и даже модератори са отнасяли бан за тях. Така че или казвай конкретно кой е тоя(тези) специалист(и) без покритие и кои са големите специалисти от новите които не могат да дишат от злите стари кучета, или получаваш лично от мен червен картон.
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не говоря за мен лично . Но незабравяй ,че и аз минах по този път , а и други ще минат . Определено проблема е в утвърдените спецове , които се отнасят с пренебрежение към всички останали.
                            И определено имат право, когато някой въпрос се зададе за 101 път

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                              Колега, те затова са и утвърдени, защото са получили признанието и оценката на толкова много хора тук. Ако някой не ти харесва давай конкретно. Че такива обвинения без покритие тук не се толерират и даже модератори са отнасяли бан за тях. Така че или казвай конкретно кой е тоя(тези) специалист(и) без покритие и кои са големите специалисти от новите които не могат да дишат от злите стари кучета, или получаваш лично от мен червен картон.
                              Това е един от примерите .Тук нямаш право на свободно мнение. Ако го изразиш веднага получаваш заплаха . До колкото си спомням тази тема беше всеки да изрази свободно какво мисли, а то се оказа ,че е лов на вещици.По отношение на примерите има и такива Явор например.Интересно мие как ги оценявате кои са стойностни и кои не?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X