Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокоино

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
    Коко, това никой не го оспорва. Мисля, че идеята на Юли е да се видят проблемите от които някой недоволства с цел да се подобри работата на портала.
    А то какво стана? Наскачаха модераторите, като ужилени. Едва ли има някой нещо лично против вас, така, че не се засягайте лично. С това нахвърляне срещу инакомислещия го карате просто да не се обажда и страхува. Аз спрях да пиша, като се въведе репутацията и Стефан ми лепна червена точка за това, че съм казал "той просто така си говори за да се прави на интересен", което си беше напълно вярно. Ако иска и сега да ме зачервява, също и модераторите, ако се чустват засегнати.
    Мисля, че който иска може да се изкаже без червенки в тази тема, въпреки че съм убеден, че червенките ще лъснат после в другите му постове, ама нейсе.
    Като цяло форумът е много полезен и трудно бих могъл вече да си представя живота си без него, но не ми пречи само да чета, особено ако нямам какво смислено да кажа.

Ти сигурен ли си, че Стефан ти е сложил тази точка? Аз съм убеден, че той е над тези неща. Дори се съмнявам изобщо да прибягва до тази система /с точките/.
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Колеги, нека не подхващаме пак темата за точките!
      Още повече, шефът тук, Юли, изрично е забранил тука да се раздават каквито и да било точки... Не че не се намират "нарушители", но когато в коментар от три думи има две грешки, или коментарът е написан на латиница, при това безмислен, то това едва ли е писано от някой с репутация, разрешаваща му повече от 2-3 точки при гласуване...
      Хайде, възползвайте се, тука е мястото да кажете свободно кой, или какво не ви харесва!
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        Колеги, нека не подхващаме пак темата за точките!
        Още повече, шефът тук, Юли, изрично е забранил тука да се раздават каквито и да било точки... Не че не се намират "нарушители", но когато в коментар от три думи има две грешки, или коментарът е написан на латиница, при това безмислен, то това едва ли е писано от някой с репутация, разрешаваща му повече от 2-3 точки при гласуване...
        Хайде, възползвайте се, тука е мястото да кажете свободно кой, или какво не ви харесва!
        Е,па нема , пък!!!
        Искаам точки .... искаам точки.....ПЪК!!!
        Да живей куманизъма!

Коментар

Първоначално публикуван от balkanjiata Преглед на мнение
          Е,па нема , пък!!!
          Искаам точки .... искаам точки.....ПЪК!!!
          Искаш ама нема
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
            Изказвам лично мнение :
            Ако нещо се харесва безрезервно на 10 000 души,никой няма нищо против,всички са на едно мнение (добро или лошо),има само телешки възторг и т.н.лично аз ще се замисля къде съм се заврял.Защото ми напомня нещо.
            Може и параноя да ме гони,знам ли ?
            Когато всички мислят еднакво, никой не мисли много
            Хала, да не си имал предвид това?

Коментар

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокойно

анонимното гласуване дава повод за провокациа , аз съм имал червени точки които са добронамерени и от полза , но повечето са такива дето ми пробват центровката , и си мисля че се прави умишлено не само с мен , оделен е въпроса че хора като мен дето , за първи път общуват по този начин не умеят да се държът подобаващо и доста пъти са ми страни някои изказвания , от началото даже намразих някои хора но сега корено обратното , значи просто не съм ги разбрал за момента

някои хора доста прибързват с оценките , тук е коша , контеинера нал за това е направен за по неграмотните , като стана по грамотен мога и аз да се качъ в ложите
              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                Кой каза ГАД?!
                Никъде не съм мърдал.
                Даже одеве се отплеснах,
                писах полвин час в тая тема,
                загорих манджата на кучето,
                не направих "копи" и си опропастих поста...!!
                С две думи, пишете каквото ви душа сака,
                но не обиждайте!
                Свободословете, но не словоблудствайте!
                Аз тук започнах с бан, питайте Венци
                и съм единствения модератор, с картон от друг
                супермодератор(считам го за приятел, апропо)!
                Ник Николов най-добре го онагледи,
                с пътя и мантинелата!!!
                Аз съм "мека мантинела"(не "мека китка").
                Приемам всякакво мнение, но не и обиди.
                Пишете на воля и критикувайте, така.
                От това ставаме по-силни и умни, единствено
                и по-богати, респективно!!!
                Тук, ако ви е от сърце, може и да попсувате,
                на модератор!!!
                Но не обиждайте хората в форума,
                на които сме само едни слуги, все пак!!!

еи, дължъти извинение
                sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

И това,и друго...
                  Шосе.По него кортеж.И хиляди ръце,размахващи флагчета (не български).
                  Мавзолей.Трибуна.На нея - "Единствената и непогрешимата".И хиляди ръце,размахващи флагчета (български).
                  Сграда.Зала.Гласуване.Единодушно.Бурни ръкопляскания,преминаващи в овации.
                  Та така,бате Симеоне.Тя е дълга..
                  Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                  имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                    а тук е коша , контеинера нал за това е направен за по неграмотните , като стана по грамотен мога и аз да се качъ в ложите
                    Юли,кефиш ме!Честно!
                    Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                    имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от Hala Преглед на мнение
                      Юли,кефиш ме!Честно!
                      ми, трябват и хора за нивата

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                        Ще добавя и пример. Имаше една анкета наскоро - За и против портала в този му вид. Голямата част от отговорите бяха За... но имаше и хора отговорили с твърдо не, както и такива че харесват принципно портала но биха желали да видят определени промени в него... Голямата част от отговорите с не бяха от един човек... наш голям "приятел" - тях пропускам... Но останалите? Нали тези хора са писали че искат да видят промени...? Еми аз неколкократно питах - дайте кажете какво не ви харесва? Дайте идеи? Къде сте вие които не ви харесва? И нищо... Нито една идея, нито едно становище за промени в портала? Е това как да го разбирам? Че се гласувам против заради самото гласуване или какво?
                        за младите постове , само модераторите да могат да ги оценяват , така при оценката ще напишат нещо смислено , за да няма изцепки , за старите си има картони които не са анонимни , при старите да има само една оценка зеленото която да ги оценява и стимулира да правят добър продукт, аз като видя нещо интересно ще му дам моето уважение , като не ми харесва нещо единствения вариант , ще подмина,
                        а и тека запазваме желаещи хора да останат при нас, има доста възпитани хора дето като им кажеш една обидна дума и ще се откажат,
                        и престанете с тия точки , тука в тая тема защото почвам да ги праскам на Венци , Венци тия последните са от мен дето ме ядосваш
                        Последно редактирано от quadra; 22-01-08, 19:17.

Коментар

еи, дължъти извинение
                          За к'во бе Юли, к'во си ми напраил...?!

Коментар

тука в тая тема защото почвам да ги праскам на Венци , Венци тия последните са от мен дето ме ядосваш
                            Те тука стан война на шефовете Шефа на контейнера и Шефа на Форума
                            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                              Ако може и аз да кажа нещо. Гледам че се разгорещи дискусията но не разбирам защо? Нека да успокоим страстите и да погледнем спокойно върху дискутираните проблеми като не забравяме че тук шеф е Юли все пак... Нямам нищо против критика само държа да е градивна и с аргументи. Който не слуша критиките сам губи... Но моля за повече аргументация, ясна и с факти. Иначе всичко е малко хвърлени на вятъра думи...

И много бих желал обвиненията да бъдат конкретизирани. Ако имате затруднения да посочите хората които не са прави то имайте в предвид че за всички лоши и неправилни неща тук аз съм пряко отговорен и можете директно да критикувате мен. Ако смятате че сте прав но другите ще ви разберат погрешно и ще ви пречат, моля изпратете ми писмо... И винаги изхождайте от презумцията че каквото и неправилно да е станало в края на краищата аз лично съм виновен. А мен можете да критикувате колкото си искате, всъщност това може да ви донесе само позитиви от моя страна... Но с факти и аргументирано...
                              Това беше тема в която спокойно можехме да споменем какво мислим.Понеже Аз споменах името на Явор и казах ,че съм недоволен от неговото отнушение към новите във форума веднага получих предопреждение ,че съм нарушил правата на форума.Това все пак потвърждава мнениетоми ,че това е лов на вещици. И още нещо до г-н Куадра от когото получих предопреждението обясни ми точно с какво съм нарушил правилника на форума.Втози форум могат да обиждат само модераторите но това не е нарушение на правилника нали ?
                              Последно редактирано от Pacific; 22-01-08, 21:26.

Коментар

Всеки който обижда нарушава правилника. Ти го направи и получи предупреждение, въпреки че по правилник би трябвало да получиш направо наказание (червен картон а не жълт). Но що ли си мисля че все пак си го искаш?
                                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X