Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокоино

Първоначално публикуван от nikidd Преглед на мнение
    И определено имат право, когато някой въпрос се зададе за 101 път
    Да понякога се случва , но нетрябва веднага да се реагира на нож.Не всеки е спец в компютрите .Аз все още трудно се оправям във форума , но това за мен е нормално. Аз работя от 8 години като механик и несъм се интересувал от компютри в последните години започнах да се интересувам зада използвам полезна информация.

Коментар

критерии няма и системата за оценки не работи според първоначалния замисъл!!!

звучи като голо обвинение, но не е - за съжаление не мога да предложа нищо по-добро на този етап, а да се премахне е глупаво, все пак си има и положителните страни....

за доброволството - нямам нищо против да отделям време и да свърша нещо полезно за този форум и за стойностните хора в него, той ми е дал много.
      За мое голямо съжаление,на този етап считам, че нямам необходимите конкретни знания в специализираната му насоченост........ ако има нещо като за "общ работник" - на разположение съм

Коментар

Първоначално публикуван от montiora Преглед на мнение
        Това е един от примерите .Тук нямаш право на свободно мнение. Ако го изразиш веднага получаваш заплаха . До колкото си спомням тази тема беше всеки да изрази свободно какво мисли, а то се оказа ,че е лов на вещици.По отношение на примерите има и такива Явор например.Интересно мие как ги оценявате кои са стойностни и кои не?
        Идеята на Юли беше да се пише в тази тема кой какво мисли за форума и екипа му,без да бъде оценяван(било то положително или отрицателно)
        Моля оставете хората да се изкажат и не ги оценявайте!!!!!!
        Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
          Идеята на Юли беше да се пише в тази тема кой какво мисли за форума и екипа му,без да бъде оценяван(било то положително или отрицателно)
          Моля оставете хората да се изкажат и не ги оценявайте!!!!!!
          Мерси.

Коментар

Не говоря за мен лично . Но незабравяй ,че и аз минах по този път , а и други ще минат . Определено проблема е в утвърдените спецове , които се отнасят с пренебрежение към всички останали.
            И аз , както и всички останали, когато започвах преминах през своя период на първоначално раздразнение.
            После разбрах, че всички правила са разумно изградени, като предпазни мантинели по планински път, верно ограничават полета и устрема ти, , чак не можеш да литнеш - ама накъде ?
            И друго, като нагласа; - прочети и потърси, преди да попиташ. Така ще можеш да формулираш по-точно въпроса, а точният въпрос е проява на себеуважение.
            След време ще разбереш, колко е трудно да обяснаваш за стотен път, че "Лифт" - не е запазена марка лимонада на Кока Кола.
            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
              критерии няма и системата за оценки не работи според първоначалния замисъл!!!

звучи като голо обвинение, но не е - за съжаление не мога да предложа нищо по-добро на този етап, а да се премахне е глупаво, все пак си има и положителните страни....

за доброволството - нямам нищо против да отделям време и да свърша нещо полезно за този форум и за стойностните хора в него, той ми е дал много.
              За мое голямо съжаление,на този етап считам, че нямам необходимите конкретни знания в специализираната му насоченост........ ако има нещо като за "общ работник" - на разположение съм
              Системата за оценка работи прекрасно... а резултата е точно според каквито са хората тук... Ако някой е оценяван високо това означава само едно нещо... че са се намерили достатъчно хора с достатъчно висока репутация които са гласували за него... А защо е така или иначе въпросът следва да е към отправен към гласувалите и не гласувалите... То май и в живота е така...? Я си спомнете за изборите... С една съществена разлика, тук няма партийни листи и избор може да е всеки...

Е точно това е един от големите проблеми... Всеки иска да чете нещо идеално подредено и полезно за него... Ама тези дето могат да пишат и подреждат такива нещо едно че са кът и второ след десетия един и същи въпрос започва да им писва... И така... А иначе и аз бих желал да има един форум за който да не полагам никакви усилия и в който всеки ден да намирам нещо много интересно... за мен... Ако намерите такъв свиркайте... веднага пускам кепенците и се премествам там... неща нито да съм Администратор нито Модератор... само искам да чета и като попитам нещо важно за мен да ми отговарят...
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                И аз , както и всички останали, когато започвах преминах през своя период на първоначално раздразнение.
                После разбрах, че всички правила са разумно изградени, като предпазни мантинели по планински път, верно ограничават полета и устрема ти, , чак не можеш да литнеш - ама накъде ?
                И друго, като нагласа; - прочети и потърси, преди да попиташ. Така ще можеш да формулираш по-точно въпроса, а точният въпрос е проява на себеуважение.
                След време ще разбереш, колко е трудно да обяснаваш за стотен път, че "Лифт" - не е запазена марка лимонада на Кока Кола.
                Съгласен съм , но все пак да не забравяме ,че не всеки може дасе ориентира лесно ,зада прочете и зададе правилния въпрос. Просто каня за повече толерантност към учасниците като са нови.И нещо друго ,едвали някой може да ме обеди ,че един тинейджър знае и може повече от човек с дългогодишен опит .

Коментар

Ако знаете уважаеми колега колко страници с указания аз само съм написал? Ами това което се иска от всеки нов тук е спокойно да се запознае с правилата и методите и тогава да почне да пита... А не от вратата направо с рогата напред...

А колкото за това дали един тинейджър може да знае нещо повече от някой с трудова книжка с много години в нея... Ами не знам? Зависи от тинейджъра и зависи от човека с трудовата книжка... Уважение към всеки който може да напише нещо полезно и важно за другите... Ако ще и тинейджър да е...
                  VPetrov.photography

Коментар

Това е един от примерите .Тук нямаш право на свободно мнение. Ако го изразиш веднага получаваш заплаха . До колкото си спомням тази тема беше всеки да изрази свободно какво мисли, а то се оказа ,че е лов на вещици.По отношение на примерите има и такива Явор например.Интересно мие как ги оценявате кои са стойностни и кои не?
                    Колега, с риск да бъда обвинен в заяждане, ще попитам кой Явор (веднага се сещам за двама: Явор-Дорзи и Явор-Вромос) и като какъв пример да го разбираме? Юли, шефа тук, е наредил да не се оценяваме, но определено както тук, така и в целия форум се ценят аргументираните мнения. Ако имаш какво да кажеш, кажи го направо, без намеци, заобиколки и т.н.
                    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Какво мисля ли че се е събрала група хора със сходни интереси.Към мен са се отнасяли толерантно .Пък и аз не съм особено мнителен.Има много неща които са ми интересни.А и не трябва да забравяме поговорката ЧОВЕК СЕ УЧИ ДОКАТО Е ЖИВ и още една НИКОЙ НЕ СЕ Е РОДИЛ НАУЧЕН Поздрави
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Четейки горните постове (постинги, де),
                        фанАх, па се зачудих ....Защо този фо-
                        рум е един от най-динамично развиващ-
                        ите се... "Старите кучета" сигурно помнят
                        шепата ентусиасти пишещи в началото...
                        А днес...вероятно над 10 000 са активно
                        четящите и ползващи полезна инфо...
                        Е, па ... тва си е сума ти народ с раз-
                        лични интереси и манталитет...няма два-
                        ма еднакви...и въпреки това, са тук, нали!
                        Та ... мислех си, едва ли ни обединява това,
                        че сме руси...или ниски...или водолази, при-
                        мерно...Вероятно ни обединява любовта към
                        мощтните машини и трудните тракове ...
                        възможността, да си подготвиш машината
                        (па и себе си) и да се изръчкаш там, дето
                        другите ги е страх даже и да погледнат...,
                        възможността да се тестваш ...докъде и кол-
                        ко можеш...
                        Е, при толкоз народ, нормално е да има хора
                        на които не им допада тва или онова, но...
                        НО!!! Именно за това, че форума се ползва от
                        толкоз хора трябва да има и правила за полва-
                        нето му....все пак, нали !!! Иначееее ......
                        Да живей куманизъма!

Коментар

Първоначално публикуван от Юли Преглед на мнение
                          аз съм първи от една провукация, да и на мен не ми харесват условията за влизане в саита , но все пак влязох и , има хора дето не ми харесват но ги търпя и , има администрация дето ме дразни но ме стимолира и, има хора които никога няма да напишат това и, лелееее,,,,,, ако е мои саита , абе веци я резни кабела , всеки чака да чуе за себеси това което иска и, ебати интернета и,

ми кажете го веднъж и да свърши цирка аааа,,ма ха . дано да несъм прав,

Юли, провУкираш ме в този саИт да нете стимОлирам щото, ако беше твоИ саИтА щеше да го ползваш за себеси
                          Слава Богу, че не е твоИ - та да не го подчиниш на мотото си - шеф на боклука
                          Ежедневното сменяне на чорапите, почистване на космите в носа, отстъпване место на жени в трамвая, що годе приличен език, е уважение към тези, които искаш да те уважават
                          Последно редактирано от Симеон; 21-01-08, 17:35.

Коментар

Изказвам лично мнение :
                            Ако нещо се харесва безрезервно на 10 000 души,никой няма нищо против,всички са на едно мнение (добро или лошо),има само телешки възторг и т.н.лично аз ще се замисля къде съм се заврял.Защото ми напомня нещо.
                            Може и параноя да ме гони,знам ли ?
                            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                            имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Колега, с риск да бъда обвинен в заяждане, ще попитам кой Явор (веднага се сещам за двама: Явор-Дорзи и Явор-Вромос) и като какъв пример да го разбираме? Юли, шефа тук, е наредил да не се оценяваме, но определено както тук, така и в целия форум се ценят аргументираните мнения. Ако имаш какво да кажеш, кажи го направо, без намеци, заобиколки и т.н.
                              Аз няма да го оценявам, и не съм го направил, но не съм казал че няма да го предупредя. Следващото ще е директно наказание.
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

В какво се забърках ? А може и адаша да е . И все пак аз съм много директен и нищо на никой не спестявам, така очаквам да се държат с мен, каквото съм заслужил очаквам да си го получа, но такива подхвърляния са под достоинството ми да ги коментирам.

По въпроса за отношенията между членовете на форума и системата за оценяване е писано излишно много, който не му е ясно нещо да чете.
                                За мен този форум е единствения стойностен и за да остане такъв са нужни всички инструменти които ползва Венци. Ще си позволя да го цитирам: който не му харесва тук просто да не чете, никой не го кара на сила.

МИР! и си гедайте джипките стига интриги

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X