Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиши каквото мислиш за нас тук, спокойно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пиши каквото мислиш за нас тук , спокоино

Форума е частен и тук има изградени закони поставени от собственика.
    който Не иска да не пише тук.който Не иска да спазва законите и реда тук да не пише.Друго положение просто няма .

Коментар

От известно време не съм виждал мнения на Волк,Гад и Дявол Коледа.Доста хора от
      форума ги познават и могат да кажат дали просто имат работа и нямат време за нета,
      или са изгубили интерес към сайта?На мен лично техните изказвания ми бяха доста
      интересни.Въпросът ми не е съвсем по темата, но реших че тук е най подходящото място да попитам.

Коментар

Дявола си е тук.Гад и той.

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
          От известно време не съм виждал мнения на Волк,Гад и Дявол Коледа.Доста хора от
          форума ги познават и могат да кажат дали просто имат работа и нямат време за нета,
          или са изгубили интерес към сайта?На мен лично техните изказвания ми бяха доста
          интересни.Въпросът ми не е съвсем по темата, но реших че тук е най подходящото място да попитам.
          Със сигурност Гад и Д. Коледа не са изгубили интерес към форума. За Вълка не знам

Коментар

Последното мнение на Добрия Човек е от днес. Явно не четеш както трябва, а ако търсиш под вола теле е друг въпрос. А Дявол Коледа е тук и в момента.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Последното мнение на Добрия Човек е от днес. Явно не четеш както трябва, а ако търсиш под вола теле е друг въпрос. А Дявол Коледа е тук и в момента.
              Нищо не търся, просто не съм виждал тяхни мнения от доста време а чета във форума
              почти всеки ден.Просто направих връзка с напускането на Трапера и това, че не
              срещам тяхни мнения напоследък.Все пак те бяха едни от най активните участници
              преди време.Явно греша.

Коментар

Първо ще отговоря на Тракториста - Вълка си е жив и здрав, но просто не живее в София и се е отдал на една нова и напълно обхванала го идея. Там, където прекарва 90% от времето си, няма компютър и нет, а и той по цял ден се занимава сериозно със новата си страст. Та затова го няма тук, но си мисля, че е временно.

По отношение на тази тема, на мен лично ми втръсна да чета периодично повтарящите се хленчения и ругани за "недемократичността" и "модераторската мафия" в този форум. Който се е регистрирал тук, би трябвало да е прочел правилата и да ги приема, ако ли не , просто да спре с писането. За сега съм се въздържал от картони и банове, но ако отново някой подхване тия щуротии и хленчения извън тая тема, ще реагирам. Прочетете правилата, преди да се захващате с писане тук, те важат за всички. И благодарение и на тях този форум се разви и събра над 4600 активни участници и повече от 10000 регистрирани. И те намират нещо интересно и важно тук за тях, а повечето споделят и своите идеи и мнения с цел да са полезни някому. А тая дискусия, дето водим, е напълно безмислена и безполезна.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от traktorist Преглед на мнение
                  Нищо не търся, просто не съм виждал тяхни мнения от доста време а чета във форума
                  почти всеки ден.Просто направих връзка с напускането на Трапера и това, че не
                  срещам тяхни мнения напоследък.Все пак те бяха едни от най активните участници
                  преди време.Явно греша.
                  И двамата са тук, ама Дявола откакто си купи Самурая май се подвизава основното из темите за тунинга му . Колкото до Вълк, той май има навика да изчезва периодично за дълги периоди. Даже май някакъв сезонен принцип може да се усети.
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Кой каза ГАД?!
                    Никъде не съм мърдал.
                    Даже одеве се отплеснах,
                    писах полвин час в тая тема,
                    загорих манджата на кучето,
                    не направих "копи" и си опропастих поста...!!
                    С две думи, пишете каквото ви душа сака,
                    но не обиждайте!
                    Свободословете, но не словоблудствайте!
                    Аз тук започнах с бан, питайте Венци
                    и съм единствения модератор, с картон от друг
                    супермодератор(считам го за приятел, апропо)!
                    Ник Николов най-добре го онагледи,
                    с пътя и мантинелата!!!
                    Аз съм "мека мантинела"(не "мека китка").
                    Приемам всякакво мнение, но не и обиди.
                    Пишете на воля и критикувайте, така.
                    От това ставаме по-силни и умни, единствено
                    и по-богати, респективно!!!
                    Тук, ако ви е от сърце, може и да попсувате,
                    на модератор!!!
                    Но не обиждайте хората в форума,
                    на които сме само едни слуги, все пак!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                      Кой каза ГАД?!
                      Никъде не съм мърдал.
                      Даже одеве се отплеснах,
                      писах полвин час в тая тема,
                      загорих манджата на кучето,
                      не направих "копи" и си опропастих поста...!!
                      С две думи, пишете каквото ви душа сака,
                      но не обиждайте!
                      Свободословете, но не словоблудствайте!
                      Аз тук започнах с бан, питайте Венци
                      и съм единствения модератор, с картон от друг
                      супермодератор(считам го за приятел, апропо)!
                      Ник Николов най-добре го онагледи,
                      с пътя и мантинелата!!!
                      Аз съм "мека мантинела"(не "мека китка").
                      Приемам всякакво мнение, но не и обиди.
                      Пишете на воля и критикувайте, така.
                      От това ставаме по-силни и умни, единствено
                      и по-богати, респективно!!!
                      Тук, ако ви е от сърце, може и да попсувате,
                      на модератор!!!
                      Но не обиждайте хората в форума,
                      на които сме само едни слуги, все пак!!!
                      Това беше първоначалната цел на тая тема(не да ти загори манджата на кучето)Да се критикуваме,не да се обиждаме.
                      Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                        Това беше първоначалната цел на тая тема(не да ти загори манджата на кучето)Да се критикуваме,не да се обиждаме.
                        Ами, хайде!!!
                        Иначе как да раберем къде ви сърби,
                        а нас боли...???!!!

Коментар

Първоначално публикуван от GAD Преглед на мнение
                          Ами, хайде!!!
                          Иначе как да раберем къде ви сърби,
                          а нас боли...???!!!
                          ААаа не .Аз съм малък и не разбирам .Рано ми е да критикувам
                          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                            Форума е частен и тук има изградени закони поставени от собственика.
                            който Не иска да не пише тук.който Не иска да спазва законите и реда тук да не пише.Друго положение просто няма .
                            Коко, това никой не го оспорва. Мисля, че идеята на Юли е да се видят проблемите от които някой недоволства с цел да се подобри работата на портала.
                            А то какво стана? Наскачаха модераторите, като ужилени. Едва ли има някой нещо лично против вас, така, че не се засягайте лично. С това нахвърляне срещу инакомислещия го карате просто да не се обажда и страхува. Аз спрях да пиша, като се въведе репутацията и Стефан ми лепна червена точка за това, че съм казал "той просто така си говори за да се прави на интересен", което си беше напълно вярно. Ако иска и сега да ме зачервява, също и модераторите, ако се чустват засегнати.
                            Мисля, че който иска може да се изкаже без червенки в тази тема, въпреки че съм убеден, че червенките ще лъснат после в другите му постове, ама нейсе.
                            Като цяло форумът е много полезен и трудно бих могъл вече да си представя живота си без него, но не ми пречи само да чета, особено ако нямам какво смислено да кажа.
                            "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Ако може и аз да кажа нещо. Гледам че се разгорещи дискусията но не разбирам защо? Нека да успокоим страстите и да погледнем спокойно върху дискутираните проблеми като не забравяме че тук шеф е Юли все пак... Нямам нищо против критика само държа да е градивна и с аргументи. Който не слуша критиките сам губи... Но моля за повече аргументация, ясна и с факти. Иначе всичко е малко хвърлени на вятъра думи...

И много бих желал обвиненията да бъдат конкретизирани. Ако имате затруднения да посочите хората които не са прави то имайте в предвид че за всички лоши и неправилни неща тук аз съм пряко отговорен и можете директно да критикувате мен. Ако смятате че сте прав но другите ще ви разберат погрешно и ще ви пречат, моля изпратете ми писмо... И винаги изхождайте от презумцията че каквото и неправилно да е станало в края на краищата аз лично съм виновен. А мен можете да критикувате колкото си искате, всъщност това може да ви донесе само позитиви от моя страна... Но с факти и аргументирано...
                              VPetrov.photography

Коментар

Ще добавя и пример. Имаше една анкета наскоро - За и против портала в този му вид. Голямата част от отговорите бяха За... но имаше и хора отговорили с твърдо не, както и такива че харесват принципно портала но биха желали да видят определени промени в него... Голямата част от отговорите с не бяха от един човек... наш голям "приятел" - тях пропускам... Но останалите? Нали тези хора са писали че искат да видят промени...? Еми аз неколкократно питах - дайте кажете какво не ви харесва? Дайте идеи? Къде сте вие които не ви харесва? И нищо... Нито една идея, нито едно становище за промени в портала? Е това как да го разбирам? Че се гласувам против заради самото гласуване или какво?
                                VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X