Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените във Форума. Защо са тук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Жените във Форума. Защо са тук?

Аз май по-доре да спра да пиша, че ме изядоха с все калтА
    Важното е, че жени има и то много, това че не пишат всички, не е повод да си мислим, че красотата на природата и всички екстреми и приключения, които тя предлага, могат да се оценят само от мъжете...
    sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Di Преглед на мнение
      Важното е, че жени има и то много, това че не пишат всички, не е повод да си мислим, че красотата на природата и всички екстреми и приключения, които тя предлага, могат да се оценят само от мъжете...
      Съгласен, но някои природни красоти можем само ние да ги оценим,е други също оценяват ама става леко извратено

Айде бе , какво се покрихте, шефа каза че нЕма да пише........
      sigpic УАЗ-452

Коментар

: "Жените винаги търсят интригата, ако няма такава, си я създават сами..."

Коментар

Много се умълчахте... Я да бутна едно рамо на жените и да вкарам малко интрига....
          Няма нищо по-хубаво от красива жена в мръсен, очукан джип. Особено, ако кара на връщане... Пък и е полезно за физическата им форма.
          Ето я мойта жена върху Ицо:
          P.S. Ама наистина кара!
          Прикачени файлове
          Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
            P.S. Ама наистина кара!
            И смееш да и даваш
            Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Особено, ако кара на връщане... Пък и е полезно за физическата им форма.
              Понякога се налага....
              Ама ако знаеш после каква мускулна треска имаше...
              Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

След характера и визията на една жена доста биха ме впечатлили нейните шАфйорски способности,а ако и от нещо повече по колите разбира е идеално .
                Но най-вече желанието да се научи,няма ли желание "пиши я бегала"
                SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
                  След характера и визията на една жена доста биха ме впечатлили нейните шАфйорски способности,а ако и от нещо повече по колите разбира е идеално .
                  Но най-вече желанието да се научи,
                  Те такава жена си търсим аз

Коментар

P.S. Ама наистина кара!
                    И що да не кара? Само я научи да държи палците извън геврека, че знае ли човек ...
                    Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма нищо по-хубаво от красива жена в мръсен, очукан джип.
                      Не само там колега

А кой е Ицо-джипа
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
                        И що да не кара? Само я научи да държи палците извън геврека, че знае ли човек ...
                        Човека знае... как се кара само с лява ръка 50км по чукари... Мнооого добре знае... Хем уж винаги са ми отгоре.

Първоначално публикуван от JC Преглед на мнение

А кой е Ицо-джипа
                        Ако трябва да бъдем точни - на тая снимка е Мицо - двигателя на Ицо с купето на Мишо.... Нали знаеш, че Уаз-ките са самостоятелни индивиди с душа и характер.

Коментар

Ако трябва да бъдем точни - на тая снимка е Мицо - двигателя на Ицо с купето на Мишо.... Нали знаеш, че Уаз-ките са самостоятелни индивиди с душа и характер.
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
                            Те такава жена си търсим аз
                            Ми, ти не си ли намери, Ле-ле,,,, аз си помислих че си се задомил вече ти още избираш. Докато се натуткаш те ще свършат.

Коментар

Жените не "свършват" толкова бързо колега,особено младите
                              SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от Ким Преглед на мнение
                                Ми, ти не си ли намери, Ле-ле,,,, аз си помислих че си се задомил вече ти още избираш. Докато се натуткаш те ще свършат.
                                А няма да се свършат.ще останат само инатите.Което ме устройва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X