Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Жените във Форума. Защо са тук?
Свий
X
-
До: Жените във Форума. Защо са тук?
=Di;294433.....Пък и тук си мисля, че не изглеждам много уплашена от тая КАЛ

Ами никак, той колегата как не го е срам
да си го помисля даже. 
А сега за назидание му покажи снимката на която закачаш колана преди това и си го убедила от раз.
Коментар
-
Ти не трябваше ли да помагаш на мъжетеПървоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
Ами никак, той колегата как не го е срам
да си го помисля даже. 
А сега за назидание му покажи снимката на която закачаш колана преди това и си го убедила от раз.

Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Може да се е присъединил към по-силната групаПървоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеТи не трябваше ли да помагаш на мъжете

Коментар
-
Как ли сте го прилъгали?Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнениеМоже да се е присъединил към по-силната група

А беше добър боец
Коментар
-
Е фотографите нямаха време да реагират..Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеА сега за назидание му покажи снимката на която закачаш колана преди това и си го убедила от раз.
sigpic
Коментар
-
Коментар
-
3 на 1 .... присъединяваш ли се или напускаш ?Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
Коментар
-
зависи какво предлагатеПървоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение3 на 1 .... присъединяваш ли се или напускаш ?

Коментар
-
Я пак се поогледай, че да не береш ядове ...Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
дано не го прочетеПървоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеЯ пак се поогледай, че да не береш ядове ...

а и той мина на другия фронтПоследно редактирано от nyvatest; 15-01-08, 15:46.Където Бирата, Там и Аз...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнениеАми никак, той колегата как не го е срам
да си го помисля даже. 
Първоначално публикуван от Di Преглед на мнениеЕ фотографите нямаха време да реагират..
Колега с риск да ме намразиш ще те помоля да прочетеш горните два цитата БАВНО, да ПОМИСЛИШ ама тоя път БЪРЗО и после да намериш из Google някъде определение за ирония, за подтекст в текста абе айде стига, че и жените ще го четат това.Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнениеТи не трябваше ли да помагаш на мъжете

Иначе ми беше жал за тебе ама май вече НЕ

Коментар
-
Стига бе хора, Малибуто си беше на ниво, както винаги-разбирайте много калноПървоначално публикуван от Di Преглед на мнениеhttp://store1.data.bg/dyzy/try/photos/033.jpg Пък и тук си мисля, че не изглеждам много уплашена от тая КАЛ

,а и вътре при Соти не е за всеки

А и какво говорим само глупости, я да направим кастинг за най-добра кална навигаторка

,а и оценяващ екип ще спретнем
с леко подкупни членове

sigpic УАЗ-452
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
всички се отказаха от борбата
Коментар