Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Жените във Форума. Защо са тук?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Жените във Форума. Защо са тук?

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
    Еее , ти пък хептен ги издигна на пиедестал! Да не мислиш , че тебе по-малко ще те газят ако им паднеш заради тея четки?
    Абе-четки, четки, ама може да хване дикиш.
    Надяваме се...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA Преглед на мнение
      А има ли статистика колко са неомъжените и не само дайте снимки
      мдаааа, тук съм с двете ръце ЗА
      а сега сериозно, досега почти не съм срещал жена която да харесва офроуда като цяло, и това че тук ги има и дори пишат ме радва много
      Казвал съм го и друг път, този Форум няма нищо общо с другите, не само автомобилните,изпълнен е с качествени хора,нещо повече Форумът се превръща в мини общество приютило хора с близки и почти еднакви интереси,а за нежната част, явно се чувстват достатъчно комфортно в тези само на пръв поглед мъжки среди, което е прекрасно
      sigpic УАЗ-452

Коментар

@kolonal, май те е хванала параноята. Ако вземе да става заразно, наистина ще се зачудя какво правя в този форум... Начела съм се на форуми, в които едно от основните занимания е да коментират какво се пише по конкурентните такива и кой - кого оплюл. Надявам се, този форум да се запази такъв, какъвто е. Гледам, че си млад, затова - простено да ти е , защото иначе - така поставен въпросът, наистина звучи обидно.

Коментар

Само да не се обидят жените и да напуснат форума ,та да си останеме само коч-компания
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Еи жените кадес-те нямали да ги набиете тези хулигани гледам ка се закачат , я земаете по една сопа
            sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Ехеее ние ако се обиждахме толкова лесно...
              И все пак колегата Колонал неколкократно заяви, че говореше за спам-а в сериозните теми и шпионите. Наистина така поставен въпроса звучеше леко обидно (и ненужно), но в крайна сметка се разбрахме

На мен лично най-неприятно ми стана от факта, че г-н Севов разкри така дълго замисляната гениална конспирация Толкова пот, труд, нерви и плетене на кошници замина и то за какво ... ?!?!? Да ни разкрият така лесно с един замах!
              Понякога живота е тежък, но ще се срещнем отново на бойното поле! Спечелихте битката, но не и войната!
              DCRT®

Коментар

Запалете му жаба

Коментар

Не си прав, що дирят тук тези жени - мъже ли? Ми да ходят в сладур и подобни. Не могат ли да оставят поне едно място да е само заз мъже?

Няма как да отговоря на тази червена точка освен тук, та...

Вместо отговор ще попитам, ако правилно те разбирам предлагаш задължително поле за пол и подфорум, в коша примерно, кадето някакси/ако админите кажат, че може/ да влизат само МЪЖЕ.

А за спам и прочее проблеми, не мисля опира до пол...

Наистина не виждам проблем, който нарушава правилата му се напомнят и/или бива санкциониран от меко към по-така... Има си там картони, репутация, модерация админи, блог... и всичко си работи о'к...

Коментар

Първоначално публикуван от ~m@g!~ Преглед на мнение
                    Пас съм
                    Отстоявайте правата си,и доведете още жени,че аз съм ерген и може да се намери нещо за мене

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                      Ехеее ние ако се обиждахме толкова лесно...
                      И все пак колегата Колонал неколкократно заяви, че говореше за спам-а в сериозните теми и шпионите. Наистина така поставен въпроса звучеше леко обидно (и ненужно), но в крайна сметка се разбрахме

На мен лично най-неприятно ми стана от факта, че г-н Севов разкри така дълго замисляната гениална конспирация Толкова пот, труд, нерви и плетене на кошници замина и то за какво ... ?!?!? Да ни разкрият така лесно с един замах!
                      Понякога живота е тежък, но ще се срещнем отново на бойното поле! Спечелихте битката, но не и войната!
                      Ивче , прочитайки това
                      На мен лично най-неприятно ми стана от факта, че г-н Севов разкри така дълго замисляната гениална конспирация
                      направо си бях посипал главата с пепел и бях тръгнал да я бия в стената от разкаяние.
                      Но съзирайки последните две изречения , а именно тези
                      се отказах. Ръкавицата бе хвърлена и бе поета. Бъдещето ще покаже кой какъв е и защо такъв е. Венсеремос!!!

Коментар

Иве, и сега какво?!...трябва да мислим нов план
                        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                        A2 (+)

Коментар

Мммда, трябва да се понапънеме и да накъдриме нова тактика.
                          Хубавото при тях е, че при определени условия започват да пелтечат и получават ниско кръвно налягане в крайниците, особено в този крайник, който се намира между раменете. Тогава са доста удобни за привежадне във вид, удобен за логаритмуване Тактика, изпитана още от древни времена
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            Мммда, трябва да се понапънеме и да накъдриме нова тактика.
                            Хубавото при тях е, че при определени условия започват да пелтечат и получават ниско кръвно налягане в крайниците, особено в този крайник, който се намира между раменете. Тогава са доста удобни за привежадне във вид, удобен за логаритмуване Тактика, изпитана още от древни времена
                            Блажени са верующите , защото тяхно е царството небесно! Кръвното ми е достатъчно високо , та да не се случи докато се опитвате да го смъкнете , да се мумифицирате. Всички тези приказки за тактики /къдрави или не/ , пелтечене и кво ли още не , са само дъст ин дъ уинд. Всички мъже тук са корави защото на всичко отгоре са и шофьори , а както се знае и Сталин не успя да се оправи с шофьорите , че вие ли? Ае , докато накъдрите новата тактика аз си отивам в пещерата да медитирам и да се готвя за кървавия сблъсък.
                            Нека силата е с.........мен!

Коментар

http://news.automedia.bg/read/3423.html
                              Жените ще издават тяхно списание за автомобили със женските разбирания,дизайна и стилът.Списанието е 124 страници със тестове.За мен лично ще се пише за глезотийките и компютрите на новите автомобили,а всъщност няма нищо по добро от стари технологии комбинирани със съвременна здравина където няма опасност да ти блокира компютъра и да останеш някаде по пътя(това е моето лично мнение мисля че и други ще ме подкрепят)
                              8)!!!Живей за деня в който ще умреш!!!8)
                              bg.wikipedia.org [url]www.free.hit.bg/igrite[/url]
                              [url]http://translate.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg[/url]

Коментар

Да има тест драйв на Дефендър,,,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X