До: Жените във Форума. Защо са тук?
Да се намеся и аз-отдавна смятах да пусна такава тема, с подобно заглавие, но с подтекст-какво намират дамите в този "мъжки" форум, макар офроуда да не е занимание задължително за мъже. Но колегата Kolonal явно има за цел да разкрие шпионите на "оня" форум, маскирани като жени.
Като видях заглавието, си казах, че са ме изпреварили, но май не е така. Пускам нова тема, която не е за шпионажа...
ПП сега, като прочетох, виждам, че звуча малко остро, не искам да засягам никого, най-малкото Kolonal, нали все пак той е пуснал темата с цел да опази форума от посегателства.
Да се намеся и аз-отдавна смятах да пусна такава тема, с подобно заглавие, но с подтекст-какво намират дамите в този "мъжки" форум, макар офроуда да не е занимание задължително за мъже. Но колегата Kolonal явно има за цел да разкрие шпионите на "оня" форум, маскирани като жени.
Като видях заглавието, си казах, че са ме изпреварили, но май не е така. Пускам нова тема, която не е за шпионажа...
ПП сега, като прочетох, виждам, че звуча малко остро, не искам да засягам никого, най-малкото Kolonal, нали все пак той е пуснал темата с цел да опази форума от посегателства.
, искаш ли аз да ти кажа защо са тук жените , а? Казвам веднага и без бой даже. Жените , брато са тук защото съзирайки един подчертано мъжки / да се разглежда като не-гейски/ форум , чрез умелото си боравене със средствата на съблазънта , и повдигащи нивата на тестостерона в мъжката част на форума от една страна , а пък демонстрирайки отлични познания в боравенето с джипове и мотори от друга страна , поради което печелят овациите на същите тия мъже , подобно на едни опасни Мата Хари-та целят да завземат властта във форума , и детронирайки администраторите мъже да наложат фундаменалистки матриархат като форма на управление и ръководство на същия този форум. Това е тайната , по-страшна от тази жив ли е още Хитлер или не. И колонелло , ако искаш да видиш истинските им лица , спомни си пич как изглеждаха коварните орки от "Властелинът на пръстените". Те това е истината!

Коментар