Тази зима да не я караш без "пране"? Не ми се вярва, не те познавам като такъв човек...
Наздраве.
Ти остави това познанство, ама аз миналата година по това време сигур бях оправил 10-тина кила такова пране, ама тази нищо Уж щях да си правя кутия с мрежа, че да не го кацат мухите ... никва не я свърших.
Та сегиш на водкен и купешко пастърми
Наздраве!
Ти остави това познанство, ама аз миналата година по това време сигур бях оправил 10-тина кила такова пране, ама тази нищо Уж щях да си правя кутия с мрежа, че да не го кацат мухите ... никва не я свърших.
Та сегиш на водкен и купешко пастърми
Наздраве!
И ти ли си жертва на мисленето "Да не го наплюят мухите"...
То ако мухите бяха толкова гадни и вредни-нямаше да има жив човек на планетата. Умен човек си, помисли малко.
Защитата на "прането" трябва де-против птици, че като накълват надениците-от там започват да гранясват.
Айде наздраве, пък като идем при Нежо можем да я разискваме тази тема.
Ама ти си несериозен. Два пъти те каня-отказваш. При трети отказ-губиш правото да те черпя, и ти си на ход. За твоте бъдещи внуци ще черпиш.
И ти ли си жертва на мисленето "Да не го наплюят мухите"...
То ако мухите бяха толкова гадни и вредни-нямаше да има жив човек на планетата. Умен човек си, помисли малко.
Защитата на "прането" трябва де-против птици, че като накълват надениците-от там започват да гранясват.
Айде наздраве, пък като идем при Нежо можем да я разискваме тази тема.
Ама ти си несериозен. Два пъти те каня-отказваш. При трети отказ-губиш правото да те черпя, и ти си на ход. За твоте бъдещи внуци ще черпиш.
Казвам аз, че си Свети КолЮ Философ, ама ти се праЙш после на ощипан. Миналата година фърлих къмто 2 кила врат, че бяха плъзнали едни червеи в него. Па пастърми от контра фиУе щичетата не го кълват, щото нема мазно по него
Миналата година фърлих къмто 2 кила врат, че бяха плъзнали едни червеи в него. Па пастърми от контра фиУе щичетата не го кълват, щото нема мазно по него
Па поради причината, че си станал дядо ще черпиш!
Ае наздраве!
Фърлили си го от "наплюто"? То верно, че по фазата на развитие на червеите учените определят датата на убийството, ама онези са едни други мухи, не са тези дето ви притесняват през лятото и ги трепем с мухобойките.
А за това,ч е съм дядо-вече два пъти те каня(както писах), ама ти си бил уморен, или какво беше там.
Та при трети отказ-ти си наред.
...Фърлили си го от "наплюто"? То верно, че по фазата на развитие на червеите учените определят датата на убийството, ама онези са едни други мухи, не са тези дето ви притесняват през лятото и ги трепем с мухобойките...
Колчо, я го обЯсни пак бре, че нещо не разбрах Как ме виждаш да фърля месо ако е арно
Коментар