Добро да е!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар Наздраве 5
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Коментар
-
Нали знаеш, че безалкохолната бира е първата крачка. Към надуваемите жени, и ъъъъ...едно друго нещоПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеНа мен пък ми донесоха един нов стек с безалкохолна бира.
Добре дошъл в бара. Намери си място и сядайПървоначално публикуван от nii Преглед на мнениемен щеше да ме е срам от стек безалкохолна...
Добро утро.
П.П. и мен би ме било срам да се хваля с безалкохолна бира. Само веднъж съм опитвал такова, ама не ми хареса, та не смятам да повтарям. Традиционната си ми е супер.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Седнах.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДобре дошъл в бара. Намери си място и сядай
Ей ся минах през един склад за алкохол, 10 шишета ракия Аристократ и 3 бургаски мускатови взех, ма Аристократа ще го подарявам и ми се къса сърцето...
Ще си отворя един Будвайзер за утеха след малко.
LZ1NDI
DR650SE K8
Коментар
-
Ми вземи още 3-да ги подариш на себе сиПървоначално публикуван от nii Преглед на мнениема Аристократа ще го подарявам и ми се къса сърцето...
Наздраве на който е започнал, аз след малко.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Да нямаш предвид биренПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДнес го писах мързелив зимен ден.
Наздраве брат.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 33 потребители онлайн. 0 потребители и 33 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

!
Коментар