Красивото е субективна оценка, но за функционална не съм много съгласен.
Ако беше от по-голям диаметър тръба, и без тапи отстрани-тогава щеше да е функционална. Това за да може да влиза човката на джека в нея.
За сверяване на часовника-колко пари ти взеха за тези неща? Питам за да знам колко да обуя Тихомир. За него тарифата ще е х2
Числата може и на лични.
Тръбата е достъчно яка, безшевна, че шевните трудно ги огъвали и зад нея са усилили рамата там където я бяхме закрепили след сблъсъка в Трявна. Джек има къде да се сложи отпред, а на праговете даже лапички за джек има. Всичко плюс кабелажи по лебедката, ключ маса, клеми на акумулатора(малкия оригинален е с тънки), раздвижване на спирачки, още една тръба на клетката за монтаж на коланите - 830лв.. Като преди това лебедката беше монтирана и муфата е от мен. Не е малко, реално не е и много, но пък поне е качествено. Калин и компания му разбират.
Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
То затова аз нямам пари-щото все за по бира работя...
800 лева е една средна заплата тук бе оооу...
Ама имал си бол пари-дал си, няма лошо
А местата за вдигане с джека-колкото и да са много-все не достигат. Ще се убедиш и сам. Та няма лошо да има и места за джека и отстрани на тръбата, Ама с тапите изглежда по-красиво.
На Франко предната броня беше по същия начин, и няколко пъти съм се ядосвал защо не съм оставил тръбата отворена, за да навра в нея джека...
Ама има време, ще се убедиш и сам, на трофитата това става лесно.
Коментар