Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Руският дистрибутор на китайските автомобили Chery обяви, че за двигателите им ще важи гаранция от 1 000 000 км. Гаранционният срок за самите коли обаче си остава 5 години или 150 000 км.

https://fakti.bg/avto/324417-kitaici...aign=firstpage
    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Ми ако колата струва едни 15 пък мотора 625 долара / че е взет на заем от сенокосачка / няма да се изненадам и да им излиза сметката на черешките.
      Ако обаче почнат мотори да сменят на по 100 ще я прекръстя тая череша на Слива
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

А може и да не почнат да сменят.

DAEWOO преди фалита си бяха понаправили такива двигатели. Тукашните бакшиши си умряха от кеф.

Коментар

Може......ма то може след 5тата година да е гнила на варел та да няма къде да го завият тоя мотор,всичко може
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Имаше и по-гниещи коли от тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              А може и да не почнат да сменят.

DAEWOO преди фалита си бяха понаправили такива двигатели. Тукашните бакшиши си умряха от кеф.
              Този матор много ми мяза на ГМ-ски екошпек - цвета е едно към едно.
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:88e575d79cc6518bfa5c1ffee616d0b7.jpg
Прегледи:1
Размер:171.9 КБ
ID:5796984
              Верно ли Деу (т.е. ГМ по онова време) са го правили?
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Абсолютно на изчезване са,с 300 зора се наканих да взема уж истинска и взех ма колко е истинска тя си знае,тия дни пускам тема да си попсувам на воля.

Представям си / или ми е бедна фантазията / какво е скапана таратайка от новите която е в дъното на таблицата по остатъчна стойност.

Пу,изпедерасти се света,коли не останаха вече.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Абсолютно на изчезване са,с 300 зора се наканих да взема уж истинска и взех ма колко е истинска тя си знае,тия дни пускам тема да си попсувам на воля.

Представям си / или ми е бедна фантазията / какво е скапана таратайка от новите която е в дъното на таблицата по остатъчна стойност.

Пу,изпедерасти се света,коли не останаха вече.
                  Абе, при вас няма ли Г-класи?

Коментар

Всъщност заради ю ес пазара новото Г е каквото е.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Има,100 бона и горница ма така като ме гледаш в очите дали съм за там?

Малка е Г класата за тук,става за в гората и пустинята ма 100 бона и горница АЗ в гората няма да вкарам па ако ще ти да си я платил Гегата.
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Има калифорнистан-легални дизели от старите (верно истински) за едни други пари.
                        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Да за 15 -20 бона,1 в селото / пък то е 6 милиона / ,а за тия пари си взимаш Черок и го наточваш как си знаеш,не караш 80 коня дизелче 81ва.

Поправка - бяха толкова,сега гледам има 4-5 в Ибей между 30 и 50 бона,това и Фолксваген Транспортер не се пипа от Европеец който знае там колко са.

Заеби ти,беден емигрант
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Не е сто бона. Истинска е. Ще върви и при ядрен взрив. Работи нафта, пикня, олио, горено масло и т.н. С минимална поддръжка ще те надживее. Какво искаш повече?

Коментар

Никакви “Г”еги! Правилната каруца е Секвоя /ако ти трябва багажник/ или Ланд Круисер /ако можеш с по малък багажник/. Понеже Тундрата е селскостопанска текезесарка /мотор, скорости, .... са еднакви/, и се кара от половината градинари наоколо, по моргите е пълно с каквото си поискаш. Цял мотор е двудневна надница. Просто като чук, аз чак съм се навил да си сменям сам ангренажния ремък /2007 Секвоя 4.7 2UZ FE/. Като потроши клапаните, нов мотор и гаааааз.
                              На мерцедеса му трясна машинката за положението на скоростния лост- трябвало да ходя до дилъра да ми го обучават с новата машинка. Само за $1700... На някой да му трябва 8 цилиндров Мерцедес S класа? Давам го без пари. Аман от шибании!
                              Последно редактирано от NIKSD; 01-11-18, 19:25.
                              https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:AE4A3945-DBB5-4E3F-9F14-F467B66884CD.jpg
Прегледи:1
Размер:334.0 КБ
ID:5801662

Е за това двсното става дума. То и лявото същото де, вече 19 години го търкалям, има една екстра- радио. И цялото е колкото един чифт гуми на Мерцедеса. Как да не му взимаш душата от каране? Ама не се дава. Щото просто, шибаниите отсъстват, няма какво да ти трови нервите.
                                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X