Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Предполагам, не говорим за мафията...
    HONDA CR-V I, 2000г., B20Z1

Коментар

Какво е мафия!
      Така, или иначе, средно изключва екстремумите.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        За мен истинската кола е такава дето струва около 1/2 от месечния доход.
        Ебеш и фъргаш ама буквално.
        Много бре скьпчия,кажи 1/3 и имаме сделка.

Има и условия обаче - да е 5 метра,да има багажник в който може да навреш трима,да върви с поне 200 като ти трябва,да не се притеснява от качване на бордюр,като те шибне Хондичка да се посмееш малко и след 4 дни да е като нова,да се поправя с минимални мъки и без да е бъкана с комповете,да има части на пазара за нея както нови така и втора ръка,да вози комфортно и да има поне основни екстри като автомат,клима,централно,кожа с подгряване,серво и АБС / глезотии като автомат на чистачките може и да няма или пък чистачки на фаровете или подгряване на огледалата външните или......./.Да има майстори които я познават и могат да я правят ако се престараеш с любовта,да изглежда нормално,а не Мултипла или там какъв беше ония дзвер............

Ако покрива тия условия то донаждаш още една заплата и си купуваш още 2 такива като нея,после пак си говорим за Дачия или там какво беше из темата.Проблема знаеш ли къде е- трябва да пуснат Дачиите без пари за да седнеш у Дачия после - то или ти тясно или те друса или не върви или багаж не събира или камьче за него е паве или като те натисне някой и се разкове на щайга,за магистрала спи с 130 и повече и идва терсене,екстрите и ги изброяват като се почне със серво или централно все едно това са екстри..........и караш или не ти струва едни пари колко 3 от тия истинските.

Е харчи и хвърля задни гуми като за 3 Дачии ма при Ебеш и фьргаш буквално няма как да клецаш физиката,ебеш съм го докарал,до Фьргаш не сьм стигнал още,не се дават.

Някой да има Дачия да ми даде под наем за 3 седмици като се пребера?Обещавам,че ще я карам като ......МОЯ
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Дачията не е лоша кола. Лошото е, че с основните екстри е над 20 000лв. и вече не е евтина. Това за Логан, Дъстъра минава 30 000лв..
          Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
          Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
            Дачията не е лоша кола. Лошото е, че с основните екстри е над 20 000лв. и вече не е евтина. Това за Логан, Дъстъра минава 30 000лв..

СУПЕР,заплатата ми трябва да е 100 бона тогава и баш ше ми е до Дачия.

Не казвам,че е лоша,не съм карал такова както казах.На педи да го меря,да го бутам като се пречка,да го товаря или да го мачкам из баира........и за мен поне не става.

За 30 бона обаче бих избрал Японско/Корейско среден клас на 2-3 години,това съм аз де.Ако трябва съвсем аз да съм и там няма да скачам ми си играя играта - як джуган и Нека ме болииииии
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
              Много бре скьпчия,кажи 1/3 и имаме сделка.

Има и условия обаче - да е 5 метра,да има багажник в който може да навреш трима,да върви с поне 200 като ти трябва,да не се притеснява от качване на бордюр,като те шибне Хондичка да се посмееш малко и след 4 дни да е като нова,да се поправя с минимални мъки и без да е бъкана с комповете,да има части на пазара за нея както нови така и втора ръка,да вози комфортно и да има поне основни екстри като автомат,клима,централно,кожа с подгряване,серво и АБС / глезотии като автомат на чистачките може и да няма или пък чистачки на фаровете или подгряване на огледалата външните или......./.Да има майстори които я познават и могат да я правят ако се престараеш с любовта,да изглежда нормално,а не Мултипла или там какъв беше ония дзвер............

Ако покрива тия условия то донаждаш още една заплата и си купуваш още 2 такива като нея,после пак си говорим за Дачия или там какво беше из темата.Проблема знаеш ли къде е- трябва да пуснат Дачиите без пари за да седнеш у Дачия после - то или ти тясно или те друса или не върви или багаж не събира или камьче за него е паве или като те натисне някой и се разкове на щайга,за магистрала спи с 130 и повече и идва терсене,екстрите и ги изброяват като се почне със серво или централно все едно това са екстри..........и караш или не ти струва едни пари колко 3 от тия истинските.

Е харчи и хвърля задни гуми като за 3 Дачии ма при Ебеш и фьргаш буквално няма как да клецаш физиката,ебеш съм го докарал,до Фьргаш не сьм стигнал още,не се дават.

Някой да има Дачия да ми даде под наем за 3 седмици като се пребера?Обещавам,че ще я карам като ......МОЯ
              http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=79239
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Доскоро смятах, че истинските автомобили не са на изчезване, а само се адаптират към новите изисквания на клиентелата...
                Ама откакто днес, ползвайки информация от чуждестранните форуми, решихме електрическо-компютърен проблем с обикновен чук, и се появи едно съмнение у мен
                Проблема бе, че съвременен (2011г) автомобил луксозна японска марка, 4х4 седан с атмосферен бензинов двигател над 300к.с. отказа да реагира на натискане на копчето за палене... Няколкото мастити автоключари, дошли с няколко компютъра не успяха да я запалят...
                Накрая 250гр чук реши въпроса....
                Така, че май истинските автомобили въпреки всичко са на изчезване, въпреки, че и новите автомобили явно могат да се ремонтират с чук
                Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

А старите ако не пали ти трябва ответна пък ако не гасне отваряш капака и натискаш стопа,и чук не ти трябва даже.

На просто дистанционно от ония Рибка дето им викат при Мерцедес като не си го познае и няма палене, това с ключа съвсем съм го мислил как става.Чудил съм се и тия електрическите модерни ръчни спирачки как се изключват аварийно......и какво пречи педал и или.
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Ами тя си познава ключа... Ама има едно микропревключвателче, подаващо сигнал за отключен волан в 'оня железен блок' на електрическата ключалка на волана... И не щракне ли, че се е отключил, просто не разрешава на компютъра действия с контактния бутон...
                    Тези 'рибки' (т.е. само дистанционно без възможност за ключ освен за отваряне на автомобила) са на повечето нови автомобили... Поне са решили въпроса с проблема ако ти падне батерията.... На джипката се пали, като поднесеш 'рибката' и с нея натиснеш бутона за стартиране...
                    На 'японското чудо' се вкарваше в едно гнездо... И при двата типа начина на действие е един и същ - в ключа/рибката има бобина, в която от предавател (в контактния бутон или в гнездото) се индуцира достатъчно ток, че да успее да захрани приемо-предавателя на ключа, и съответно дори и без батерия колата да се разбере с ключа си...
                    За ел-спирачките също си има аварийна процедура, както има и за автоматичните скоростни кутии - дръпнеш тук, натиснеш там, и тя освобождава... Но за волана няма такава процедура - там въпроса е дали искаш да ти откраднат автомобила ...
                    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
                    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      А старите ако не пали ти трябва ответна пък ако не гасне отваряш капака и натискаш стопа,и чук не ти трябва даже.

На просто дистанционно от ония Рибка дето им викат при Мерцедес като не си го познае и няма палене, това с ключа съвсем съм го мислил как става.Чудил съм се и тия електрическите модерни ръчни спирачки как се изключват аварийно......и какво пречи педал и или.
                      Лесно става.Сваляш кутията на контактния ключ , с все заключвалката на волана и заедно с "рибата " на синхронизация.Заключвалката после не е задължителна за монтаж.
                      Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
                        За ел-спирачките също си има аварийна процедура, както има и за автоматичните скоростни кутии - дръпнеш тук, натиснеш там, и тя освобождава... Но за волана няма такава процедура - там въпроса е дали искаш да ти откраднат автомобила ...
                        Нема сложни алгоритми тука.Спираш , изключваш ръчната , слизаш от колата и с клещите резачки прекъсваш завинаги управлението към "спирачка за паркиране".
                        И анекс , не подценявайте безграничните способности на първия инструмент на човечеството - чукЪТ.

Коментар

Няма вече истински автомобили, нямааааааа! А, навремето какви коли имаше, ехеее! Като легнеш в канала под нея и два дни не излизаш. Само жена ти идва сегиз- тогиз, да ти подаде два залъка от манджата, та да не умреш от глад.
                          Ама, тва днешните жени, жени ли са бе? Искам да заведем детето на курс, искам да идем на почивка, искам да ме закараш до МОЛ-а... Докога тая Истинска кола ще е на кокили в гаража, бе? Ма, къф мъж си ти, бе? Къде ти е Малицията?
                          Ма, тия сегашните мъже, кви мъже са бе. Останахме 5-6 тук у форума и двама в БГМамата. Навремето, кви мъже имаше!? Сега сме като малките зелени човечета от Сантрагинус 5. Изчезваме, ей!!! Те и тея малки, зелени човечета от Сантрагинус 5 не стават вече. Навремето, кви Истински малки зелени човечета от Сантрагинус 5 имаше...
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Няма вече истински автомобили, нямааааааа! А, навремето какви коли имаше, ехеее! Като легнеш в канала под нея и два дни не излизаш. Само жена ти идва сегиз- тогиз, да ти подаде два залъка от манджата, та да не умреш от глад.
                            Нарочно си забравил нещо мисля,че като си мазен до мишниците и те сърбят макарите?
                            .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                            Киа спортаж2000тди 98г
                            Ауди А3 1.9ТДИ
                            Каравана Аdria 390Q

Коментар

Ама, кви макари бяха...
                              Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

И панталоните бяха истински.Чешеш си макарите.Е вярно личеше им с какви ръце омаслени са чешани.То и на дънките им личеше , даже и с чисти ръце да си почесал по топките...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X