Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

http://www.autobild-bulgaria.com/vol...0-%d1%81-tata/
    Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Тата е огромен концерн вероятно може да купи фолксгаден
      Аз имах предвид е такива
      http://www.carnewschina.com/2017/03/...endly-g-class/
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        И кво, ся? И ти като Кольо. Хем рипаш, хем си съгласен.
        Аааа, аз не рипам бе.
        Не знам защо така си решил. В по-горния ми пост просто казах какво мисля по въпроса за истинските и неистинските коли.
        Е, иска ми се да мога да си сменям колата на 5 години, и все да е с нова, но като няма-ще караме тези дето вече са сменени поради непригодност от богаташите западняци.
        Сега по джоба ми са колите от около 2000 година, след 5 години-тези от 2005... И подозирам, че ще са все така чупливи в същия процент както сегашните.

Ма ще видим, дано да доживеем до 2022.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Тя корупцията е основен проблем който ни спира тотално.
          Защо не мога да произвеждам коли в БГ нали знаеш

Не знам. Би ли ми казал? Освен, че нямаме необходимия нАучен потенциал и традиции в тази област.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
            Така де, пак опряхме до възможности.
            Имаш пари за GL или TLC200 от магазина и си го/я купуваш, щото за тебе (плащащият) това е истински автомобил.
            Нямаш пари за горните и искаш ML на 10г., ама ти била скъпа поддръжката, ама не щеш и Дачия, щото не било "марка", и се мЕташ на W140 500, ма харчела много, и тогава си реставрираш W124 200, с газ, и си караш още 200-300К, ма и това нямало смисъл, щото пак се връзвало дебело, пък и вече били много дърти.
            Това горното е от теми във Форума.

За това, според това дали имаш 2, 5, 10 или 100, подваждаш ги и скачаш, а на който не му харесва сегашното време, коньете и каруците, и далече от динамиката.
            За твое успокоение, подозирам, че ако се тегли чертата на:
            продадени в БГ Мусо, Корандо, Рекстън, Родиус...
            /
            към движещите се в момента екземпляри
            Може и доста уважавани тук марки да останат изненадани.

Коментар

Ако ще гледаме в бъдещето,за там са ни приготвили изненада!И тя е човека изобщо да не се интересува от автомобила.То „автомобила„ ще дойде пред вас да те вземе ще те закара там за кадето си тръгнал и ще те пребире.Без да му обръщаш никакво внимание камо ли да се грижиш за не го.Почти всичко е измислено за този ”автомобил„остава само да чакаме кога ще се появи.
              Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Не знам. Би ли ми казал? Освен, че нямаме необходимия нАучен потенциал и традиции в тази област.
                Потенциал имаме напълно достатъчен. Но нямаме законова база.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

За твое успокоение, подозирам, че ако се тегли чертата на:
                  продадени в БГ Мусо, Корандо, Рекстън, Родиус...
                  /
                  към движещите се в момента екземпляри
                  Може и доста уважавани тук марки да останат изненадани.
                  Много добре знам какво и защо съм направил, ама само недей в тая посока, че току виж сме оплескали темата.

А повечето хора гледат от другите, които пък са гледали от други, та малко ще ти разберат поста.
                  ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                    Ми да докарат новите коли на цените на нови телевизори пък тогава питай пак! Ама да дадеш пари като за една къща за да вземеш едно тенеке ...

Баааааа, тва го бях пропуснал. Точно колкото даваш, толкова и взимаш. И за къщата и за колата.

Коментар

Викаш, хората искат истински коли, а всички производители са се наговорили да правят неистински
                      Това дето го викам, ако четеш постовете до сега да си го осъзнал. Също не знам кой ви каза, че си сменям телевизора на 3 години, или пък телефона всеки моден сезон. Нещо сте се объркале. Живея такъв живот, че нямам време и желание да си бърникам постоянно в телефона с тъпи приложения, дето скоро ще ми показват количеството метан в пръднята. Или пък някой да ми обяснява, че като гледам мача на най-новия телевизор и с великата аудио система все едно съм на стадиона. Първо имам диоптър, та тия не ме вълнуват, второ да предпочитам да гледам мача по талавизора и трето - никога няма да е като на стадиона, щото от телевизора не могат да ме наплюят или да ми вкарат някой юмрук в муцуната. Та и телевизорите толко ме вълнуват. Виж това да имам надежден автомобил, който с години да иска само бензин и да му въртя ключа, без да ми напомня за себе си за щяло и нещяло, да не е хич капризен и да ми осигурява достатъчен комфорт и поносими разходи, ме вълнува да. На достъпна цена. Без значение нов или употребяван.
                      Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        И не му пука много-много колко ще струва, защото може да си го позволи, просто цените на колите и сервизните услуги са съобразени с тамошния стандарт.
                        Залагаш ли на това?
                        Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                          коньете и каруците, и далече от динамиката.
                          Това, между другото, е мъдър съвет. Особено последното.
                          Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                            ... това да имам надежден автомобил, който с години да иска само бензин и да му въртя ключа, без да ми напомня за себе си за щяло и нещяло, да не е хич капризен и да ми осигурява достатъчен комфорт и поносими разходи, ме вълнува да. На достъпна цена. Без значение нов или употребяван.
                            Това е точната формулировка за всеки прагматик и според мен.

Коментар

Защо не мога да произвеждам коли в БГ нали знаеш
                              Аз имах предвид е такива
                              Такова, мисля си, дори и ти можеш да произведеш. Но за бъдещите собственици липсата на корупция би била проблем. Щото тя би се отразила позитивно, ако успее да ти препъне производството.
                              Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
                                Това, между другото, е мъдър съвет. Особено последното.
                                Така е, само че парите (поне за средната класа) са у калабалъка, та пак опираме до пълното щастие.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X