Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    Аз казвам само за разхода.
    То с Поло не може да се направи 5-6 газ, та какво остава за Мерцедес...
    Някога отдавна имах г280 което гореше 60/100.
    Убеден съм че мога да го накарам да гори 50/100
    Което си е 10/100 надолу
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Верно си е, че харчат в повечко, ама такава тежка и луксозна машина некакси е срамота да харчи като Поло.
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Генади, имал съм такава кола и и знам прекрасно възможностите. Колата е великолепна , но не е чак такава тупалка. На първа вдигаше по спомени около 60км/ч.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
          Генади, имал съм такава кола и и знам прекрасно възможностите. Колата е великолепна , но не е чак такава тупалка. На първа вдигаше по спомени около 60км/ч.
          Вярно,че по днешните критерии не е никаква тупалка,но все пак е от времето,когато лично аз карах Лада и тука вече разликата е грандиозна.Невероятното е ,че този голям кош тежи точно 1600кг и има добрия коефициент кг/к.с 7,84.На клипа,който съм качил се вижда ясно,че превключва от 1ва на 2ра при 80 км/ч,а към 60 озверява.Утре през нощта пристига от Австрия и ще имам впечатления на живо.Иначе, като знам отчасти какво имаш в автопарка е ясно,че няма как мечока да ти се вижда бегачка.
          Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
          Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
          Враца

Коментар

Той не е и мислен за бегачка,на бегачките които се пьнат обикновено им предлагам да се срещнем челно та да им попия сьлзите или поне 250 на магистралката,че следващия осмак го бие и Е320 на старт та до към 100 и малко,после осмака си казва думата.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Този осмак на пурата съм го сънувал да си призная, а не е да не съм возил осмаци и то бе-ем-вейски и според мен тоя на пурата е по-брутален откъм звук и вървене и горене също. Отделно дето е построен да е меко казано вечен и единствените грижи са само по горивната уредба и то след много много години.. с една електронна инфекция малкия осмак на това купе ще гори с нормално каране 15/16 в град и 9/10 навън, иначе е хала 15 извън и 30 град без икономия за 500 модела става дума.
              Ето какво се случва само с припомпване на газта..

Real Recognize Real

Коментар

Това и аз го мога
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнение
                  И аз с теб, като видя как засуква задницата на 90км/ч.
                  Иначе е ясно, че някой ден на света ще останат две неща - Пурата и Калашника.
                  Веднъж ми се случи карах с около 90 извън с малко газ и я рязнах внезапно до ламарината и усетих лека загуба на сцепление на задния мост и от тогава имам едно наум, че си е срашно на двупосочен път. Иначе при кикдаун от старт няма начин да се засучи след 40/50км. освен ако не я "счупиш" с волана...
                  Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Това и аз го мога
                    Блазе ти, мойта само уекинко изцвилват гумите... (((
                    Real Recognize Real

Коментар

Момци тоя клас на Мерцедес не е за всеки та който има парички да купи и подържа такъв клас автомобил разхода му е най малкия проблем . Щото малко комично изглежда разни кайени ; туарези и прочие на газовата колонка и тая че собственика бил екоактивист нещо не хваща декиш при мен
                      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Дойде.Първите ми впечатления:запали само като видя ключа,работи неравномерно отначало,но после закрепи,брутален звук,но вероятно се дължи и на пропуски в изпускателната система,пикела му е до 2013г.,та вероятно и бензина е от тогава,има ръжди,но не сериозни,по дъното няма,а все пак е от Инсбрук,на насипания път,който ми е пред склада върти гуми докато не пусна газта,на асфалта слабо,но това е заради това че е автомат,превключва мазно и нагоре и надолу,само при включване на Д скача повече,отколкото съм свикнал и бута силно без газ,минава през дупките без да ги усеща и вози като кораб.Бензина свърши за две кръгчета,но той си беше на нулата.Половината машинки на стъклата работят,но не ги движат и спукано задно стъкло.Общо взето положението не е по-зле отколкото очаквах,намерих си занимание поне за една година напред.Ааа и таблото е яко напукано,та някой ако има идея за донор да свирка.За сега толкова отивам за бензин.
                        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                        Враца

Коментар

Нормално за модела и годините.

снимките не ги виждам
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от genadi.tsvetkov Преглед на мнение
                            Дойде.Първите ми впечатления:запали само като видя ключа,работи неравномерно отначало,но после закрепи,брутален звук,но вероятно се дължи и на пропуски в изпускателната система,пикела му е до 2013г.,та вероятно и бензина е от тогава,има ръжди,но не сериозни,по дъното няма,а все пак е от Инсбрук,на насипания път,който ми е пред склада върти гуми докато не пусна газта,на асфалта слабо,но това е заради това че е автомат,превключва мазно и нагоре и надолу,само при включване на Д скача повече,отколкото съм свикнал и бута силно без газ,минава през дупките без да ги усеща и вози като кораб.Бензина свърши за две кръгчета,но той си беше на нулата.Половината машинки на стъклата работят,но не ги движат и спукано задно стъкло.Общо взето положението не е по-зле отколкото очаквах,намерих си занимание поне за една година напред.Ааа и таблото е яко напукано,та някой ако има идея за донор да свирка.За сега толкова отивам за бензин.
                            От Австрия ли е колата? Пура с нацепено табло не съм видял до сега / явно съм попадал на по-запазени /, а разгледах доста и то в Гърция дето си е топличко. Освен нацепен махагон / болест си е при всички стари мечоци на по 20г. / друго нацепено не съм видял, дори смятам, че интериора е построен от много качествени материали, по които доста трудно може да се даде оценка за километри или години. Разликата между 420 и 500 е около 70 нютона и 20на коня, не толкова заради конете но въртящия момент е осезаемо в повече, но си мисля, че и 420ката тегли прилично. Погледна ли я отдолу как е направена? С тоя звук и кола ще забравиш цената на бензина ..
                            Real Recognize Real

Коментар

2.1 млн. километра без основен ремонт

https://fakti.bg/avto/248455-1-mln-k...osnoven-remont
                              За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                              0878 79 20 61 Борис

Коментар

От две седмици карам късо 126 500 всеки ден ииии май ще махам моята, тва 500 не ми се слиза от него категорично върви повече и е по-изрудска кола от баварците в подписа ми.. Тази е с билщайни HD на една година и седи като залепена на пътя и возията си е все така мека и в същото време стегната, разкош. Имам чувството, че с тоя модел ще си останем доживот...
                                Real Recognize Real

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X