Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На изчезване ли са истинските автомобили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: На изчезване ли са истинските автомобили?

Охоо... късичка с малкия осмак, мотора е чук, ама от тия голЯмките с много въртящ момент и звука - БРУТАЛЕН, няма такъв осмак като тоя да се реже така с механичната инжекция и тротъл респонса е... ще го видиш и как тегли само с тоя въртящ момент на кола 1600кг. не е истина. 500 модела като му стъпя на газта с 90 и се чуди на къде да засуче задницата смятай за каква кола и пауър си говорим. Няма да ти се слиза от нея... Отделен въпрос е класическия дизайн на пурата, който така като гледам може да е актуален още поне 50 години.. С много здраве да си я караш и прегледай тампоните на предния мост и изобщо всеки тампон и гума, че колата е отвън и ако е карана по хубави пътища има вероятност доста от тях да са заводските и много бързо ще се разлопат по нашите чукари.. виж и питата на радиатора да не е затлачена с боклуци.
    Real Recognize Real

Коментар

Повози близките хора, та дано и те се запалят и подкарат подобни файтони
      Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!

Няма вече Диско,няма вече Pinz...

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
        Охоо... късичка с малкия осмак, мотора е чук, ама от тия голЯмките с много въртящ момент и звука - БРУТАЛЕН, няма такъв осмак като тоя да се реже така с механичната инжекция и тротъл респонса е... ще го видиш и как тегли само с тоя въртящ момент на кола 1600кг. не е истина. 500 модела като му стъпя на газта с 90 и се чуди на къде да засуче задницата смятай за каква кола и пауър си говорим. Няма да ти се слиза от нея... Отделен въпрос е класическия дизайн на пурата, който така като гледам може да е актуален още поне 50 години.. С много здраве да си я караш и прегледай тампоните на предния мост и изобщо всеки тампон и гума, че колата е отвън и ако е карана по хубави пътища има вероятност доста от тях да са заводските и много бързо ще се разлопат по нашите чукари.. виж и питата на радиатора да не е затлачена с боклуци.
        Благодаря за пожеланията и съветите,като пристигне ще и направя една фотосесия и ще споделя впечатления.
        Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
        Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
        Враца

Коментар

За нищо колега, хубавото на този модел е, че дори и да правиш нещо по него то е веднъж и забравяш.. няма дефекти или детски болести за които да ми е известно. Като отворя капака на 8смак пура и настръхвам, толкова наблъскано ми е всичко, че ме хваща параноята ако трябва нещо да се прави.) Ако си я взел малко от малко гледана ще си много доволен. Доста пъти съм се замислял какво ли им е било на хората които са си купували нови пури 80те години, скука брачте ама скука ти казвам докато изтече гаранцията и доста след нея скучно общо взето...

п.п. ако мислиш да слагаш газ бих те посъветвал да вложиш средства за подмяна механичната инжекция с нещо стендалоун или мега или друго за да върви безпроблемно, а и разхода ще ти падне някъде 4/5 литра на бензин и на газ естествено..
          Последно редактирано от gh0sts; 21-04-17, 22:59. Причина: редакция
          Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
            а и разхода ще ти падне някъде 4/5 литра на бензин и на газ естествено..
            Туй нещо ако стане-аз ще се обрежа, и ще си сменя името на Нихат
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не е невъзможно щото тоя механичния инжектопляктор работи добре само в завода
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Туй нещо ако стане-аз ще се обрежа, и ще си сменя името на Нихат
                И аз с теб, като видя как засуква задницата на 90км/ч.
                Иначе е ясно, че някой ден на света ще останат две неща - Пурата и Калашника.
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Не е невъзможно щото тоя механичния инжектопляктор работи добре само в завода
                  Кое си е верно, верно си е! 2800, 6 цилиндъра и върви по-зле от УАЗ! За сметка на това харчи. И няма настройване. Моя си е на нисък старт за слагане на "мега", ама все не ми стига време.
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Няма инжекцион по-прост и по-ефикасен от K-Jetronic! Не знам какво ви мъчи, но след почистване и елементарна регулировка, работи вече 7 години без да се пипа отново. Това на 126 - 260 SE.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                      Кое си е верно, верно си е! 2800, 6 цилиндъра и върви по-зле от УАЗ! ...
                      Ко каза?! Това за изправна кола ли говорим?
                      УАЗ нямаме, ама в семейството имаме 7 от марката /4 цилиндровите не ги броя/, 1 е 6 цилиндров, другите са 8мици. Трябва много цилиндри да не им работят, че да слязат на нивото на УАЗ.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

М103,върви си.....е регулатора му е едни 5-600 кинта и се такова ма ако е изправна си върви.Харчи много за вървенето си,тук спор няма,но върви.
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                          За сметка на това харчи.
                          Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                          Харчи много за вървенето си...
                          Навремето имах такава джипка с двигател М 110 (2,3 със Щромберг). Когато на убавото Наде мъжа (първият) взе да продава от гаража на УБО, взех един М103 (за 500 лв чисто нов, във фабричната опаковка). Много повече не тръгна, защото то тоя добитък си е три тона (пък и трансмисията има друга цел), но от 20-22л/100км, разходът стана 14-15.
                          Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                            Ко каза?! Това за изправна кола ли говорим?
                            .
                            Всички които го гледаха и ръчкаха досега твърдят, че е абсолютно наред. Ама не върви.
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Леле мале двама кандидати за обрязване,голямо предизвикателство,ще трябва да се пробвам,да видим поне един сюнет на голямо момче.Русев това с 90 е на границата между 1ва и 2ра,така че не е много чудно с тая лека задница да бяга настрани,но това със сигурност ще бъде тествано,виж за мегата не съм сигурен,все пак не мисля да ми бъде евридейка.
                              Последно редактирано от genadi.tsvetkov; 25-04-17, 20:37.
                              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                              Враца

Коментар

Аз казвам само за разхода.
                                То с Поло не може да се направи 5-6 газ, та какво остава за Мерцедес...
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X