Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Брачни партньори от Филипините - мода и у нас, мисли за живота и други житейски неща

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Брачни партньори от Филипините - мода и у нас, мисли за живота и други житейски н

Първоначално публикуван от zax983 Преглед на мнение
    ... Въобще рай си е там за мен именно заради по-консервативната им култура... Само малко ми е криво, че май нямат нудистки плажове, защото съм натурист, но ще го преживея все някак...
    Комбинация от тия двете неща има в някои европейски страни.

Църковен брак се сключва след като се покръстиш. Което няма абсолютно нищо общо с това дали вярваш в богове - и без това на повечето хора им се случва преди да схванат идеята в пълнота.

Ако някъде имаш забутано православно кръщелно - върши работа, католиците го признават. Може да трябва да се превежда или заверява - това не знам.

За останалите неща ще се учиш в движение. Имай предвид, че и децата ти ще са католици.

Коментар

• От: Брачни партньори от Филипините - мода и у нас, мисли за живота и други житейски н

Католици и православни не могат да се женят
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Тъщата на пръв поглед изглежда читава, но аз съм препатил доста от кофти роднини и тук... Уж имала либерални родители, не ѝ се месели... Но то стига и лоши акъли да ѝ дават... Всеки опит за каквато и да е намеса ще бъде доста категорично отхвърлен...

От друга страна именно религията и родителите ѝ са тези които са я възпитали добре и опазили за мен, така че минимум за това нямам как да не им бъда безкрайно благодарен. Нещо което тук вече не се случва. И момичето наистина има много добро възпитание. Щях да съм усетил вече, ако е поза.

Имахме вече 2-3 по-сериозни спора, даже единяит нарочно го инициирах за да видя какви рога ще извади, а тя съвсем ангелче се оказа Както каза и Тропчо, а и аз преди няколко страници, ако опитам и не се получи, просто не се е получило и съм загубил там някакви нищожни време и пари... Но ако не опитам, цял живот няма да мога да си го простя... Или поне до следващата читава жена, а опитът ми до сега показва, че са на изчезване... А на теория нещата са дори още по-зле... Статистически в света съществуват само 1-2 наистина подходящи за мен жени... Та не мисля да си изпускам единствената Богиня!

Коментар

Не съм кръстен, със сигурност. Ако трябва ще се кръстя там. Не ми е приятно да ме занимават с глупости, но ще се прежаля... А децата ми ще са католици само ако не отуча майка им да е такава... И пак тя ще има влияние докато са зависими от нас, после ще са каквито те решат да са. За щастие религиите бавно но сигурно умират. Въобще в православниет държави забелязвам пълна липса на реална религиозност и тя е подчертано само фиктивна такава. Колко от религиозните тук ходят на църква въобще? Жена ми ходела само веднъж в месеца, ама не ѝ било задължително. Усещам, че ще се разберем

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Католици и православни не могат да се женят
            ... в православна черква. В католическа може. Ама малко газим лука така че спираме тая посока на темата.

В едни не твърде далечни страни се женят изобщо когато второто дете тръгне на училище. Пък гледам че не са се затрили.

...Статистически в света съществуват само 1-2 наистина подходящи за мен жени
            Я си представи че реално са две? Какво ще правиш? Аз не бих понесъл такава отговорност!

... религиите
            ... са забранени за обсъждане във Форума ама никой не е забранил да се самообразоваш. Нека да кажем че имаш драстични (даже за агностик) пропуски и смешни заблуди.

Коментар

Не може и в католическа (освен с изричното разрешение на папата. Или ако дедо поп му е през дедовия.)
              Отделно, това не е религия ми бюрократични процедури.
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                То па голяма работа ако е на 15 хиляди километра.

Важното е да случи на тъща.
                То тъщата я остави.
                Ако е само тъщата с мед да ги намажеш.
                Там е задължително един от всичките 15 братя и сестри който е по заможен да издържа останалите поне докато навършат пълнолетие.
                Виждал съм го с очите си, ходил съм на посещение у тях на познат колега - вечерно време на земята спяха към 30 човека роднини приходящи.
                Някои му бяха просто прислужници, другите за временен подслон.
                Ето малко снимки от живота в провинцията 2006 година - Негрос Ориентал
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:house in the mountains.jpg
Прегледи:1
Размер:149.3 КБ
ID:5799671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2342.JPG
Размер:225.9 КБ
ID:5799672Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2315.JPG
Размер:580.3 КБ
ID:5799673Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2377.JPG
Размер:611.2 КБ
ID:5799674Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF2378.JPG
Размер:509.7 КБ
ID:5799675
                Land Rover Discovery II, V8 4.0
                VW Golf VI variant
                Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Чикомуй на Негрос Ориентал! Кой като малък не е мечтал, ако не да живее, то поне да си има къщичка на крака? Той наш Закс сънува за нещо комбинирано
                  между Пепеляшка и Спящата Красавица, та всичко си е в унисон.
                  Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Закс, няма да скрия, че дилемите ти ми намирисват на леко измислени и целенасочено се бъзикаш с тукашната аудитория. Има един малък шанс и да не съм прав, разбира се. Ако е така, я вкарай ми малко яснота за твоето десетгодишно разочарование. Как се намерихте, какво ви свърза, защо се разделихте? Как стана така, та ти трябваха 10 години, за да разбереш, че тоя човек не струва, а сега си готов да пожертваш всичко за следващия (няма значение, дали е филипинка, занзибарка, етиопка, англичанка...) без дори да си опитал мусаката ѝ.
                    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Е да ама никой не погледна от положителната страна - тя ще е фенка на офроуда,че там много пътища няма,кал не я плаши тая кака ако е от средно голямо село..

От къде е жената от там е родата........майко мила,тая тема ще я следя с нескрит интерес
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Добре всичко ще се преживее ама какво правим ако отидеш там и Адриана се окаже Андрейчо.... че и за такъв случай знам... Колега не се надъхвай толкова че да няма после големи разочарованиа, ходи виж пробвай булката, и ако след 6 месеца не си избягал от там значи става Ако не гаранция че ще имаш интересни историй за разказване....
                        0-

Коментар

Офроудка е разбира се, ей го пътя към домът ѝ, т.е. към "сламената"(в случая бамбукова или палмова предполагам, но дървена някаква) колибка... По-тези две пътеки се стигало, аз виждам само една, ама щом е казала, две да са. Другото е централната улица там : ]Натиснете снимката за да я уголемите

Име:41608672_254479458742481_2912266591540346880_n0.png
Размер:1.35 МБ
ID:5799698

Коментар

Това явно е сухия сезон, ама пък изглежда има ток.
                            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Това явно е сухия сезон, ама пък изглежда има ток.
                              Божем, има и интернет.

Коментар

Давай ти си,или сега или никога.

Кьде мислите да съберете гнездо,там или тук?Сняг показвал ли си и на картинка какво е?
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X