От: Брачни партньори от Филипините - мода и у нас, мисли за живота и други житейски н
Рамбо пасти да яде,за нищо не става!
Тука ще имаме зет на Филипините,як здрав,IT специалист с бойни изкуства.
Няма джип,ама ще си купи мотор с кош.
Три бетата обеща човекът,къде ще ги вози?
Вие само,ДРЪН-ДРЪН!
ПП;Има ли Еконт на Филипините,ако трябва да помагаме?
Рамбо пасти да яде,за нищо не става!
Тука ще имаме зет на Филипините,як здрав,IT специалист с бойни изкуства.
Няма джип,ама ще си купи мотор с кош.
Три бетата обеща човекът,къде ще ги вози?
Вие само,ДРЪН-ДРЪН!
ПП;Има ли Еконт на Филипините,ако трябва да помагаме?
По-съществената ти грешка е, че не отчиташ фактът, че съм споменал, че тогава можех да тичам с 2х50, което прави секундите близо 13, т.е. по 5-6 секунди във всяка посока и малко аванс за вдигането да оставим. Аз просто ги грабвам и вдигам, през което време вече съм тръгнал и веднага ги мятам, реално то не остава време в което само да ги нося, после тичам празен на обратно. Номерът е в това, че краката и кръстът ми са много по-силни, не ръцете. Затова бих се уморил много повече, ако не тичах, тъй като тогава бих носил повече. Освен това във вагон не се реди, само се хвърля. И колкото повече товариш, толкова по-лесно става, защото си толкова по-близо до изхода, т.е. ако можеш да ги мяташ без да се налага да правиш крачки, най-добре, имаше и такива, дето разчитаха само на ръце още от средата на вагона, аз да речем чак на последната 1/3 или 1/4 минавах само на ръце, без да се налага да правя крачки. Които не можеха по 2 торби, се нареждаха на индийска нишка, но и така не бяха много по-бързи, а са повече разход на хора. По кекавите по камионите, където трябва и да се реди. Най-грозно беше да ти се падне обект на висок етаж после... Специално мен ме счупваше това, че ако трябва да разтоваря 10 тона на третия етаж, ако ги тичам стълбите 100 пъти с по 100кг се ядва, ако ги тичам 200 с по 50 пак как да е, ама 400 пъти с по 25(вече след промените от ЕС), е това просто ме убиваше... Аз и празен да ги изтичам 4 пъти повече, собственото ми тегло е твърде много за това...
Коментар