Виждала съм два пъти смокове близо до входа които спят няколко стъпки навътре в пещерата а веднъж и бухал пак с огромни размери.Сега ми кави че и бухали не ходят по пещери
От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери
[QUOTE=Вива (Liebherr4eto);2793722]Понеже батковците се отнесоха по бельото, аз да питам по същество, какви са изискванията за пол на придружител-шофьора?
Търся втори за тридневна експедиция до родопите в района ягодина ,борино .За изследване и филмиране на реките и пещерите в района и евентуално тренировки на открито.Със шофьорска книжка и опит в планинско каране.....
Е те според заданието няма основание да не може да се включи жена, аз примерно имам освен книжка, фото и друго оборудване, подготвен джип, палатка, урбазон и всякакви спрейове, контактен, за ръжда, зелен, червен и репелент. И дъщеря ми тренира източни бойни изкуства, а тя сигурно ще иска да присъства.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Е те според заданието няма основание да не може да се включи жена, аз примерно имам освен книжка, фото и друго оборудване, подготвен джип, палатка, урбазон и всякакви спрейове, контактен, за ръжда, зелен, червен и репелент. И дъщеря ми тренира източни бойни изкуства, а тя сигурно ще иска да присъства.
Ми хайде бе коте да ходиме с тебе тогава.С дъщеря ти тъкмо може да се занимаваме малко с кунг фу.Ще и покажа интересни неща
Коментар