Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Като никога гледах новините и чух,че днес една държава бомбила друга,за да не попаднат някакви оръжия в някакви екстремисти,че и армия вкарали да си пазят анексираните преди години земи.Защо,се питам ? Кой определя кой е екстремист,кой коя земя може да си завладее,кой кога може да воюва,кой е демократ и кой тиранин и т.н?
    Попитах преди време защо техно-напредналите не са се обединили с примитивните дето владеят ресурсите и да нямат стигане,ама.....

Коментар

• sek.1
      sek.1 коментира
      Редактиране на коментар
      Част от арсенала на сирийската армия нито руснаците нито американците искат да отиде в ръцете на терористи . В тоя регион кой колко и до кога е умерен ислямист никой не може да прогнозира с по голяма степен на достоверност . Най малкото никой не иска съвременно руско оръжие да се окаже в ръцете на Хамас . Със сигурност хода на войната няма да обърне но може доста да я удължи и да вгорчи живота на евреите .

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
    ... Идеята, че руснаци могат да манипулират не избори за президент, а за кмет на село е смехотворна.
    могат - винаги когато в манипулираната страна има предатели.
    Брадвата е опасна за гората защото дръжката й е от дърво. Без дръжка брадвата не може нищо.

Защо русняците нападнаха Украйна - защото там имаше много на брой предатели и руснаците решиха, че може да успеят.
    Защо руснаците не нападнаха Финландия? Или Полша, Латвия, Естония - там предателите са малко . Там предателите не са на власт.

Затова и за България са опасни руснаците - тук има твърде много предатели на власт. От Тиквата до Копейката през (п)Резидента.

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

могат - винаги когато в манипулираната страна има предатели.
      Брадвата е опасна за гората защото дръжката й е от дърво. Без дръжка брадвата не може нищо.

Защо русняците нападнаха Украйна - защото там имаше много на брой предатели и руснаците решиха, че може да успеят.
      Защо руснаците не нападнаха Финландия? Или Полша, Латвия, Естония - там предателите са малко . Там предателите не са на власт.

Затова и за България са опасни руснаците - тук има твърде много предатели на власт. От Тиквата до Копейката през (п)Резидента.
      Доктрината "Дълес" подробно описва, как става това/
      ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Човек - понякога ти се чудя дали си с всичкия си. Малко по сериозно.
        Тези приказки вървяха в началото на войната - първата година.
        Сега от позиция на времето е ясно защо руснаците са започнали и защо Украйна е заплаха за Русия.
        А чисто човешки - руснаците не са нападнали Финландия Полша Естония - просто защото не са заплаха. Не се репчат не са убивали руснаци. Затова.
        Ако обаче утре тръгнат да избиват руско население - бъди сигурен че Русия ще се намеси.
        Толкова е просто. И логично.

Коментар

• 🤣🤣🤣🤣
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Босе до майдана Украйна си беше съвсем нормална държава . Колегата ми дето е завършил навремето в Харков танкостроене и още няколко човека като него колеги от БЕТА завършили там през различни години всяка година ходеха поне по 2 - 3 пъти в Украйна на сбирки на випуските . След майдана така наречения десен сектор и други фашизоидни организации взеха реалната власт и решиха да правят украинци хора които никога не са били такива . Въведоха като единствен официален език украинския и от там тръгнаха проблемите в цели области като Крим ; Донецка и Луганска . Исторически самостоятелна държава като Украйна никога не е имало през вековете назад . Както и Крим винаги е бил руски и е административно присъединен към Украйна по времето на Хрушчов който е украинец а и по негово време никой дори и не е предполагал че някога СССР ще се разпадне . По сигурен начин от това да си спретнеш гражданска война няма . Ситуацията е много подобна с Македония . В една Швейцария с около 8 милиона население има 4 официални езика Немски ; Френски ; Италиански и Староромански който го говорят под 1 % от населението около 35 - 40 000 човека и пак си е официален наравно с останалите .
            Последно редактирано от sek.1; 11-12-24, 06:34.

• Гаврил Груев Хлътев
            Гаврил Груев Хлътев коментира
            Редактиране на коментар
            По твойта 'желязна' логика Русия трябва да бъде присъединена към Монголия.
            ааа - а България да стане санджак на Турция... или област на Гърция
            ум бръснач.... ама не е от неръждавейка та.....

• BENZBOSS
            BENZBOSS коментира
            Редактиране на коментар
            Seк - не ми се пишат глупости,всеки си го върти как си иска или как партията му повелява,някои ако ги питаш всичко е било Руско и най-велико …………та ти прескачам коментара,добре,че са руснаците да спасят Украйна от Нацистите 😳😳😳
            Последно редактирано от BENZBOSS; 12-12-24, 13:43.

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение

Човек - понякога ти се чудя дали си с всичкия си. Малко по сериозно.
          Тези приказки вървяха в началото на войната - първата година.
          Сега от позиция на времето е ясно защо руснаците са започнали и защо Украйна е заплаха за Русия.
          А чисто човешки - руснаците не са нападнали Финландия Полша Естония - просто защото не са заплаха. Не се репчат не са убивали руснаци. Затова.
          Ако обаче утре тръгнат да избиват руско население - бъди сигурен че Русия ще се намеси.
          Толкова е просто. И логично.
          Повтаряш лъжите на рашистката пропаганда.
          НО си малко не в час с последните 'откровения' на Путя и компания.
          2014 г руските войски без опознавателни знаци започнаха всичко.

Офицери от ГРУ Гиркин/Стрелков влязоха с банди в Донецк/Луганск и започнаха убийства и война.

има един виц на такива дето повтарят вече опровергани и доказани лъжи: ако го напиша ще е обида, а да те обиждам няма смисъл.
          Ти сам го правиш доста успешно

'Еволюцията на откровенията путюви":
          - в Крим няма руски войски
          - в Крим има местни доброволци
          - в Крим има местни доброволци а зад тях ги осигуряват руските войски
          - в Крим руските войски помогнаха на местните доброволци
          и последно
          - в Крим нашата 'ХХ' бригада извърши всичко по присъединяването към РФ

смешките ти:
          - в Украйна през 2021 във войната 'са убити' под 15 човека.

за да не продължава това - Путя почна война, в която дотук убиват по 30 000 + руснаци на година.
          Дотук са 80 000 ++ поименно установени и 48 000 проби за идентифициране на 'безследно изчезнАли'

за да не бъдат убити 10 човека - ще убием 60 - 70 000 от двете страни - това е МЪДРАТА ТИ МИСЪЛ

??? Защо не го пуснеш в темата с вицове ???
          Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 11-12-24, 12:20.

Коментар

• Обръщам внимание на всички! Раздел политика е закрит! Има си причини за това. Моля не поставяйте адаша в неудобно положение, тази тема също няма да бъде превърната в серия от монолози, каквито вече сме виждали и чели достатъчно...

Както съм написал аз заедно с Владо Йончев, по въпроси на войната могат да пишат САМО И ЕДИНСТВЕНО такива, които имат личен принос! На тях ще ми бъде дадена трибуна в OFFNews!

Тоест с политиката и войната сте дотук!!!
            VPetrov.photography

Коментар

• Твоя форум - твойте правила, така си е нормално.

Обръщам внимание, че всички тук имаме директен принос в тази война - с нашия глас и нашите данъци се дава оръжие, горива и тнт.

Иначе Чавдар гони от форума ако кажеш нещо 'вредно' за едните, тук уклона е обратен... а за интересите на България на кой му пука???
              Истината излиза в спора, за мълчанието друго е основно.

Все пак "Твоя форум - твойте правила, така си е нормално."

Коментар

• ВОЙНА😳

Е как ВОЙНА бре хора,от кога се води ВОЙНА там,нали беше Специална Операция……….ма казвайте ги тия неща бре.

ПроС кибик съм аз,просто се опитвам да се осведомявам,да не пропусна нещо важно.

НАЗДРАВЕ
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

• Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  ВОЙНА😳

Е как ВОЙНА бре хора,от кога се води ВОЙНА там,нали беше Специална Операция……….ма казвайте ги тия неща бре.

ПроС кибик съм аз,просто се опитвам да се осведомявам,да не пропусна нещо важно.

НАЗДРАВЕ
                  Наздраве !
                  Ти само се правиш - у оня форум пишеш каквото писах аз , ама там на вас със спецЯлните паспорти ви се подмазват
                  Ама то ония дето им симпатизира чавко, са със същото чавково мислене, затова са на тоя хал.

Коментар

• Гаврил Груев Хлътев
                    Редактиране на коментар
                    'Правиш се' - в смисъл много леко им сипваш на глупаците, прекалено ги щадиш.
                    Глупака не му ли размажеш миризливото л@йно в лицето - все ще твърди , че това е розово масло

От друга страна - аз съм блокиран , а ти не си .... Вероятно си по-умен от мен в комуникацията

• BENZBOSS
                    BENZBOSS коментира
                    Редактиране на коментар
                    Може да съм с връзки или по-меко да го карам,но да си променя мнението заради накой или да го щадя……..много зор това

• Гаврил Груев Хлътев
                    Редактиране на коментар
                    Тъпаци има навсякъде - това, че някой има морал не го прави умен.

• Тая сутрин гледам една реклама на школа за кандидатстване за визи за САЩ . Не че ме вълнува виза за там . Малко ми е късно за икономическа или политическа емиграция . Междувременно румънците и тук ни подминаха с пълна газ . https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/01...asht_bez_vizi/ Тази новина покрай новото ни правителство както казва народа мина по търлъци . Пак увиснахме въпреки че сме образец по слугинаж и лизане на задник на новия голям брат .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Коментарът на новината трябва да бъде на японски, и звучи така: "Дрем етин ауя".
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• sek.1
                      sek.1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      На мен наистина ми дреме . Децата може нещо да решат . Техния живот тепърва започва .

• Не му намерих място, та тука: Тази година няма тема за Дакар. Да не би щото може да спечели Дачията?
                    Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

• sek.1
                      sek.1 коментира
                      Редактиране на коментар
                      Че зад Дачия стои Рено с целия си технологичен и финансов потенциал .

• novatech
                      novatech коментира
                      Редактиране на коментар
                      То Дакар няма отдавна , саудитците изкупиха всичко. Купата на Испания с испанските отбори ще ми играят... къде?

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                    Тая сутрин гледам една реклама на школа за кандидатстване за визи за САЩ . Не че ме вълнува виза за там . Малко ми е късно за икономическа или политическа емиграция . Междувременно румънците и тук ни подминаха с пълна газ . https://www.dnevnik.bg/sviat/2025/01...asht_bez_vizi/ Тази новина покрай новото ни правителство както казва народа мина по търлъци . Пак увиснахме въпреки че сме образец по слугинаж и лизане на задник на новия голям брат .
                    Ами като гласуват хората за слуги и лизачи - така ще е.
                    ВСЕКИ народ си заслужава управлението - румънците колко 'бойковци' вкараха в затвора? А тук му лижат гъза
                    след това той ги 'е@е с 200'
                    - Защо така Джийвс?
                    - Тъпаци Сър!

Коментар

• Тойота ше спечели,Дачията съм я проклел
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

• mishomishev
                        mishomishev коментира
                        Редактиране на коментар
                        Абе не знам за Тойота ама сега като те видях Босе и отново се сетих за танца на Тръмп сега като спечели (и го пуснах отново да гледам).
                        Клоун е този Тръмп ама на фона на останалите лидери (бабоебци педераси и лезбийки) този Тръмп е напълно нормален... И за кой ли път му завиждам за жена му... Тази Мелания е страхотна жена - много стилна много секси много привлекателна...
                        Заради такава жена - си струва да умреш...
                        И щом Тръмп успява да я убеди да са заедно още напук на всичките кръшкания - ами значи Тръмп още става за нещо...
                        Ай пак да видя Мелания колко е готина)))

• kbot
                        kbot коментира
                        Редактиране на коментар
                        Дали марката или шофьора? Аз залагам на АлАтия

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X