Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Ей станахме двама с това мислене...
    Осъзнаваш, че си ДСУ? Е, това е някакъв напредък, все пак
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      Туй за ДСУ, ако имаш предвид - то е ясно, че е вярно.
      ...
      Какво идва да покаже банването ми заради този пост:
      "Каринка на Телетъбис", които дъщеря ми обожаваше, докато не навърши 4 годинки, после дойдоха Уинкс, после H2O, после... сега ми помага с проекти за векторизирани картинки, макар и да е на няколко хиляди километра от мен.

За мен значи само едно - форумът е изключително за ДСУ като оръжейника от Сан Диего. И още една камАра немуподобни. Ни в клин, ни в ръкав се включва тука и осира на Тропчо любимата му тема. Самият Тропчо го е страх да не му я затворят и след малко ще каже, че съм му я "гагичосал" и аз, видиш ли, съм му виновен.
      Колко хора избягаха от този форум заради това "детеуврежданийомилство" ?
      Гагич! Пределно ясно знаеш, че си ми любимец. На теб, точно на теб, да ти обяснявам, колко ме е страх, да не ми затворят темичката... аз съм от здравите сили и тази територия е неприкосновена (мамкаму, само да имах модераторски права, щеше да има не повече от 15 поста в нея) така че споко.
      Също така, ще си призная, че Бенца хич не го харесвам. Винаги е навъпреки, все той е прав, пише с левия си крак, ама с дясното полукълбо на мозъка...
      Щях да кажа, да си уредите среща на Ринга, ама се усетих, че сме точно там. Та-а-а-а-а, какво имате да уреждате, освен наранено самолюбие?
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Щях да кажа, да си уредите среща на Ринга, ама се усетих, че сме точно там. Та-а-а-а-а, какво имате да уреждате, освен наранено самолюбие?
        Сексуален тормоз, Тропчо. Оня пасивен педал се влачи като свински черва след мен, предлага ми се, не се издържа вече...

Коментар

Сексуален тормоз, Тропчо. Оня пасивен педал се влачи като свински черва след мен, предлага ми се, не се издържа вече...
          Доколкото съм наясно (европейските норми дори надхвърлят повечето световни норми) за квалификацията "сексуален тормоз" е необходимо да сте поне на една ръка разстояние. Ся, Необхо и Димо... Димо да каже.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Мерси за смеха,събирате се мааму стара

Гаг не се бой бе,теб всичко ти е сексуален тормоз
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от сто Преглед на мнение
              Що, да не ти се е прищяло да ме почешеш?

Не, благодаря, нЕма нужда!
              Поздрави на брат ти, на мама, най-вече на тате!
              мани ма поне ги знам кои са със сигурност
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                И то на много сметки.
                За да се мръдне с милиметър земята-при тази тежест(колко тежи планетата бе, хващам се, че не знам) за да може човек да я помръдне трябва да има огромно съотношение на рамената на лоста.
                И като се сметне колко ход трябва да има дългия край-там където човек трябва да упражни една човешка сила-разстоянието което трябва да се измине става огромно. Може би непостижимо за изминаване през един човешки живот.
                Не знам дали е така, просто предполагам.

Отделно здравината на самия лост с който ще се повдига земята, а здравината идва от дебелината. Еластичност, устойчивост на огъване, и т.н.
                После-опорната точка трябва да е добре базирана и да не се измести, че ако мръдне с десета-на другия край ще трябват още стотици километри ход...Но такова нещо изобщо не съществува в близост до планетата...

Абе теория.
                И като се усетиш с ква скорост треа да бегаш та да я фанеш на фъндък за изместване
                Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Габич и от мен привет
                  Само имам молба да си намерите полянка закрита от храсталак и да се прайте на воля
                  И секунданти си назначете
                  Даже си пуснете отделна тема за събитиата , може и да има любопитни
                  И не правете повече Ринга слободия , не знам на Вас , на НАС не ни изнася Вашето поведение
                  Още един път моите уважениа , господа
                  Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Първоначално публикуван от jeko47 Преглед на мнение
                    Габич и от мен привет
                    Само имам молба да си намерите полянка закрита от храсталак и да се прайте на воля
                    И секунданти си назначете
                    Даже си пуснете отделна тема за събитиата , може и да има любопитни
                    И не правете повече Ринга слободия , не знам на Вас , на НАС не ни изнася Вашето поведение
                    Още един път моите уважениа , господа
                    "Виаграта" (кокаинът е незаконен тука) - от тебе, че иначе нема да ми стане. Питай я Боса-та какви презервативи обича - "араузър", "шкураузър", "дървопил" и т.п. и също ще ги платиш ти. Може и да сбъднем воайорските ти блянове. Но ще стоиш по-далече като гледаш, да не ме опръскаш!

Коментар

Нали се разбрахме,че си гадно педерастче,какво мрънкаш още
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Нали се разбрахме,че си гадно педерастче,какво мрънкаш още
                        "Се разбрахМе?". ОбъркАл си се малЦе.
                        За тебе разбрахме (не ти да си разбрал, другите участници разбрахме) няколко неща:
                        - че си калифорнийски гей;
                        - пасивен;
                        - за сметка на това агресивен
                        - че си ДСУ с ADHD...
                        А от сайта ти се вижда, че си и от ромски проЙзход.
                        Ако перифразираме една реклама на "Инфинити" от близкото минало:
                        Циганин. Че и гей! Пасивен!!! Неочаквана комбинация!!!

Коментар

Гаг за произход не ми говори само ти,иска ти се ма няма
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Гаг за произход не ми говори само ти,иска ти се ма няма
                            Което си е - си е. Очевидно е. Нимож са върнА там утдьет си излезнАл.

Коментар

Което си е - си е. Очевидно е. Нимож са върнА там утдьет си излезнАл.
                              Виждам
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Виждам
                                Второ осъзнаване?

Осъзнаваш, че си ДСУ? Е, това е някакъв напредък, все пак
                                Тропчо-о-о-о-о, на темата ти ѝ трябва ново заглавие! "Кабинет на психотерапевта" например!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X