Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    ..........
    Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    .........
    Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
    ...........
    ........
    От високо ЕГО никой не е спечелил. Понамалете го малко и све у реду! Или, както често казвам, не мой се косите, оти че ви мине!
    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз и високо его?
      Бъркаш ме с някого...

Поне така разбирам, че ме възприемаш, според цитатите...

За бай Гаго не знам.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

По-скоро за Гагич. Ти си народна душица. (в най-добрия смисъл)

Коментар

Ми що ме цитираш и мен тогава?
          Или от благоприличие, да не се заегне нещо бай Гаго... Че той чувствителен като ученичка след първата либоф.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
            По-скоро за Гагич.
            Че аз десет години "членувам" във форума. Какво его? Щях да си тръгна много по-рано ако се чувствах с "накърнено его". Има и друг момент - мнението на почти (все пак казвам "почти") никой от този форум за мен, не ме интересува.
            Просто ме изгониха и това е.
            В случая - дадоха ми да разбера, че не мога да продължавам. Да не говорим колко пъти на "мЪдураторски съвет" е обсъждано дали да бъда баннат завинаги. Дечицата с увреждания са по-ценни.
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Ако си спомняш, в "онзи" форум, също бяхме нежелани. Нали забраниха, на теб и на мен да пишем в определени теми. Даже имаше заплахи, че ако много знаем, щяло да се отрази и на участието ни тук.
              Но, както виждаш, изгонен беше ти, а аз (мижитурката ) продължих да се кланям. Ето високо и низко его. Въпреки че съм известен (в други среди) с невиждано високо. Просто стратегия и тактика.
              На някои места не си заслужава!

Коментар

...Да не говорим колко пъти на "мЪдураторски съвет" е обсъждано дали да бъда баннат завинаги. Дечицата с увреждания са по-ценни.
                Кво туй модераторски съвет?
                П.П. Не може все пак да не си забелязал, че в последно време комбайнероинтелигентското присъствие както в този, така и в онзи форуме е силно редуцирано до....ммм...абе направо до хомеопатични дози(изключвам себе си, като един сферичен тракториС във вакуум ) Или се дракате в някой специализиран подфорум с ограничен достъп?
                And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

А между другото, докато сме на тази вълнА : нещо и davc ми се губи от погледа от известно време
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                    davc ми се губи от погледа от известно време
                    Взеха го запас. Ще се появи като му свърши ангажимента в Копривщица.

---

Гагич, не знам на модераторския съвет кой какво е обсъждал ама почти го докара до шутовския статут на Стефан.

Коментар

Първоначално публикуван от icos Преглед на мнение
                      Кво туй модераторски съвет?
                      Шабаш какой-то. Но двама участници в такива сборища са ме предупреждавали, че "вися на косъм" (бря-бря-бря ) и общо взето те ме били спасили.
                      Не може все пак да не си забелязал, че в последно време комбайнероинтелигентското присъствие както в този, така и в онзи форуме е силно редуцирано до....ммм...абе направо до хомеопатични дози(изключвам себе си, като един сферичен тракториС във вакуум ) Или се дракате в някой специализиран подфорум сограничен достъп?
                      За този форум не знам, а онзи се спомина В него общо взето влизаХТе трима-четирима регистрирани участници + още по 30-40 човека на ден без да се логват. А аз имах твърди 500+ читателя (нали имах някакъв достъп до статистики и т.н. там, та следях, иначе "кел файда" да си "блогърствам" ако никой изобщо не поглежда?). Здраве да е.
                      Нещо много се разписах, ще вземе някой да си помисли, че съм се завърнал. Затова "я мухожук"

Коментар

Ти си здраВ сиЛ, търговски партньор и прочие. А и децата ъ-ъ-ъ... в неравностойно положение... те мислят за... шивач. Което не е толкова престижно като тенекеджия, тракториС, кУНбайнер или дори като шАфьор на камьон, но все пак е търпимо. Можеш да се подмотваш покрай величавите им мнения.
                        Ей-и-и-и-и, друго си е Гагич да ти направи комплимент. Да се чудиш, откъде дойде тоя дъжд, направо.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Гагич, не знам на модераторския съвет кой какво е обсъждал ама почти го докара до шутовския статут на Стефан.
                          Духовният баща на всички Здрави сили, високоуважаваният тук СЪсобственик на този форум - с шутовски статут?!

Коментар

...Нещо много се разписах, ще вземе някой да си помисли, че съм се завърнал. Затова "я мухожук"
                            Kъсно е вече БТВ с някоя тема за онякакбеше... Полфрийман да си предизвикал съответна реакция у здравите сили, ама с Грета Тунберг не вярвам.
                            And if all others accepted the lie, then the lie passed into history and became truth.

Коментар

...ама с Грета Тунберг не вярвам.
                              А-а-а, с консТиПативнияТ теориЙ, че... (айде да не вземат децата с увреждания да се разлютят, пък нали са зле с английскияТ): https://www.forbes.com/sites/davekea...U#343cbd8d3241

Коментар

Я, Гагич

Айде стига се цупи и се връщай във форума.
                                Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X