Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ринг свободен
Свий
X
-
Все пак по темата с резидента, днешната публикация на интервюто на Лавров.
Лавров сравни Гренландия с Крим, готови са за преговори за Балканите със САЩ
Русия поддържа контакти със Съединените щати по редица чувствителни теми - от войната в Украйна и ситуацията на Балканите до геополитическите спорове около Гренландия, заяви руският външен министър Сергей Лавров, съобщиха ТАСС и Ройтерс, цитирани от БТА.
"Имаме по-големи възможности за контакти със САЩ на Балканите, по отношение на Босна и Херцеговина и други страни в региона", каза Лавров.
Нас българите никога нищо не ни е огрявало, почнат ли америка и русия да пишат по салфетката .
Хубавото е че пак ще си дадем гъза доброволно , че и с песен
Коментар
-
Радев спешно прави партия за да 'прибере' отвратените от БСП и курванлъка им с евро-то.Първоначално публикуван от trav Преглед на мнениеНовата ни анкета е на сайта на OFFNews. Питаме Ви "Ще гласувате ли за партия на президента Румен Радев".
АнкетаДа, категорично 19,62% (154) Възможно е, ще реша след като видя политическата програма на партията му 7,52% (59) Категорично не - Радев е мурзилка 67,90% (533) Радев ми харесва, но не и хората около него. Няма да гласувам за партията му 2,93% (23) Изобщо няма да гласувам 2,04% (16)
Заедно с неизбежните шарани - реално ще събере около резултата на Тиквата.
Реалния въпрос е дали ще има тройна коалиция Тиква-Радев + ДПС-Доги.... или само двамата ще папкат.
Иначе - да офце нюз си е типичен инфобалон. С мераци за обективност, но едно е да искаш.....
Коментар
-
Властта ли ще свалятеПървоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнениеЕй хора !
Трябва ми телефонен номер на Станьо - sek.1 --- не мога да му пиша щото напълнил кошницата...
Затова викам тука кат циганин
с надеждата да ме види или някой да му каже
? Мишев организира революция
.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 3 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар