Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиано Бар :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пиано Бар

Добър ден!! Стана ли време за бира??
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Ми не знам, но фраснах една ледена наливна, профилактично така!
      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Пък мен ме боли гърлото, кашлям и съм с хрема.
        Кой още ще предложи ледена бира?
        Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

За теб - ледена бира със стрепсилс!
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Ха добър вечер! Свърших работа. Агънцето се пече във фурната, след малко резвам и една салатка и сядаме да почиваме / попийваме
            Кръвна група 0+

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              Ха добър вечер! Свърших работа. Агънцето се пече във фурната, след малко резвам и една салатка и сядаме да почиваме / попийваме
              Агънце ...по това време на годината агънцата вече имат рогове ...но наздраве все пак
              На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

• Пиано Бар

Наздраве с ракийка и салатка

Много вкусно става - още двайсетина минутки и е готово - с розмаринче, пиперче и всичко
                Последно редактирано от Vili4ka; 28-07-15, 20:37.
                Кръвна група 0+

Коментар

Агънцето се пече
                  Туй ще да е някоя маца. Не поемам никакви рискове и освен прасе, друго не приемам на шиш.
                  Ама тия работи пият бира, а сега е време за друго. Скоч, ядки, музика...

Да видим и тромпетист номер 3 - безусловно Dizzy Gillespie Впрочем, както и да са класирани първите трима, няма да има грешка.

Две думи за "кривия" тромпет: На семейно парти двама танцьори губят равновесие и падат върху тромпета на Дизи, поканен да свири на сбирката. Галеспи го пробва и промененият тон толкова му харесва, че от този момент започва да свири само такъв инструмент.

Ще го чуем в най-популярната негова композиция - A Night In Tunisia

Наздраве!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Саше, прав излезе! Тамън да се сготви тва агне, и час и половина по-късно беше все още като дъвка! Явно не е момента за тия манджи! Но домашните го изядоха с думите "Не, че ти не си го сготвила като хората - просто животното е дърто!"

Наздраве с питие, че яденето не става за ядене!
                    Кръвна група 0+

Коментар

животното е дърто!"
                      Дърто агне

Абе, като разправям че е котарак и то поне 15 годишен...

Важното е, че се яде, но теб не те съветвам.

Айде наздраве!

Коментар

Колко трудно е да сготвиш агне?

Колко па толко да е трудно да сготвиш агънце – ми не е ! Много е лесно даже!
                        Каза ми моят любим, че днес предпочита да си останем в къщи, нали, романтика това – онова, и ако може да сготвя нещо вкусно! Кой не може бе – естествено, че ще сготвя! Колебаех се между сьомга на тиган със салата от рукола и неща, и агнешко задушено с картофки! Наличието на турска месарница до нас и пълната липса на рибен магазин наклониха везната в полза на агнешкото. И така се скатах за малко от работа и в ранния следобед бях в месарницата със заветната цел – агнешка плешка! Ми нЕмало плешка, имало бут! Ма то било като плешката и ставало по същия начин! Дооообре – турците ги разбират тия работи и щом е така – действаме! Закупих огромния бут за скромната сума от двайсеичетириидеведесе и се запътих към къщи! Минах набързо за лук и розмарин и благополучно се прибрах с покупките – доволна и предусещаща задоволството на мъжа ми, когато се прибере и му сервирам страхотии в чинии!

Обелих лука, нарязах го на ситно, сложих всички зехтини, зеленилки и неща, както турския месар ме бе посъветвал, завих агънцето и го прибрах да почива в хладилника!

Два часа по-късно го извадих, залях го с бира и вода и под фолио го метнах в „умерено загрята фурна за час – час и половина“, нали, както месарят ме бе посъветвал!

Два часа по-късно гадната овца все още не ставаше за ядене! Мъжът ми нервно потропваше с крак под компютъра и каза, че по принцип изобщо не е гладен и да не се тревожа! Нарязах салата – без напътствия от нЕкакви турски месари дробнах по една шопска и, да си призная, сипнах по една ракия! Щото, нали, чакаме „агнето“ всеки момент! На втората ракия мъжът ми каза, че няма повече да гледа новини по БНТ1 и се спаси в кабинета си! А аз отидох да видя овцата! Опитах месото, но за жалост все още беше като каиш! Полях го със соса, сипах купа картофи, сипах си още една ракия за кураж и зачаках да се сготви тва, дето трябваше за часитриесе да е готово! Час и половина по-късно се прибра дъщеря ми. Овцата къкреше под фолиото, а малката ми пусна дискография на Джъстин Бийбър, „защото, мамо, е много як!“ Шепочина! Не мога повече ракия! Ще си сипя една бира и след това – вечеряме!
                        Да, час по-късно овцата се беше вталила, но никак не приличаше на крехкото агънце, което по принцип съм свикнала да виждам в тавата си. Отказах се, спрях фурната, вентилатора, абсорбатора, загасих си цигарата и казах на малката „Покани Събин на вечеря, ако иска да яде най-гадното агнешко в живота си!“ Той обаче, искал! Изненада!

Нарязах месцето, полях го със сос, сложих по някой картоф за красота, сервирах и зачаках ...

Дъвкаха, дъвкаха домашните и най-накрая казаха : „Не, че ти си го сготвила лошо, просто това животно е дърто!“

Та така завърши тоя ден – някои ядоха овца, други пия бира и ближа рани от нараненото ми готварско его и се чудя – това в тавата утре да го метна ли или да ги попека още 3 часа – белким стане, егати овцата! Или да го дам на кучето на нашия приятел...

Наздраве с бирка!
                        Кръвна група 0+

Коментар

Дай го на свекървата!

Наздраве!

Коментар

Саше, прав излезе! Тамън да се сготви тва агне, и час и половина по-късно беше все още като дъвка! Явно не е момента за тия манджи! Но домашните го изядоха с думите "Не, че ти не си го сготвила като хората - просто животното е дърто!"

Наздраве с питие, че яденето не става за ядене!
                            Вили , ша ни умориш ...заповядай -

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=139594 , обърни внимание колко часа го пекоха
                            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Добро утро!

Това в дупката цял ден са го пекли!
                              Последно редактирано от Vili4ka; 29-07-15, 10:11.
                              Кръвна група 0+

Коментар

На бирка

Наздраве!
                                Кръвна група 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X