Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеАз не спя! Пиша си сама цял ден! Хората явно влизат, поглеждат, доскучава им и си излизат, и никой не пише.
Нетът ми не е свестен. За четене - става. Ама често прекъсва, та за логване и писане, особено за качване на снимки - трудна работа.
Хайде да впрягам коня (по израза на диетика-трезвеник г-н Е.) и да тръгвам на плаж към някое пусто местенце, докато е хладно.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Добър ден момичета и момчета, ще ме приемете ли във вашите редици!?
Толкова е необятен форума, че докато стигна до тук ми отне доста време. В началото на моето включване във форума Дани ме покани в Клубът му\и аз като начинаеща търсех тема с такова име, докато Кольо един ден само дето не падна от смях като разбра какво търсяи ми обясни, че не е така заглавието на темата, а Клуб на трезвеника\, там не писах, но ето ме вече тук изкушихте ме с това море.
Дани приятен плаж и се топни и вместо нас
Нека е емоционален деня ви момичета и момчета!
Коментар
-
Малко остава! Скоро и аз тръгвам по прекрасни места, само времето да е добро. Дотогава ще отсядам в бара, ще си пия питиетата и ще си слушам музиката. Какво друго му трябва на човек!
Чакай да питам: Що не пускате и вие нещо за слушане? Може и да ми хареса.Само Ники Бочев идва инцидентно и поства по някоя песен.
Айде пак аз и пак Суингъл Сингърс. Има нещо демонично и неземно в този състав! Ето, чуйте и Summertime на Гершуин:
Наздраве!
Забравих - Добре дошла, Веси!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Добър вечер!
Божич, ти знаеш, че аз освен Бон Джоуви, няма да ти пусна другоТвоите са по-интересни, поне за мен!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Добре дошла! Надявам се, съвкупният форум, прелива от щастие поради захлаждане на времето. Аз казвам - това не е лято! Да се надяваме, това няма да се случи през септември.
А сега да удавим усещането за студ с един двоен сноб. И джаз, естествено.
Modern Jazz Quartet с една пиеса от едноименния им албум:
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеДобре дошла!
Вчера преди да тръгна беше доста ветровито, но нямаше изгледи да вали.
След Пловдив, обаче, се заоблачи и веднага след Вакарел връхлетяхме в облака. Все едно влязохме в пералня. Видях къде съм, едва като стигнах при Черната котка. За малко да изпусна отбивката за околовръстното.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар