Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Както го оставих снощи, така и го намирам. Ами...Абе дай същото, щото съм свикнал и сега нема да си менявам мурафетите!
Даже и музика ще слушам, като тая от одеве. Не съм фен на песньовки, ама има некои дето се слушат. Написани преди век, звучат доста прилично на фона на някои модерни крясъци с дисторсион ефекти.
Та, Гершуин представен от Ела:
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Офф, имам някакви зверски проблеми с компютъра и когато има вмъкнат ютюб забива!!! Пффф!
Добър вечер в петък
Божич, карай си както си знаеш - с едно и също или различни парчета - важното е да ти е кеф!
Аз се отпускам с малко питиенце и твоята музика и събирам сили утре да правя пробна торта по измислена моя рецепта, и иновативен козунак без месене! Д*пе да ми е яко! Но пък е кеф - кулинарията е моето хоби
Та утре ще се забавлявам, а сега - релакс!
Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Добър вечер! Честит Лазаров ден!
Днес съм сама в къщи и се развихрих подобаващо! Направих торта и козунак за утрешният ми празник!
Сега сядам на проста ракия със салата и казвам Наздраве!
Квалитетните напитки - друг път!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Коментар
-
Коментар
-
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Като него....Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеАуу, Жоре, Голям тъпан!!!
ЧИД Вили,наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Коментар
-
Добър вечер!
Наливам си един малък Бушмилс, чаша вода и фъстъчки за мезе и отварям бара. Наздраве
Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар