Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
    ... Само че, маймунките ще се събудят през февруари, когато сметките за ток пак ще са колкото заплатата...
    А до тогава откъде заплати бе.От Болен,по 1000лв минимална ли....Оптимист

Коментар

Е, през лятото рупаме зеленко, наесен квот дал Господ... само че, шест месеца са крайно недостатъчни, за да проумееш някои неща. Никога не съм смятал, че ще го кажа, не вярвам и сега на това, което ще кажа, но надеждата ми е в ДПС. Тия, поне не летят в орбита на друга планета.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        Е, през лятото рупаме зеленко, наесен квот дал Господ... само че, шест месеца са крайно недостатъчни, за да проумееш някои неща. Никога не съм смятал, че ще го кажа, не вярвам и сега на това, което ще кажа, но надеждата ми е в ДПС. Тия, поне не летят в орбита на друга планета.
        ТИ сериозно ли? На тия от ДПС,само им дай сцена,да видиш как ще се развихрят. Турските училища и говоренето на турски в министерствата ще ни се струват бели кахъри. Аз предпочитам Бойко да открадне всичко квото може да се открадне и трудно да си платя тока,ама в училището на децата ми не искам да се говори на турски. ОК?!

Коментар

Дотук съм докаран, пич. Аз предпочетох именно Бойко, за да плащам, да си рева, да се ритам по задника, да си бия шамари и да си скубя косите, но да знам, че аз съм си го направил. А ДПС са наясно, че поне за сега, вкарат ли турски в училище, това ще е последното нещо, което ще направят.... Ама, както писах по- горе, паметта Народна е толкоз къса...

Коментар

Нека не бъркаме дребните жестове на демокрацията със...слабост.
            Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Аз пък виждам светло бъдеще..Яд ме е за Костов само.. Именно той беше извор на хубави идеи.. Дано продължи да ги споделя..

Коментар

Някои хора, така и не разбраха, че ако заобиколим .айното се бухаме в помийната яма. И като превзети чистоплътници, решиха да не се качват на колелото. Съжалявам, господа 50 % негласували, но отдавна нещата при нас са такива.

Коментар

Днеска валят оставки ... Явно е модерно- ДСБ СДС ДБГ Гергьовден ...
                  А герб са по-ниски от тревата
                  Бамааму
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                    Именно той беше извор на хубави идеи..
                    Когато не му ги диктуваха - да.
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Пичове, дайте да не бъркаме желанията си с реалността..

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Днеска валят оставки ... Явно е модерно- ДСБ СДС ДБГ Гергьовден ...
                        А герб са по-ниски от тревата
                        Бамааму
                        Влечугите сменят кожата,бамааму

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Пичове, дайте да не бъркаме желанията си с реалността..
                          Към днешна дата бъркаме реалността с желанията си...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                            Когато не му ги диктуваха - да.
                            Аз и за това и съм му фен, въпреки факта, че съм чадо на върли комунисти..
                            Идругото- тъкмо взе неговия залък от баницата и реши да работи, и го натириха..Това ми е инфо от приближена фирма..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                              Аз и за това и съм му фен, въпреки факта, че съм чадо на върли комунисти..
                              Идругото- тъкмо взе неговия залък от баницата и реши да работи, и го натириха..Това ми е инфо от приближена фирма..
                              Аз колко мога да ти разказвам по тоя повод ...
                              Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                                Към днешна дата бъркаме реалността с желанията си...
                                А дано..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X