Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Не.
    Съществувам само аз, казал Смърт
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Търтьо, ако като заглавие на темата беше оставил само това в скобите щеше да е по-добре...

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
        Търтьо, ако като заглавие на темата беше оставил само това в скобите щеше да е по-добре...
        За това в скобите и местенето на темата в спама мое да благодариш на някой мод. Защо ги притесняваше темата да е основно сериозна не мога да знам.
        Ако вярвах на Никола Николов (да не се бърка с Ник Николов) щях да кажа че имат политически интереси и са на хранилка към ФСБ.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
          Викаш, първо малко да се по целуват.
          То брака отдавна е договорен .Булката въз дърта вдовица ама с голям чеиз Лошото е само че такованите пак ще сме ние като в предишните и бракове Няма да чакат и първата брачна нощ да ни почнат
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Дневник:

Нека видим какъв ще е програмният кабинет, "Атака" може да подкрепя някои неща, които съвпадат с нашите виждания за движение на България напред и да отхвърля други, които не съвпадат с тях. Така лидерът на "Атака" Волен Сидеров коментира на пресконференция възможността да се състави програмно правителство, в което БСП да е балансьор, а ДПС и партията на Сидеров да не се засичат при гласуване в парламента.
            Това по никакъв начин не може да бъде окачествено като коалиране, а единствено следване на принципно отношение, добави той. И уточни, че вижда "Атака" като "остен, който ще ръчка за определени неща" и ще осъществява контролни функции, така че да не бъдат сключвани задкулисни договори между партиите.

Коментар

• От: Смъртта на десните партии

Председателят на партия ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че утре партията ще подаде в Конституционния съд жалба за касиране на парламентарните избори заради нарушения на Конституцията в деня на парламентарните избори на 12 май.

ММммм !?!?!+!+!!!!! шъумръ

ПП Това не е за тука, може ли да идев темата за ко стана след изборите
              Последно редактирано от turtey; 16-05-13, 13:40.

Коментар

Аз съм най-големия експерт! И главен секретар съм бил, и кмет съм бил, и премиер съм бил!

И ловец съм и рибар съм, на закона мамата ебал съм

Коментар

не съм адвокат никому, но не ти отива да изкривяваш така нещата................... каза че е най-голям експерт като за премиер спрямо другите кандидат- премиери.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                    Аз съм най-големия експерт! И главен секретар съм бил, и кмет съм бил, и премиер съм бил!

Ц ц ц ц ц ... И ся ако кажеш, че не е охапала някоя муха?
                    Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Кмет даже два пъти! Тоа е луд!!!! Шубето е голем страх, ама толкова голем, че чак вече му личи. Тактиката за касирането е ясна, ГЕРБ е могъща финансово и нема проблеми където е плащала пак да плати ама този път двойно.... и ако може нали да не ги хващат в последния момент

Коментар

Моя градски е усетил още по-добре нещата с друга своя песен

"Парламенти, президенти, партии, проценти,
                        вий сте, ваща мама, гнойната ни рана."

Коментар

Председателят на партия ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов заяви, че утре партията ще подаде в Конституционния съд жалба за касиране на парламентарните избори ...
                          Само дето няма как да го направи ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                            Първоначално публикуван от Изборен кодекс
                            Чл. 264. (1) Кандидатите за народни представители, съответно за членове на Европейския парламент от Република България, централните ръководства на партиите, компетентни съгласно устава, и ръководствата на коалициите от партии, компетентни съгласно решението за образуване на коалицията, участвали в изборите, могат да оспорят законността на изборите за народни представители или избора на народен представител, съответно на член на Европейския парламент от Република България, пред органите по чл.150, ал.1 от Конституцията на Република България в срок до 7 дни от обявяването на решението с резултатите от изборите от Централната избирателна комисия.
                            Умен е Боко, разбира ги нещата...
                            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Умен е Боко, разбира ги нещата...
                              Хайде за яснота и цитирания текст от Конституцията

Чл. 150.
                              (1) Конституционният съд действува по инициатива най-малко на една пета от народните представители, президента, Министерския съвет, Върховния касационен съд, Върховния административен съд и главния прокурор.
                              Т.е. "утре" Бойко Борисов не може да внесе нищо в КС, защото, преди да е свикан новият парламент, по отношение на Конституционния съд той е "г-н никой" ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                                Бряхт че красота,А дали сме чували какво е Обудсман? че за матросов почвам се сещам нещо
                                Копирай до края като си почнал:

Чл. 150.
                                (
                                1) Конституционният съд действува по инициатива най-малко на една пета от народните представители, президента, Министерския съвет, Върховния касационен съд, Върховния административен съд и главния прокурор. Спорове за компетентност по т. 3 на ал. 1 от предходния член могат да се повдигат и от общинските съвети.
                                (2) Когато установят несъответствие между закона и Конституцията, Върховният касационен съд или Върховният административен съд спират производството по делото и внасят въпроса в Конституционния съд.
                                (3) (Нова -* ДВ, бр. 27 от 2006 г.) Омбудсманът може да сезира Конституционния съд с искане за установяване на противоконституционност на закон, с който се нарушават права и свободи на гражданите.

пп
                                не се коркай, висш магистрат също не беше в час с Конституцията ни

либоф към старите книжки явно
                                Последно редактирано от DBRS; 16-05-13, 16:47.
                                байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                                Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                                Суперспам - спама на суперите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X