Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
    Надай се, жено, на пиян ..й!
    Бас едно агне ?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

ще преядете.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        ще преядете.
        `Ма ни съ фащати, що тъй ?
        Я пак:
        1000 лв. (една МРЗ по "Плана Сидеров") ?

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Ся, полУжителната новина е, че аз печеля едно агне (ще си го купя и ям сам с когото преценя), защото никой не се хвана на бас с мен, че ГЕРБ ще Оправляват втори мЪндат. NIKSD обаче ще си черпи там своите хора с агне, защото и той позна Втори мандат на ГЕРБ ще има (Станишко пак е объркАл рейса). Ще се купят няколко дУпетата по изпитаната рецепта или целокупната "Атака". Новото прОгръмно правителство ще приложи "Плана Сидеров - Не на колУниализЪма !" Ще бъдат изгонени (по-скоро ще избягат сами) разните чехове и германци, за да станат предприятията им национални - на нашата национална групировка, тръгнала от Варна едно време, знаете я. Боко ще направи некои компромиси в името на прОграмата - ще отмени плоския данък, ще вдигне ма-а-а-алко ДДС-то, на ~ 22-25% и ще въведе под радостните вопли на Волен тъй лелеяната минимална работна заплата от 1000 лв. - плаща-неплаща я работодателят, осигуровките и данъците ще се начисляват и внасят в бюджета върху нея Папо требе за полицаЙ и бюджетници.
          Истини говориш, но чехите и сега се отчитат където трябва, та смяната им няма да доведе до никаква драма.... Въпроса е кой има сила да се откопчи от 100%-вата ни енергийна зависимост. Работа с тока е толкова дебела, че ми е бедна фантазията кой и как ще ни оправи енергетиката.

`Ма ни съ фащати, що тъй ?
          Не се хващат щото коефициентите са равни и работата не е ясна. Не бързай с агнето...
          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
          Drag Grand Canyon Daily
          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
          LZ1JYM

Коментар

Бас едно агне ?
            На басове не се хващам по принцип, а агнето и иначе може да се хапне. Дори на коалиционен принцип...
            Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

`Ма ни съ фащати, що тъй ? Я пак: 1000 лв. (една МРЗ по "Плана Сидеров") ?
              Опаа сродна душа склонна към самоубийствен хазарт Не те познавам човеко иначе одма се хващам на тоя предизвестен за моя сметка бас! ГЕРБ управление нема да помиришат близките 2-3 годинки, а пък ако тия широко коалиционните вземат та на първа сесия спретнат едно гласуване за отнемане на депутатски имунитети на Цвъки и Боки във връзка на производства с тва онова (не че липсва за кво), малиии то ще са сълзи и рози и доволен откъм зрелища чоплещ семки български народ. Така че яжте ги тия агнета докато има будали да ви ги дават, че после лесно ще се отметнат

Коментар

Първоначално публикуван от cheto Преглед на мнение
                ГЕРБ управление нема да помиришат близките 2-3 годинки, а пък ако тия широко коалиционните вземат та на първа сесия спретнат едно гласуване за отнемане на депутатски имунитети на Цвъки и Боки във връзка на производства с тва онова (не че липсва за кво)...
                Абе то и аз съм се размечтал, ама де тая увереност...

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                  Емиграцията не е спасение. Нито решение. Българина в чужбина си остава точно толкова тъп.

Ето малко конкретни данни за Загреб, щото там сме с връзки и току що ми докладваха:

41 гласували (много висока избирателна активност, мирна и спокойна обстановка, никакви нередности)
                  ГЕРБ 15 гласа
                  ДСБ 9
                  Зелените 6
                  Коалиция за България 3
                  от супер представителните гласувания, най ме кефят гласуванията от занданите - БСП и СДС яко водят там - Недостижимо
                  байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                  Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                  Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                    Абе то и аз съм се размечтал, ама де тая увереност...
                    Мечтайте,мечтайте докато Дянкоф не е обложил с ДДС и мечтите...

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
                      Мечтайте,мечтайте докато Дянкоф не е обложил с ДДС и мечтите...
                      Дянков нали обеща че повече няма да се пише министър.

Пък и даже румънците се напънаха и осъдиха ефективно един бивш министър. Що ние да не можем?

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                        от супер представителните гласувания, най ме кефят гласуванията от занданите - БСП и СДС яко водят там - Недостижимо
                        Аз не мога да разбера, как един човек лишен от свобода може да прави свободен избор.

Във Франция и Англия, лишените от свобода нямат нито пасивно, нито активно избирателно право , като си излежат присъдата само пасивно. При нас и осъждани включително имат активно избирателно право.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
                          Аз не мога да разбера, как един човек лишен от свобода може да прави свободен избор.

Във Франция и Англия, лишените от свобода нямат нито пасивно, нито активно избирателно право , като си излежат присъдата само пасивно. При нас и осъждани включително имат активно избирателно право.
                          Щото журналистите пак не са в час. Става дума за следствени с мярка за неотклонение и с невлезли в сила присъди. Иначе
                          Първоначално публикуван от Изборен кодекс
                          Активно избирателно право

Чл. 3. (1) Право да избират народни представители, президент и вицепрезидент на републиката имат българските граждани, които са навършили 18 години към изборния ден включително, не са поставени под запрещение и не изтърпяват наказание лишаване от свобода.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан ШОПОВ Преглед на мнение
                            ..
                            Което много точно показва кои са за несвободния избор и ползват зависимости когато могат!
                            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                            Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                            Суперспам - спама на суперите

Коментар

Радостта, че управлението на ГЕРБ ще бъде заменено от управление на БСП е...как викаше Свободно летящия..
                              Ма кво да праиш...родина..

Коментар

Тука е така...
                                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X