Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Има вероятност да гласуват повече от матряла и евентуално повече партии. А така какво остава - хаос и протести.
    Протестите ще ги има независимо от това кой спечели . В най добрия случай до следващата зима може и да е спокойно . Спомни си в същност за какво бяха протестите . Те не бяха против ГЕРБ и Б.Б. а против монополите които ни одират г--@ . Той просто както винаги избяга от вземането на едни трудни решения . Дори и само заради това въобще не заслужава да е в парламента пък да не говорим да управлява .
    Последно редактирано от sek.1; 18-05-13, 06:14.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      А какво ти се прави?
      (отдавна ми е ясно че не съм от любимите ти съфорумнички....но имаш ли избор)

Какво ми се прави е отделен въпрос....който няма общо с темата....проблемът е че НЕ МИ СЕ ГЛЕДАТ И СЛУШАТ ВЕЧЕ ....СТАРИ КУРВИ В НОВ БАРДАК по добре да пусна ХХL, ако ще е така...там поне има какво да се види...ако те влече жанра
      За мен всичко което се получи се очакваше на 100% от всички стари партии и управляващи...и сега отново разпределят и потриват ръце.....говорят за хората,за майките, за възрастните, за увеличение на заплатите, за майчински.....глупости докато вземат креслата и власта отново....Защо ако искаха да направят нещо за хората за народа за държавата не се обединиха във едно общо коалиционно управление в което да влязът всички отговорни и мислещи ХОРА,ЛИЦА....без значение на партии, и насоки в ляво или дясно (то дясното направо в канала остана в тинята...но и за това лидерите му си имат вина)... и дори тези от загубилите вота..... Какво е това? Атака не иска да се коалира но иска да управлява, ДПС, БСП, също....ГЕРБ-нямат изход....плачат на помен....
      Е за това не искам да ги слушам вече защото ни обещават и ни лъжат отново....то че сме овце сме....защото така ни водят
      Ако мислеха за БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА СЕ ДЕЛЯТ А ДА РАБОТЯТ ЗА НЕЙНИЯ ПРОСПЕРИТЕТ.....да се благодарят на тези които мръзнаха по улиците но не знаеха какво точно искат...или по скоро и от тях някоии пожелаха царски трон.....
      Станишев почна да строи Белене, още преди да приключат изборите....да вдига данъците....е не ми се продължава....
      Орешарски, ще ни спасява....
      Боже пази България и българите останали в нея?????
      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
        ...
        Ако мислеха за БЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ДА СЕ ДЕЛЯТ А ДА РАБОТЯТ ЗА НЕЙНИЯ ПРОСПЕРИТЕТ.......
        Права си.
        Пък и то само дето почти официално, две от партиите не работят за Българите Па в едната доскоро си бяха и чужди граждани
        Илиминтарну
        байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
        Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
        Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
          ... Боже пази България и българите останали в нея?????
          Ми добре! Поплака си, че животът е сурав и курав и после какво?!? Всеки народ получава това управление, което си заслужава. Този или онзи може да не харесват на теб, на мен, на Драган или Петкан. Ама за тях са гласували -стотин хиляди избиратели и фактите са налице - в бардака са пак старите курви, а нови нещо не се забелязват. Ако ще и нови избори да има, най-вероятно конфигурацията ще е подобна. И какво правим?!? Избори до дупка, доде резултатът ти харесва повече?!? Ама тогава пък някой друг може да писне, че положението не го кефи ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

.. Всеки народ получава това управление, което си заслужава. Този или онзи може да не харесват на теб, на мен, на Драган или Петкан. Ама за тях са гласували -стотин хиляди избиратели и фактите са налице - .....
            И как си сигурен в това, след като над 1млн. хартишки са в неизвестност?

А мантрата кво заслужавал народа ще е вярна, ако си имал избор и честни избори.
            Пък извинете, ама мнозинството + Главния в деня преди изборите казаха че ще има фалшификации! Пък сега резултатите били ок
            байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Ми добре! Поплака си, че животът е сурав и курав и после какво?!? Всеки народ получава това управление, което си заслужава. Този или онзи може да не харесват на теб, на мен, на Драган или Петкан. Ама за тях са гласували -стотин хиляди избиратели и фактите са налице - в бардака са пак старите курви, а нови нещо не се забелязват. Ако ще и нови избори да има, най-вероятно конфигурацията ще е подобна. И какво правим?!? Избори до дупка, доде резултатът ти харесва повече?!? Ама тогава пък някой друг може да писне, че положението не го кефи ...
              Чак да плача ....Е НЕ,не и за избори и резултати и фалшиви бюлетини и стари курви... имам си много по належащи и лични проблеми над които да лея сълзи....
              А и най малко ще застана зад идеята за нови избори(харчене на нови пари) Просто в момента не виждам никаква светлина в рухналия вече тунел...не и в близко бъдеще....Виждам на есен с нова песен нови протести и стачки нови желаещи да се възкачат на трона...и така не само в нашата мила и китна родина...а в цяла Европа, и да не кажа в почти цял свят.... Завихря се нещо ново и различно така мисля аз...Ще има смяна на строя...но ние надали ще го доживеем...може и догма да ви се струва или фантастика ....но за да се промени към по добро светът има един изпитан вариянт ....световна война(да не дава бог) и смяна на управлението, или на строя с друг ....което също няма да мине без войнствени действия....
              Това мисли моята руса глава...поне имам оправдание че съм руса
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ако ще и нови избори да има, най-вероятно конфигурацията ще е подобна. И какво правим?!? Избори до дупка, доде резултатът ти харесва повече?!? Ама тогава пък някой друг може да писне, че положението не го кефи ...
                Е стига де, почти дословно повтаряш думите на една политическа централа.
                Няма да е същата конфигурация....ако искаш-бас

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  Няма. Тоя път 100 човека ще наглеждат печатницата, а едни други хора ще ходят по петите на купувачите. Дотогава току-виж и прокуратурата стигнала да обвини някой бивш министър, а на излизане от ареста кампанията малко тегаво ще върви.

Изобщо изборите ще са малко по-близки до правилата, защото темата е актуална, а за ГЕРБ като последно управлявали ще излезе още някое сведение. Токът ще се вдигне още малко.

И разликите ще се случат, ама няма да са съществени. Примерно първата партия ще е друга, традиционният балансьор ще има малко по-малко, новоизпеченият втори балансьор ще има малко повече. Нищо чудно и Кунева да се приближи до влизането, а даже и да влезе, ама с малко. Волен ще има повече депутати, но по-малко влияние.

И те така. Виж какъв съм ясновидец.

Коментар

Все повече съм склонен да мисля, че ни трябва закон за задължително гласуване и съответно образователен ценз за избирателите! Ама това едва ли ще стане!
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                      Все повече съм склонен да мисля, че ни трябва закон за задължително гласуване и съответно образователен ценз за избирателите! Ама това едва ли ще стане!
                      Не, на нас ни трябва закон дето да не позволява сульо и пульо да стават депутати, президенти и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                        Все повече съм склонен да мисля, че ни трябва закон за задължително гласуване и съответно образователен ценз за избирателите!
                        И двете са решения с кратък ефект и дългосрочни проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                          И как си сигурен в това, след като над 1млн. хартишки са в неизвестност? ...
                          Ама те в неизвестност ли са? Да не искаш да кажеш, че прокуратурата наистина е предотвратила поне частично голяма изборна измама? Ако е така - тогава направо да започват да прибират държавни чиновници (и тези, които са ги назначили), ЦИК-аджии, РИК-аджии, печатари и т.н. Тия, дето викаха, че нямало годни бюлетини, а само брак - също.

А народът си го заслужава в пълна степен, щото само гледа да си метне на врата някой, който му казва, че ще го оправи бързо и безболезнено.

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                          Е стига де, почти дословно повтаряш думите на една политическа централа.
                          Па ти като от месеци си запял песента на доскоро управлявалите та що? Пусто Ви е мерак за др. Тодор Живков в ново подобрено издание и затова напъвате за избори до дупка. Белким ги спечелите с малко, но завинаги, та отговорните другари да отърват следствието.

Ако успеете да ги докарате достатъчно на брой пъти, накрая ще си ходите да гласувате само от партийните организации и ОФ-тата.
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Ама те в неизвестност ли са? Да не искаш да кажеш, че прокуратурата наистина е предотвратила поне частично голяма изборна измама? Ако е така - тогава направо да започват да прибират държавни чиновници (и тези, които са ги назначили), ЦИК-аджии, РИК-аджии, печатари и т.н. Тия, дето викаха, че нямало годни бюлетини, а само брак - също.

А народът си го заслужава в пълна степен, щото само гледа да си метне на врата някой, който му казва, че ще го оправи бързо и безболезнено.

....
                            на протоколите има отбелязани върнатите бюлетини ( получени(~7млн.) - от урната)
                            получените от ЦИК са 8,3млн
                            над 1,3млн. са в неизвестност.

видите ли за 350х. опищяха всичко, а за тоз 1млн. си траят.(явно е където трябва)

2. БСП са единствените имащи навсякъде хора в секциите
                            3.БСП +ДПС имат мнозиство в комисите

4. Преди изборите викаха че ще има фалшификации, а сега не искат касиране, след като има доказателства за такива, е Ст. Шопов

та кой не иска честни избори?

и веднага обявиха че рестартират Белене ( разбирай петоколонците с изплезен език благодарят за помощта)
                            и вече мечтаят да лъскат пейката пред путиновия кабинет

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              И двете са решения с кратък ефект и дългосрочни проблеми.
                              Хмм, може и да си прав, но на доста места има задължително гласуване! Ако говорим за ЕС, на първо "четене" се сещам за Белгия и Гърция, а май и Люксембург беше нещо подобно! Не виждам да имат проблеми от това!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
                                на протоколите има отбелязани върнатите бюлетини ( получени(~7млн.) - от урната)
                                получените от ЦИК са 8,3млн
                                над 1,3млн. са в неизвестност. ...
                                Елегантен финт, а! Служебното правителство на ГЕРБ поръчало и доставило над милион и кусур бюлетини в повече, надтираж се съхранявал в печатница на ГЕРБ-аджийска фирма, ГЕРБ-ерите излязоха на митинг да твърдят, че нямало бюлетини, а само брак, обаче виновни са (както винаги през последните 4 години) - Станишев и тройната коалиция.

Банален боков стил. Напъни се за нещо малко по-свежо!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X