Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

БСП + ДПС поне го знаем какво е, яли сме им попарата. Те са само корумпирани, което всъщност е поправимо. Не казвам че е лесно поправимо, но ако им се седи на главата няма да правят големи простотии. Освен това Овчаров и Доган ги няма, което е едно добро начало.

Извън това БСП е дясна партия със сантиментален и силно ляв по убеждения електорат, а ДПС е центристка партия със сантиментален и умерено ляв електорат. Ама то десен електорат на практика няма, така че ги разбирам - работят с каквото има.

Коментар

Бог да пази България.

Аз не искам социализъм.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        БСП + ДПС поне го знаем какво е, яли сме им попарата. Те са само корумпирани, което всъщност е поправимо. Не казвам че е лесно поправимо, но ако им се седи на главата няма да правят големи простотии. Освен това Овчаров и Доган ги няма, което е едно добро начало.

Извън това БСП е дясна партия със сантиментален и силно ляв по убеждения електорат, а ДПС е центристка партия със сантиментален и умерено ляв електорат. Ама то десен електорат на практика няма, така че ги разбирам - работят с каквото има.
        То не корумпирани няма . Не само тук в цял свят е така . Въпроса е в степента . Че ще заделят за себе си това е ясно въпроса да остава и за нас. Щото 3.5 години имаше само за тях .
        Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
        Аз не искам социализъм.
        Заведението друго не предлага
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

геперите да одят у Северна Корея да си го строят.

Коментар

геперите да одят у Северна Корея да си го строят.
            Не става там разстрелват за къде къде по дребни неща
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

Този пост печели личната ми класация за наивно и погрешно мнение. Честито Ясене!

Коментар

човек ,който си изкарва хляба с ръцете си и дето мисли ,никога не би гласувал за социалистическата партия герп. За нея гласуваха ясларите-тези дето са на хранилка.

Коментар

• От: Шо стана бе Миме

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                  ...Всъщност на изборите победи БКП .....почти със социалистически избирателен резултат....
                  А добр`утро !
                  Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Бог да пази България.

Аз не искам социализъм.
                    Социализъм никой не предлага - най-малко пък т.нар. социалисти - те са си чисто дясна партия.
                    "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Абре народе,какво толко е станало,че май съм пропуснал нещо?

Нещо ново,нещо добро,нещо различно,нещо правилно..........?
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

'баси за какво са ни избори и за какво харчим толко пари за тях файда - йок

Тия предизборни (платени) социолози и техните проучвания трябва да ги забранят или пък да им се доверим и да раздадат предвидените пари за избори на калпак (за орУжие ).

Честно казано съм изумен след зимата, протестите и всички усилия да се разкарат ГЕРБ, колко много гласове са за тях

Много се чудех дали да ходя да гласувам, ама ей го на отидох, само дето не виждам никакъв смисъл. Вместо с лична карата да ги избираме, по добре с тояги да ги подкараме .

Не знам, нямам думи. Сега да видим всички бяха против ГЕРБ, кой ще си подложи з@дника пръв. А вероятно БСП с ДПС ще ни дооправят, че предните дигнаха панталоните преди да са свършили.
                        Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                        И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                        вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                          Социализъм никой не предлага - най-малко пък т.нар. социалисти - те са си чисто дясна партия.
                          4 години ни управляваха по социалистически-държавно монополистически олигархичен капитализъм. Ограничения навсякъде и за всичко.Но мерси.
                          Имаш ли телефона на тиквата правиш бизнес останалите кучета ги яли.

Коментар

Както казвах - твърденията, че "по-голяма" част от "народа" не е доволна от ГЕРБ излезнаха чиста манипулация.
                            "Протестите" излезнаха не-народни, а на шепа хора.
                            Всичките "екстраменто-метатели" колкото и да екстраменто-мятаха не можаха да променят мнението на хората.
                            Та - в кой е проблема - в тълкователите на народомнението или в народомнението?

За тези, дет ще скочат, че нещо защитавам герб - ич не го правя, не съм и гласувал за тях. Просто факти
                            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

30 % от гласувалите -това са приблизително 12 -15 % от всички имащи право на глас, а от целокупното население,хайде да не изкривяваме истината. Ако герп съставят правителство, то това би била диктатура по ленински.

Партията на негласувалите пак е най-голяма.

Коментар

Незнам. Твърдо съм убеден, че ГЕРБ направиха някаква измама с тези избори! Иначе просто няма никаква логика, а знаем че винаги има логика! За радост в природата противоестествените явления нямат дълъг живот и в крайна сметка всичко си идва на мястото. Не казвам, че никой не е гласувал за геперчетата ма чак пък всеки трети??!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X