Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шо стана бе Миме

Хахахаха сега да видим как Боко и Местан ще се прегърнат , пък целунат.... Приемам облози...
    Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
    No man left's behind !!!!

Коментар

При само 46% избирателна активност, БСП имат само 25%, а ДПС само 10-11%, явно има надежда. Прави ми също впечатление, че има над 20% разхвърлен вот по партии които не влизат в парламента.

Като цяло има няколко варианта:
      1. Нови избори
      2. ГЕРБ + Атака
      3. Ако "Гражданката" успее да събере 4%(пази боже) е ясно- нова тройна коалиция- БСП + ДПС + България на гражданите

Аз друг вариант май не виждам.
      Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
      Телефон - в профила!

Коментар

Пет шес комунистически партии се боричкат помежду си

За кой да гласуваш като няма ни една нормална ...демек некомунистическа партия...

Нема и да има...ДС бди не бойте се
        К мирной жизни не пригоден.
        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
          Мда, очудващо е. Цял ден наблюдавам избирателите - уж нормални хора, а сега, като отворихме урната големите камарки са две - за герберите и за социалистите. Аз ли не разбирам нещо, толко ли съм тъп... На стари години ли да се изнасям, ама нещо не ми се живее в държава пълна с граждани с такова мислене...
          Трудно го взех решението .Знаеш че нищо не ми липсваше в БГ ама добавената стойност на запад е повече.
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

личният ми залог със себе си за Боко и Местан е много вероятен, то не случайно Соколо се дръпна зад кулисите............
            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Да предупредя, че ако и в тази тема се ругаете на политическа принадлежност, ще я разтребя по същия начин.

Аз също смятам, че привържениците на някои политически партии са умствено ограничени, но не го развявам из Форума.

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                Майтап и то пълен.
                Ама що така, бе Миме все на нашия гъз тоЗ майтап?
                На сърбела майката му е чесането.
                Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Лошото е,че много хора повярваха на таквиа глупости. По-демократични избори незнам имало ли е. НЕзнам къде другаде бюлетини и протоколи се броят едновременно и от ЦИК и от частна фирма. Толкова много наблюдатели застъпници и т.н. Просто толкова глупости... незнам.. май последното правителство бръкна много надълбоко в джобовете на някои олигархични структори... и те правят абсолютно всичко възможно да оправят нещата. Щом искате вярвайте им.

Коментар

Що се тюхкате..?!! Да не би да очаквахте нещо различно от случилото се..?!! Ситуацията е интересна, но до съставянето на правителство в близките няколко месеца надали ще се стигне, освен АКО сметките и пазарлъците не са направени предварително, а определен брой капаро-та - раздадени на когото трябва! Ще умра от смях,ако в опредлени парламентарно представени партии започне "цепене" и "люспене" още преди първото парламентарно заседание в следствие на което ГЕРБ го докарат, до крехко мнозинство, което както видяхме - не им пречи да управляват както си искат почти цял мандат. Сеира тепърва започва! Остана да видим колко силно ще ни освиркат по белия свят, за начина по който се правят избори в България и как това ще се отрази на нечии мераци..?!!

Коментар

Явно работата отива на програмно правителство,защото ако има пак избори едва ли тези същите,които влязоха сега ще вземат пак същите проценти.
                      Почнаха протести!
                      Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                      Dacia Duster 4WD

Коментар

Никва надежда няма колега..... Ниската избирателна активност е защото нямаше никаква алтернатива. Повтори се сценарият от парламентарното гласуване довело на власт тройната коалиция- при липса на алтернатива и пълна невъзможност дори за наказателен вот, гласува само лумпениата , пенсионерите и циганите, а да и твърдите агитки.
                        Този, който заменя свободата за сигурност, не заслужава нито едно от тях.
                        No man left's behind !!!!

Коментар

Обърнете внимание на факта, че 30% от гласувалите при тази избирателна активност-46-50% според отделните агенции правят едва 15-16% от всички българи имащи право на глас.
                          Което пък показва, че едва 16% от българите са съгласни Герб да продължи да управлява.
                          Ако към този процент добавим и гласувалите за БСП ще излезе, че под 1/4 от българите са за това системата на управление на България да остане същата.

Повод за размисъл на когото трябва.

Пред НДК става бунт...
                          Дай Боже.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                            Ама що така, бе Миме все на нашия гъз тоЗ майтап?

Майтап е това ,че има колеги дето не разбират комичността на ситуацията. Ситуацията е патова ,освен ако предварително не са раздадени картите.

Коментар

Е аз съм го писал.
                              Поправителните са септември.

Простестите са готино нещо. режисирани нерезисирани хората ще се научат да протестират.
                              Революция трябва на тая страна а не оня ташак от 89 или път 97
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

То тази гюрлотия не е никак препоръчителна.Да и аз бих искал да видя 3/4 от политиците ни избесени пред народно събрание за назидание но това не е решение.
                                Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                                GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X