Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

Знам, че витарите гният много, но да изгние оста на километража...
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_20.jpg
Прегледи:1
Размер:34.3 КБ
ID:5797943
    П.П. Не е моята

Коментар

За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

https://web.facebook.com/v.jeliazkov...079240734/?t=7
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Само за ценители!

Коментар

1. Отивате в гугъл транслейтър
            2. Пишете "гущер" да се преведе на полски
            3. Пускате да ви го произнесе.
            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Ящеричка.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

jaszczurka

Коментар

Име:kuh.jpg
Размер:45.3 КБ
ID:5807061
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Из дневник на един обикновен руснак:
                    "Днес станах както обикновено, сипах си двеста грама водка за закуска и пуснах телевизора да видя Путин. Вместо него обаче даваха Алла Пугачова. "Тоже неплохо", помислих си аз, допих водката, намигнах на портрета на Сталин на стената, облякох се и тръгнах за работа. Във входа срещнах съседа Серьога. "Крым наш!", поздравих го аз. "Воистина наш!", отговори той и извади една бутилка водка да полеем събитието. На улицата беше минус 50 градуса и ладата запали едва от втория опит. Подкарах я внимателно между дупките и мечките. Особено досадни бяха последните – като видят кола, тичат да си изпросят нещо за ядене. Уж кметът все обещава да направи нещо с бездомните мечки, но нищо не се случва и те все така си обикалят около кофите за боклук. После минах покрай най-голямата дупка, където на дъното лежи предишната ми кола. Впрочем, вероятно и двадесетина други. Местните власти чакат да паднат още пет-шест и като се напълни, после да асфалтират отгоре. Малко по-нататък ме чакаше полицейски патрул. По навик посегнах към калашника, но видях в ръцете на единия лека картечница и се отказах. Полицаите ми взеха десет долара, но почерпиха по една водка с кисели краставички, а служебната им мечка ми изтанцува ламбада. Разделихме се като приятели. На работа бригадирът беше купил пет бутилки водка и кило сельодка. Изпихме всичко, като пяхме песни
                    После съм заспал. Привечер се събудих и тръгнах за вкъщи. На улицата беше минус 70 градуса и дори мечките бяха с шапки и шалове. Помислих си, че е време да сложа зимните гуми. Вечерта най-после дадоха Путин по телевизията и аз отворих една бутилка водка по този случай. Стана ми малко студено, та слязох до мазето да поусиля малко ядрения реактор. Навремето го свих от военния завод, в който работех и сега не давам пари за отопление. Вярно, на няколко години трябва да му се сменя урана, но иначе си работи. Посвирих малко на балалайка, а после си легнах. Малко преди да заспя, си напомних, че вече цял месец не съм ходил в мавзолея на Ленин...
                    За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
                    0878 79 20 61 Борис

Коментар

Име:IMG_8399 (Large) (Medium).jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5812145
                      Прикачени файлове
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И к'во- да си я пусна в кошчето неугасена ли?
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Махаш огънчето и хвърляш в кошчето фаса (това аз) или гасиш на земята. Лесно се мете после. Иначе често се пали кошчето (лично наблюдение).
                          Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Това е табелка от кафене на пл. Славейков. Видяха ме да снимам и се заговорихме. Видели са се у чудо с тея кошчета и пробват с такъв надпис. Без ефект!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                              И к'во- да си я пусна в кошчето неугасена ли?
                              Хвърляш на земята, настъпваш за да я загасиш, навеждаш се, вземаш загасения фас и в коша.
                              Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                                Хвърляш на земята, настъпваш за да я загасиш, навеждаш се, вземаш загасения фас и в коша.
                                Това, да го видя, няма как да го повярвам. Преди 5 години, обикаляйки околностите на Дюселдорф и Кьолн, се научих да си нося салфетка и да си събирам фасовете в джоба. Миналата година, пребивавайки в Берлин, почнах по същата схема, но се оказа, че моят фас на улицата на тоя град му е последния проблем.
                                За оня, пред НАП, вече съм го разправял- кошчето е до него, той си фърля фаса на улицата с вездесъщото "дейба и скапаната държава, дейба" и е убеден, че е жертва на Системата, дейба нейната мама, дето я създал дедо му, дейба и неговата... и т.н.
                                Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X