Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
От: Смяяяях....
Просто до магазина за хляб не можеш да отидеш...
https://www.youtube.com/watch?v=p7-ojGMimsAмисля, да зема а се замисля...
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеПросто до магазина за хляб не можеш да отидеш...
https://www.youtube.com/watch?v=p7-ojGMimsAПо Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alexalex69 Преглед на мнениеРеално пича повече се забавлява отколкото наистина да е попаднал в затруднение и почти съм сигурен че всяка една друга кола с истински зимни гуми и истински шАфиОр ще бъде в пъти по-добре от демонстрираното .мисля, да зема а се замисля...
Коментар
-
Първоначално публикуван от evos Преглед на мнениеТо в такъв капан, като не можеш да мръднеш ти остава само да се забавляваш!Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Вярвай ми, на такъв лед, каквито и да са гумите...
Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение"Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония
2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD
Коментар
-
Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнениеВярвай ми, на такъв лед, каквито и да са гумите...
Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнениеНе вярвам! Веднъж бях като този пич с калните гуми на лед, никога повече не съм карал джип зимата с различни от зимни гуми. Разликата между кална гума и зимна на леда е колосална (лятната ще е по-добре от кална).По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.
Коментар
-
Аз също многократно съм го писал, че с МТ гуми зимата трябва с 10 на ум да се кара - не става за ежедневка.
За леда от конкретния клип: Мисля, че и със зимни гуми ефектът няма да е много по-добър.Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Смяяяях....
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеАз също многократно съм го писал, че с МТ гуми зимата трябва с 10 на ум да се кара - не става за ежедневка.
За леда от конкретния клип: Мисля, че и със зимни гуми ефектът няма да е много по-добър.
ПП
А джипката с зимни гуми няма никакъв проблем на подобен лед за потегляне. Върнах се трети път за проба.Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнениеАма никой ли не разбра че на човеко точно това му беше целта-да се попързаля?Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеУмело го прави. Избягва сблъсъци с околните коли, натиска нужните педали навреме.
Отлично си владее колата и е намерил екстра полигон. Падне ли ми нещо такова и не пропускам, дали съм с летни или зимни не ме интересува кой снима
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар