Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

Първоначално публикуван от Kozzzec Преглед на мнение
    Ми не - или стопът не си е на мястото, или допълнителната табела Т13.
    Те само 20% са така проблемни в БГ

Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Ми не - или стопът не си е на мястото, или допълнителната табела Т13.
      И защо-о?

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
      Подвеждат се най-вече по това че и двамата имат стоп!
      А, за онзи отсреща не е сигурно (доколкото нямаме картинка оттам), той може и да е с обърнат триъгълник.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Между другото, ще вземем да предизвикаме затваряне и тази тема.
        Оказва се, че съвсем сериозни (и елементарни) неща изглеждат смешни, поради неграмотност.

Коментар

Какво му е неграмотното?! Хората милеят за твоята безопасност.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
            И защо-о?...
            Ти сериозно ли?

Коментар

Между другото, ще вземем да предизвикаме затваряне и тази тема.
              Оказва се, че съвсем сериозни (и елементарни) неща изглеждат смешни, поради неграмотност.
              Обясни , ако обичаш , как се дава приоритет на пътя и в същото време му слагаш знака "Спри , осигури предимство" и го намираш за логично?
              Или нещо трябва да се махне от пилона , или , който ги слага тези дивотии.
              Аз ще спазя стопА , ша пцувам и те така..Даже и отляво да иде някой ще го пропусна , та и да ми бибка некой отзад.Кво толкова.Минали колите.
              Ма тук има проблем , приятелю.И то , не създаден от участниците в движението.
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

В друга тема.

Коментар

Ти сериозно ли?
                  Май доста народ гледа по-сериозно отколкото требва, а?
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

При положение, че главния път е еднопосочен и трябва да се пресече, стопа е задължителен.
                    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

А като се цапнете, вадите портоколите и пишете, или викате КАТ да пише (акт на онзи отсреща).
                      При така създадената хипотенуза, оня отсреща не е ли с предимство спрямо мен, ако аз правя ляв а той е направо. Е и ако сме пристигнали едновременно на кръстовището, де.
                      Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                        При така създадената хипотенуза, оня отсреща не е ли с предимство спрямо мен, ако аз правя ляв а той е направо. Е и ако сме пристигнали едновременно на кръстовището, де.
                        Не е, защото знака описващ пътя с предимство показва че ти си с предимство пред него. Това е проблема в България има спорни ситуации които трябва да се тълкуват, а когато шофираш това е противопоказно. Шофьора трябва да получи информацията еднозначно и опростено за да се избегне варианта за грешка от негова страна.

Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

Абе ше му се не е видяло! Карам си аз (ти, или баба ни) и стигам/е до въпросното кръстовище, където виждаме тази елхичка. Какво пише на нея - пише, че трябва да спрем, за да дадем предимство на тези, които са с предимство, пише и че не можем да завиваме надясно, пише и че пътищата отпред и отляво, са без предимство пред нас. Демек, спраме на кръстовището и изчакваме тези отдясно (ако има такива), като минаваме преди всички останали (ако има такива), а същевременно не може да правим десен завой.
                          Много смешно...

Коментар

Какво пише на нея - пише.. пише..
                            Бе то на много врати пише "Жени" па като влезеш вътре - банален кенеф.

Та аз като много прозд да попитам какво пише на така окичената елхичка. Значи, на шестограма (който е знак, нали) най-горе на елхичката пише „Спри! Пропусни движещите се по пътя с предимство“. После отдолу има квадратна табелка, която ме уведомява че се движа по път с предимство, но тя е табелка, не знак. В конкретния случай, тя ми сигнализира че трябва да осигуря предимство на дясно стоящите ми, което трябва да им го осигуря и без табелката.

Ся, въпросът е - дали табелката ми осигурява предимство и пред насрещно идващият ми водач на МПС/ППС, при положение че той минава направо, а аз завивам наляво? Иначе казано - при противоречие между табелка и знак - кое има предимство?
                            Синьо небе над златни жита. Ако някой се чуди - Добруджа е. Южна. Българска.

Коментар

Първоначално публикуван от windwarrior Преглед на мнение
                              ...при противоречие между табелка и знак - кое има предимство?
                              Няма противоречие.

Коментар

Първоначално публикуван от bat_vanko Преглед на мнение
                                Шофьора трябва да получи информацията еднозначно и опростено за да се избегне варианта за грешка от негова страна.
                                Да, обаче все-пак и от шофьорът се иска поне малко - да е на ниво, при което тази елементарна ситуация да не представлява за него многозначен и усложнен казус (в най-общия случай, се предполага, че за целта е нужно ниво, еквивалентно със завършен осми клас...).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X