Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Добро утро да ва ева!
Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеИграхме си на концлагер - правихме малки камъни от големи камъни и променяхме местоположението. Наздраве!
Кажи, че сте маали като гламави цел ден с големия чук и си подпинял трудовашката количка!
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеДобро утро!
Някой друг щастливец, като мен да е на работа?
Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнениеДобро утро и от мен!
При мен в близките три месеца се очаква да работя само върху себе си!
Наздраве да ва ева!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 02-03-15, 10:44.Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДобро утро! Сонче, да не си пак в ателието за рисуване!?Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеАаа, Коко ... то не се издържа така всеки ден ... смених малко с библиотеката
Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеСонче, слушай след 6:21!
Наздраве!Последно редактирано от Son4o; 02-03-15, 11:29.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеРумба ми аз за'тва се отдадох .... цялата
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеПалавница, от сутринта за хубави работи си мисли!
Наздраве!Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеАх тииии!!! Разбойник! Наздраве! Знам, че си на дълго кафеР.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз отворих бира, животоспасяваща операция.
Наздраве!
На командно дишане ли е, контактна ли е или е в кома?
Уточнявайте ги тези подробности бе колежке!
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеКак я отвори - Дисекция на гръдна кост ли и направи или с "Цезарово сечение" я отвори?
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеКак я отвори - Дисекция на гръдна кост ли и направи или с "Цезарово сечение" я отвори?
Наздраве!
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЩи отворя гъзерото аз на теб!Наздраве с малко биричка!
Наздраве с едно Хамстелче и некъв бабек дето не е много арен, ама нема го фърлимRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеТака ли, а върху Д. Храсиф(Кольо), нема ли да работиш? Струва ми се, че бягаш от отговорност май?
Наздраве да ва ева!
Но след като отдели доста време и внимание на мен сега е ред на Франко, въпреки че вече с него сме май едно към едно - и аз бях окабелена, имам шарнир, та сега вниманието е към Франко.
Но като се върнат обещавам ще съм доста отговорна!!! Че кой е луд да бяга от отговорност с Храсиф мъж!
Наздраве със следобедно кафе!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар