Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Здравейте и от мен!
    Най-накрая и аз да стигна до бара.
    Половината от багажа вече е готов - на Боги, утре моя и да подготвя и мама и съм готова за тръгване.
    Благодаря ви, за пожеланията! Аз също вярвам, че всичко ще мине добре. А за Колето съм благодарна, че ще е до мен и него май трябва да го предписват като успокоително хапче, пък и хормони лекува успешно.

А наздраве.

Коментар

Ъъъ, на устата ми е, ама не смея да попитам. Ама айде ... А хемороиди лекува ли?

Наздраве!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
        Ъъъ, на устата ми е, ама не смея да попитам. Ама айде ... А хемороиди лекува ли?

Наздраве!
        Ами аз такъв проблем само нямам май, тъй че не нямам наблюдения и опит от лечение на това заболяване, ама той ще си каже поема ли такива случаи!

Наздраве с червено!

Коментар

БрЯ Тоа нашиО Компотер, пенкилер ши го изкарате
          НАздраве
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Веси, нали на 12 е събитието? Кога ще те приемат?

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
              Веси, нали на 12 е събитието? Кога ще те приемат?

Наздраве!
              На 12 постъпвам, правят изследванията и ако всичко е ОК ще ме вкарат в операционна.
              Тъй че ще изкарам Свети Валентин, Трифон Зарезан на легло!
              Наздраве!

Коментар

Абе всичко да мине както трябва, пък ще празнувате празниците после по няколко пъти.

Наздраве!

Коментар

Да кажа, че лекувам хемороиди, да. С топъл праз. Няма нужда да си носите, аз имам... Само търпение е нужно, и по 20 лева на сеанс.

За болницата-на 12 в 8 сутринта трябва да сме на линия в болницата. И ако с изследванията всичко е наред-още същия ден я вкарват на канала за смяната на шарнира.
                  Ще сме там от предния ден, Веси има приятели които имат свободен апартамент, та за няколко дни ще съм им квартирант.
                  Само дето прогнозата е за сериозен студ-минус 12, да видим как ще се топля в необитаван апартамент...
                  Ама нали се броя за офроудър който знае две и двеста, та ще се справя и с това. Баси, първобитните хора са нямали даже и печка на дърва, а са спяли край огъня, в най-добрия случай, а аз ще имам стая в която даже не духа... А най-вероятно ще има и някаква духалка, или някаква печка, та ще се справя.

Наздраве.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Знаех си, че ще хванеш вица.

Наздраве, Коле, Веси.

Коментар

То кат има Духалка, секи мъж се опрая
                      НАздраве и късмет!
                      RAV 4
                      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение
                        На 12 постъпвам, правят изследванията и ако всичко е ОК ще ме вкарат в операционна.
                        Тъй че ще изкарам Свети Валентин, Трифон Зарезан на легло!
                        Наздраве!
                        Веси, те тея празници по принцип се карат на легло!

Дано всичко мине успешно!
                        Ще стискаме палци, ако трябва и на Кольо палците ще стискам да го ева!

Наздраве!
                        Р.П.(RFF) 0898677590
                        Пътна помощ
                        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Да кажа, че лекувам хемороиди, да. С топъл праз. Няма нужда да си носите, аз имам... Само търпение е нужно, и по 20 лева на сеанс.

За болницата-на 12 в 8 сутринта трябва да сме на линия в болницата. И ако с изследванията всичко е наред-още същия ден я вкарват на канала за смяната на шарнира.
                          Ще сме там от предния ден, Веси има приятели които имат свободен апартамент, та за няколко дни ще съм им квартирант.
                          Само дето прогнозата е за сериозен студ-минус 12, да видим как ще се топля в необитаван апартамент...
                          Ама нали се броя за офроудър който знае две и двеста, та ще се справя и с това. Баси, първобитните хора са нямали даже и печка на дърва, а са спяли край огъня, в най-добрия случай, а аз ще имам стая в която даже не духа... А най-вероятно ще има и някаква духалка, или някаква печка, та ще се справя.

Наздраве.
                          Баси - мноо голем темерут си станал бре - не стига чи ш'ги плющиш ората изодзадзе, ами и по 20 кинта на сеанс, ти вземаш по-скъпо и от околовръстното бре!
                          Наздраве Храсиф!
                          Наздраве и на другите да ги ева!
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                            Ще стискаме палци, ако трябва и на Кольо палците ще стискам да го ева!

Наздраве!
                            Тава искам да го видя. Успех и от мен Веси!
                            Наздраве!
                            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Успех Веси, наздраве банда.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                                Тава искам да го видя....
                                Ъъъ, и аз.

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X