Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Добро утро да ва ева!

Иваньейййййййййй - ти като Лютви Местан взе да се изказваш бре серсемино, а концепт имаше ли?Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнениеИграхме си на концлагер - правихме малки камъни от големи камъни и променяхме местоположението. Наздраве! 
 Кажи, че сте маали като гламави цел ден с големия чук и си подпинял трудовашката количка!

Аз да са ева!Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеДобро утро!
 Някой друг щастливец, като мен да е на работа?   

Така ли, а върху Д. Храсиф(Кольо), нема ли да работиш? Струва ми се, че бягаш от отговорност май?Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнениеДобро утро и от мен!
 При мен в близките три месеца се очаква да работя само върху себе си!   

Наздраве да ва ева!Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 02-03-15, 10:44.Р.П.(RFF) 0898677590
 Пътна помощ
 ДЕНОНОЩНО
 Коментар
- 

Ааа, Коко ... то не се издържа така всеки денПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеДобро утро ! Сонче, да не си пак в ателието за рисуване ! Сонче, да не си пак в ателието за рисуване  !? !? ... смених малко с библиотеката ... смених малко с библиотеката Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ... Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
 Коментар
- 

Сонче, слушай след 6:21!Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеАаа, Коко ... то не се издържа така всеки ден ... смених малко с библиотеката ... смених малко с библиотеката 

Наздраве!Р.П.(RFF) 0898677590
 Пътна помощ
 ДЕНОНОЩНО
 Коментар
- 

Румба ми аз за'тва се мъча да учаПървоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеСонче, слушай след 6:21!
 Наздраве! ... само дето управата май не гледа добре на изобразителното изкуство, на което се отдадох .... цялата ... само дето управата май не гледа добре на изобразителното изкуство, на което се отдадох .... цялата Последно редактирано от Son4o; 02-03-15, 11:29.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ... Последно редактирано от Son4o; 02-03-15, 11:29.Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
 Коментар
- 

Палавница, от сутринта за хубави работи си мисли!Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеРумба ми аз за'тва се отдадох .... цялата   

Пътна помощ
 ДЕНОНОЩНО
 Коментар
- 

Ах тииии!!! Разбойник!Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеПалавница, от сутринта за хубави работи си мисли!  

Наздраве! Наздраве! Знам, че си на дълго кафе Наздраве! Знам, че си на дълго кафе Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ... Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
 Коментар
- 

Наздраве!Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеАх тииии!!! Разбойник! Наздраве! Знам, че си на дълго кафе Наздраве! Знам, че си на дълго кафе Р.П.(RFF) 0898677590 Р.П.(RFF) 0898677590
 Пътна помощ
 ДЕНОНОЩНО
 Коментар
- 

Как я отвори - Дисекция на гръдна кост ли и направи или с "Цезарово сечение" я отвори?Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеАз отворих бира, животоспасяваща операция.

Наздраве!
 На командно дишане ли е, контактна ли е или е в кома?
 Уточнявайте ги тези подробности бе колежке!  
 Пътна помощ
 ДЕНОНОЩНО
 Коментар
- 

Щи отворя гъзерото аз на теб!Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеКак я отвори - Дисекция на гръдна кост ли и направи или с "Цезарово сечение" я отвори?
 Наздраве! Наздраве с малко биричка!

HONDA DOMINATOR 650 Наздраве с малко биричка!

HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Не бе, инТуБиърАх я.Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеКак я отвори - Дисекция на гръдна кост ли и направи или с "Цезарово сечение" я отвори?
 Наздраве! 

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

Ти па гоУем мерак му имаш на плешунгера беПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеЩи отворя гъзерото аз на теб! Наздраве с малко биричка! Наздраве с малко биричка! 
 Наздраве с едно Хамстелче и некъв бабек дето не е много арен, ама нема го фърлимRAV 4
 F650GS
 Коментар
- 

Не бре Румба, как шъ бягам от отговорност аз съм много, много отговорна, когато става въпрос за Храсифото момче!Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеТака ли, а върху Д. Храсиф(Кольо), нема ли да работиш? Струва ми се, че бягаш от отговорност май?  

Наздраве да ва ева! 
 Но след като отдели доста време и внимание на мен сега е ред на Франко, въпреки че вече с него сме май едно към едно - и аз бях окабелена, имам шарнир , та сега вниманието е към Франко. , та сега вниманието е към Франко.
 Но като се върнат обещавам ще съм доста отговорна!!! Че кой е луд да бяга от отговорност с Храсиф мъж! Че кой е луд да бяга от отговорност с Храсиф мъж!
 Наздраве със следобедно кафе!
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 148 потребители онлайн. 0 потребители и 148 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

!
! 

Коментар