Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    Прасето е с "навигация" закачена на врата и го чЕкам да доде 'секи момент дОма

...
    Ти само сфирни като дойде, мен навигация не ми требе.. Мога да помогна, имам голям фризер и е празен.

Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      То само с Винету не става...
      Ами О.лд Шетърхенд(баси как се слага горна запетая)-Поразяващата ръка,Ташунко Сапа,Хален Д"елон...Наздраве!
      Поздрав,едва ли някой се сеща за дуета,изчезнаха на някъде...
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Вени, само с Винету не става, ама и това си е задължително четиво за младежи на 12...
        Колко трепет, и как се ядосвах на гадните "бели" като го четох за опърви път...
        Но имах учителка, която в занималнята вместо да ни кара да решаваме задачи, а тя да си трие екрана на телефона(играчката)-четеше ни "Оцеола" и "Капитан Немо". А това оказва сериозно възпитателно действие върху детската психика. Аз самия сега съм такъв какъвто съм благодарение И на другарката Маринова...

Наздраве на всички.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве знаещи

п.п. багер,що не звънна да пием по-кафе,кЪто си минала покрай Ловеч?
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Наздраве читатели....и аз обичам да чета...но младите май нещо ги мързи.
            Вени обясни на детето че бъчвата(бурето) е съд за алкохолни напитки, но не от пласмаса, а биологично чиста от дърво, като същевременно със запазването на напитката може да подобри вкусовите и качества, в което тя сама ще се убеди като порасне...
            Наздраве ви!
            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Добра вечер и наздраве и от мен! Сега сколасах да седна
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Наздраве!Може да ме критикувате,ама в момента се кефя на това,върна ме в далечната 1986г...Тогава немАше такава дума като Чалга.
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Айде малко ретрочалга и от мене(същите годишни времена) :

Наздраве !

П.П. Пламене, отдавна съм установил, че тия дето с пЕна на уста анатемосват чалгата, кат пийнат, се крият и тайничко си я пускат !
                  Последно редактирано от коко келеша; 21-12-14, 23:32.
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                    Айде малко ретрочалга и от мене(същите годишни времена) :

Наздраве !

П.П. Пламене, отдавна съм установил, че тия дето с пЕна на уста анатемосват чалгата, кат пийнат, се крият и тайничко си я пускат !
                    Ей това не мога да го повярвам,Цингарела на минетчийски...

Всички си я слушат чалгата,Ма не си признават,то едно време нямаше друго...

Наздраве!

Коментар

И пак е време!
                      Наздраве!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        И пак е време!
                        Наздраве!
                        За кое бре, Божка? За чалгата ли ? Наздраве !
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

До де прочетем всичко и верно стана време за чалга!
                          Аре последно наздраве!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение

Ако това се отнася до мен-абсолютно не е вярно.
                            А не познавам по-върл противник на чалгата от мен самия.

Изобщо не мога да разбера защо обвързвате банкета, пийването и хапването непременно с чалга. Много хора са ми казвали "Е добре де, като седнеш на маса-металика ли слушаш?", явно не могат да възприемат, че има и други музикални вкусове освен техния.
                            Та така.

На кафенце, и после на работа.

А някои даже и кафе не пият сутрин, ти представяш ли си?..
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                              Поздрав,едва ли някой се сеща за дуета,изчезнаха на някъде...
                              Добро утро и от мен!
                              Аз си спомням и дуета и песента, благодаря за песента! Връща ме в доброто старо време и млади години.
                              Прекрасна седмица и предстоят едни от най-хубавите празници!
                              Кафенце!

Коментар

Добро утро!

На кафенце без музика
                                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X