Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Пламен добре го е обяснил.
    Наздраве!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
      Съдове за вино. Някои ги ползват и не по предназначение, ама са си за това.
      Не е задоволителен отговора.

В момента и аз ползвам един съд за вино - чаша -един вид, сипвам си мавруда в него, и си пийвам сладко-сладко,ама и чашата не е съд за вино, и мавруда не е в съд за вино....

Ха сега де?

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        Бурето е "малолитражка",до към 80-100 кила,от там нагоре става бъчва(някъде му викат батлак) с правоъгълен отвор от горе с обратна захапка,затяга се с винт,отвора е за по-лесно почистване и пълнене,достигат вместимост до тон и половина два.

Наздраве!
        Професионалист!!!

Благодаря.
        И наздраве!

Коментар

Абе и двете са имена на едно и също нещо. Няма голямо, няма малко.
          Както "кола" и автомобил". Както "питие" и "пиячка". Както 4х4 и All wheels drive...

Ама един ден децата ще ни съдят за това, че сме ги отделили от реалния свят.

Наздраве Вени.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колето е много прав, ама се изправя срещу една Отвърдена реалност като последния мохикан, като един истЕнски Дон Кихот.

Наздраве!
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Коле, Те ти поздрав:

Наздраве!
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

И за подкрепа думите на Тайгъра ! Наздраве!

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение

Ама един ден децата ще ни съдят за това, че сме ги отделили от реалния свят.

Наздраве Вени.
                  Коле, насила може да вземеш, но насила не можеш да дадеш..

Аз съм градско чедо, ама знам каква е разликата между пръчка и шибучица
                  Ама как да го накарам хайвана да прочете Хайтов, като не му е интересно.
                  Или Чудомир..

Дето един българин, дето не ги е чел, не е стопроцентов българин..
                  ама то пък и колко други неща не искат да четат, ако въобще искат да четат...

Да предам поздрави на бара от един хубав човек - Вито...
                  Баси, колко от приятелите ми от тоя форум не са тук - в прекия и преносен смисъл...

Отливам и пия!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                    Коле, Те ти поздрав:

Наздраве!
                    Пропастта в края е впечатляваща

Наздраве Гришо.

Коментар

Специално за всички дето се гледат да избЕгат от асВалта :

Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                      Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Да предам поздрави на бара от един хубав човек - Вито...
                        Аааа, един Сит тук?.. Много ме кефеше, жалко че е в банята. И то отдавна, май е с вечна баня...

Предай му поздрави и от мен.
                        Всъщност той може да ги види поздравите, само дето не може да отвърне.
                        Наздраве Сите, знам, че и ти отвръщаш, така, че все едно си рекъл наздраве.

И на другите наздраве.

Адаш, благодаря за Чочо, велика песен, с много истина в текста, ама за който може да го разчете.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                          Специално за всички дето се гледат да избЕгат от асВалта :
                          Адаш, това го извадих от твоя пост, ама явно е било скрито.
                          Но пак е встрани от асфалта. Благодаря.

И наздраве естествено.

Коментар

Наборчето, закла ли прасето? Да не идваме да проверяваме...

Наздраве!
                            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                              Наборчето, закла ли прасето? Да не идваме да проверяваме...

Наздраве!
                              Прасето е с "навигация" закачена на врата и го чЕкам да доде 'секи момент дОма

Наздраве.

Време е...

Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                                Отвърдена реалност като последния мохикан, като един истЕнски Дон Кихот.
                                Отвърдена рИалност къту ,последния мухикан, къту един истЕнски ДонКихот - както би го написал един ученик днешен, ако случайно знае кой е Джеймс Фенимор Купър и Сервантес.....

То само с Винету не става...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X