Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Некъв морски гад ме дразни тука със скара, а аз още не мога да ям.
    Обаче си налех един водкен
    Наздраве
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
      Некъв морски гад ме дразни тука със скара, а аз още не мога да ям.
      Обаче си налех един водкен
      Наздраве
      Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
      Наздраве да ва ева сичките да ва ева!
      А бре ти що дразниш Шуменския баровец,а?

Наздраве!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        Не си изпуснал много...
        Абе малко-много, все щеше да е по-добре от това да си вися вкъщи.
        А и да видиш познат на второто стъпало на стълбичката не е малко...

Айде наздраве.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве със Шуменско юбилейно!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Аз съм си на обикновено.
            Ама пак ми е сладко...

Наздраве Пламене.

Коментар

Наздраве със Шуменско юбилейно!
              Такова предоставиха организаторите,стекче,малко сладни,ама нали е аванта,инак щях да си жуля Болярка.Наздраве,и си лягам,че утре се очертава да се возя цял ден на пръскачка.
              Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

наздраве вече на ягоди със маскарпоне, и виски джакче....
                Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Такова предоставиха организаторите,стекче,малко сладни,ама нали е аванта,инак щях да си жуля Болярка.
                  Ако смениш имената на бирите ще се получи точно моят случай преди три години в Сливен. Само дето тогава болярката не сладеше, ами вонеше на хмел, та я пих наистина с отвращение. Сега вярвам са я пооправили и мже да се пие, ама фактът, че не е сред най-купуваните бири е красноречив.

Казвал съм го и друг път, ама нека и сега, да не ме помислиш за местен шовинист:
                  Харесвам шуменско не заради това, че се вари тук, а защото ми харесва на вкус. Долу-горе подобен вкус има ариана, ама нея не я пия, по други причини, дедо поп утре ще ме бъзика, че и снимка ще покаже. Разните прехвалени загорки и каменици ми идват тежки-имат си спирт, та като изпия една две бири ме заболява главата. Докато с леките бири, без претенции нямам никакъв проблем. И ми е кеф, та кеф да ги пия.

Наздраве.
                  Шуменско обикновено, с обикновена пържола на скара.

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                    Трябваше да се сетя, че не може някъде в галактиката да има свястна кръчма и ти да не си част от историята и.

Наздраве!
                    Ако е трябвало да се сещаш, значи са ми махнали снимката от камината...
                    Тропчо, не си прав! Механата си е една, а после се явиха производните и хотели...
                    Наздраве! Почвам да ви чета...
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                      Ако смениш имената на бирите ще се получи точно моят случай преди три години в Сливен. Само дето тогава болярката не сладеше, ами вонеше на хмел, та я пих наистина с отвращение. Сега вярвам са я пооправили и мже да се пие, ама фактът, че не е сред най-купуваните бири е красноречив.

Казвал съм го и друг път, ама нека и сега, да не ме помислиш за местен шовинист:
                      Харесвам шуменско не заради това, че се вари тук, а защото ми харесва на вкус. Долу-горе подобен вкус има ариана, ама нея не я пия, по други причини, дедо поп утре ще ме бъзика, че и снимка ще покаже. Разните прехвалени загорки и каменици ми идват тежки-имат си спирт, та като изпия една две бири ме заболява главата. Докато с леките бири, без претенции нямам никакъв проблем. И ми е кеф, та кеф да ги пия.

Наздраве.
                      Шуменско обикновено, с обикновена пържола на скара.
                      За туй ли бре? Наздраве!

Я каква е била бутилката тогава,сега е друга!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Бе остави го КоНпотера, прай са на интересен. Смучи арианата кат смок ши знаЙш
                        Наздраве
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Няма значение бутилката!
                          Самия факт, че ползват мангалка чалгаджийка за реклама ме накара да се отвратя от тази марка. Завинаги.
                          Както и повече не стъпвам в кварталната аптека(въпреки, че ми е най-удобна) заради опита на алчния собственик да ме зариби да купувам лекарството за кръвно само от него.
                          Абе опак човек съм, но се гордея с това.

Наздраве.

Коментар

Наздраве
                            Сигурно!

И той като мен бира не отбира,ма ся се надига тука!

Наздраве!
                            HONDA DOMINATOR 650
                            ОРЕЛ ASTRA
                            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Наздраве
                              Да, и на бистрото на борсата пия наливна ариана, ама щото няма друг избор. Има де, ама арианата е наливна, нещо което е в пъти по-добро от разните бутилирани високооктанови бири.

А и нали по някакъв начин трябва да накажа чалгаджиите...

Наздраве.

Коментар

Ачо, гледах в темата за моторетката, че си ползвал преобразовател на ръжда, на етикета на който пише "опреУбразовател"
                                Ако беше до мен-нямаше да си купя това менте никога.
                                Щом производителя е неграмотен откъм писане, ясно е колко е грамотен откъм химия...

Иначе наздраве, ама все повече започва да ме хваща яд на съвременната чалга в живота.

Много хора упрекват коминизма(и с право де), даже и аз, ама тогава поне се полагаха грижи да се образова и простия народ. А както се знае-образованието е един от ключовете към успеха на всеки един човек в живота. Не,ч е успяха навремето, но поне се стараеха.
                                А сега тъпотията се среща навсякъде.
                                Баси, да става третата световна, да останат няколко вида бактерии за да може да се продължи ЖИВОТЪТ, и да се изпепели всичката простотия и лакомия която ни залива...

Наздраве, ама ми е гадно.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 25 потребители онлайн. 0 потребители и 25 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X