Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеГрешка човешка.
Водчица братлета- водкен,чакам Румениге да преспи малката с лалабай, и да мятаме водито.
Наздраве!
Наздрае за ваше здравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнениеБа ли та де си одил бе да та ева!
Наздраве да ва ева!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Наздраве Коле!
Да та ева ,вече и в пишман компютърджията.
Хей това е похвала макар, че и в земеделието да ми беше по на близко, щях да ти ударя рамо с някое желязо.
Не по умната глава, но в нивата.
Знам, че всеки ти обещава помощ от абсурдни разстояния и никой не дава пари, но акъл.
За живот време се считай за щастливец, ако можеш да изброиш истински приятели на една ръка ,аз истински приятели още не съм срещнал.
На приказки всеки е приятел, докато се опре до действие.
Наздраве с водка!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнениеБаси, още половин тава ме чака...
[ATTACH=CONFIG]710354[/ATTACH]
Е-ееее не е истина!!! Такава организация и в Бразилия за световното по футбол не правят!
Утре към то тъмни зори трябва да закарам единия глиган на състезание, след което да се прибера и да взема другото прАсе и него да го замъкна там, че и то било имало тренировка. Докато се мъчат по пътеките овързани с кабели и въоръжени с рапири, аз трябва да напазарувам един кош глупости - два спални чувала, помпа за дюшек на 12V, маса и два стола... отделно днес Стойкова има годишнина от сватбата си с мен, а за това не се бях сетил овреме (въпреки подканата на брат'чеда).
Абе, с две думи - тия следващите 24 часа ще ми се видят като цяла седмица, баси! Те (24-те часа) започват да текат... сега. Ариведерчи, френдове, ако мога след ...15мин. (максимум) пака ще ви кажа наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение[ATTACH=CONFIG]710377[/ATTACH]
Е те това колело е причината да не мога да пиша Наздраве!
Има малък принос и оная гипсираната....
Наздраве сестричке!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеНаздраве!
Що мусака, що кюфтета и пресен компир омаах, чак брат'чеда ще ми завиди
Хлъц! Пак наздраве
Инструкторът е инструктиран....
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеРуменигето мноо болен и не пие и не яде нищо...
Наздрае за ваше здраве.
На водката майната й, ще я изпия двойно и заради теб, не се тревожи, но се стягай и оздравявай ,не се майтапя.
Мамка му пак несериозно ще измучи, но една за здравето на Румбата от Шумен ще гаврътна.
Що пък не и цялата за негово здраве и бързо да живне ,утре нова ще купим и здрави наздраве, пак ще си кажем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение...Такава организация и в Бразилия за световното по футбол не правят!
Утре към то тъмни зори трябва да закарам единия глиган на състезание, след което да се прибера и да взема другото прАсе и него да го замъкна там, че и то било имало тренировка. Докато се мъчат по пътеките овързани с кабели и въоръжени с рапири...Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Абе то първенството щеше да е в Шумен, и тогава жална му майка на Григор и на семейството му, ама им се размина... И Муши щеше да има махмурлук на другия ден, ама кой ли гений реши, че няма да е в Шумен...
Наздраве, биричката си е дар от Бога.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар