Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Тука се очаква да стане къде 65 - 70 см сняг(в момента е около 45) така, чеее идвай на гости на Кольо, пък той ще те доведе в къщи да почерпиПървоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз пък си търся сняг над Герман, да намажа гумите на Рейджа, ама нещо не е достатъчно. Явно ще трябва уинкенда да се кача по-високо.. RAV 4 RAV 4
 F650GS
 Коментар
- 

45см. не знам дали има, но със сигурност е над 30см.. Вали с около 5см./час, а го дават следобед да се засилва. До довечера може да мине половин метър. На вода съм.Последно редактирано от Иван Жоров; 29-01-14, 12:33.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
 Телефон - в профила!
 Коментар
- 

Много беПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеТука се очаква да стане къде 65 - 70 см сняг(в момента е около 45) така, чеее идвай на гости на Кольо, пък той ще те доведе в къщи да почерпи  ....наздраве ....наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Хора, да ви кажа здрасти, докато още мога! Побърквам се прогресивно Ето какво ми се случи последните само 24 часа: Ето какво ми се случи последните само 24 часа:

1.Вчера сутринта: Тръгвам за работа, взимам си кафе, качвам се в колата и тамън да потегля, виждам шофьорът зад мен как започва да светка, свирка и се залива да се хили! Викам си "Бре, да не ми е отворен багажника?" Гледам в огледалото - напълно си е затворен мноУ ясно, иначе нямаше да видя идиота отзад как ми се хили и светка. Спирам, свалям джама и викам "Какво?" а той "Кафетоооо тиии е наа покривааа на колатаааа хахахахахааааа!" 

2. Днес сутринта - слагам си ръкавиците, тръгвам през преспите пеш, щото съм с ръкавици и не ми е студено, нали.. Стигам в другия ни офис, свалям ръкавиците и грижливо ги прибирам в чантата си, свършвам каквото имаше за правене, отварям чантата - ръкавици ньет! А сега! Претърсих целия офис, градинката отпред, междублоковите пространства в радиус от километър - ръкавиците ги-ня-ма! Викам си "Нищо, случва се!", грабвам със замах документите, пускам ги в чантата си, Фнимателно закопчавам ципа й и тръгвам към моя си офис. И

3. Пристигам, отварям чантата с премръзнали ръце и ... о, не! Документите ги няма вътре!! Шепочина! Гледам като теле, после почвам внимателно да оглеждам чантата с надеждата, че някой колега за майтап й е отрязал дъното и всичко, което влезе в тая тъпа чанта отгоре, изпада някак отдолу. Но не - чантата си бе наред ... Оставила съм механично документите в др. офис, ДОКАТО СЪМ СИ ТЪРСЕЛА РЪКАВИЦИТЕ!!! Гледам като теле, после почвам внимателно да оглеждам чантата с надеждата, че някой колега за майтап й е отрязал дъното и всичко, което влезе в тая тъпа чанта отгоре, изпада някак отдолу. Но не - чантата си бе наред ... Оставила съм механично документите в др. офис, ДОКАТО СЪМ СИ ТЪРСЕЛА РЪКАВИЦИТЕ!!!

Днес повече нищо няма да правя! Ей така тихичко ще си седя и няма да мърдам... а само като си помисля, че довечера трябва да сготвя, и ме обхваща паника! Ще си направя 112 на спийд-дайл... Кръвна група 0+ Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
 Коментар
- 

Eх, младост!Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение... 
 Тази разсеяност ще получи обяснение в най-скоро време Suzuki Jimny, 1.3, 2009 Suzuki Jimny, 1.3, 2009
 Коментар
- 

ЛибоФФ?Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеХора, да ви кажа здрасти, докато още мога! Побърквам се прогресивно .... .... Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове.... Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

Дано.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЛибоФФ? 
 Време е да има и истинска "либофф" в бара, че с тези "пориви" на мъжката част да се хвърля една връз друга, ще трябва да го прекръстим от Бар "Наздраве" в Бар "Нездрави". Suzuki Jimny, 1.3, 2009 Suzuki Jimny, 1.3, 2009
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 192 потребители онлайн. 0 потребители и 192 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар