Ааа, пари за частни учители не давам. Някоя 'ко ще ме учи-да го прави заради идеята.
На кафенце.
Кольо, ти какво всъщност искаш? Да се размножаваш или да се обучаваш? За първото, обучение не е необходимо, а за второто, все трябва да можеш да дадеш нещо, което на преподавателя му трябва.
На вода!
Добър ден и от мен...на кайве че да не ме хване вивацеята...щото и тя като грип....мнооо заразна.
Жени, благодарим винаги си с кафе или нещо подходящо....не знам къде бачкаш но няма ли някакво отопление при теб... или имаш скрънзав шеф........то че Варна си е вятърничева знаем.....хладното време, и поривите ветровити в града ни и главите ни, не ни дават да остаряваме бързо, сигурно затова Варненки били пети по красота в света
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Някой не е внимавал с биологията в 8-ми клас май? Мисля, че имам някакъв учебник от тогава, ще го потърся да ти го подаря да се образУваш. На кратко - носи ги щъркела. Наздраве!
Иваньеееее, вече никой не еве щъркели, да та ева!
Наздраве да ва ева!
Кольоооооо, не ги слушай да та ева, когато теб са те носили, не е имало щъркели, теб те е донесъл птеродактил.
Този е донесъл Таргата, даже са го снимали над морето във Варна!
Доби, три печки работят, но целият магазин е с едни големи стъкла като огромен аквариум. Каквото и да пуснеш все тая. Ей сега започва да става почти 19 градуса. Ама спокойно, тя зимата не остана. И аз имам мускулна треска. Вчера добре ринах сняг. На кафе:
Доби, три печки работят, но целият магазин е с едни големи стъкла като огромен аквариум. Каквото и да пуснеш все тая. Ей сега започва да става почти 19 градуса. Ама спокойно, тя зимата не остана. И аз имам мускулна треска. Вчера добре ринах сняг. На кафе:
Жени, направи две-три обиколки на магазина и ще се сгрееш!
Жени, направи две-три обиколки на магазина и ще се сгрееш!
Наздраве с дъъъъъъъъъъълго кафе!
Опитах. Колегите ме гледат подозрително. Освен това като бягам много ме боли мускулната треска. Отивам да си направя едно чайче. Ще си капна и малко коняче. Наздраве!
Коментар